22

Здравна система

преди 2 години

Нека да скачат . Ще издържим. Кой бяга от лесни пари..

21

Анонимен

преди 2 години

Чак пък система пък и здравна на всичкото отгоре. По-скоро пародия на здравна система. Тя отдавна е изпушила караме я на самооцеляване отдааавна.

20

До Алекс

преди 2 години

Може ли поне един път коментарите да вървят без намесата ти? Ще те бият ли, какво ще ти направят ако не досаждаш толкова?

19

Анонимен

преди 2 години

Аз само да попитам, скока на заразените с тия тестове, които дават положителен резултат от киви и портокал ли правите статистиката? Не за друго, ама да ме констатирате с това нещо е меко казано подигравка!

18

Алекс

преди 2 години

В здравната система са инвестирани милиони,за да лекува болни,когато се наложи.Да се стягат и да си вършат работата вместо да се оплакват.

17

Анонимен

преди 2 години

Нищо ви няма - чайче с аспирин и ще ви мине.

16

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука колко пари имат. Ще останат непохарчени. Искам да ме оставят на мира. Кой е БГ се бори с организираната престъпност?

15

ДртПрч

преди 2 години

До 1. А ако ваксиниран с вълшебния бустер попадне в болница, защо да не си плаща сам лечението, след като сам си е прецакал здравето??

14

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 2 години

Започнаха да се появяват всевъзможни опити да сплашват хората със странни твърдения - ... как те могат да предизвикат тромбози..." ТОЕСТ, как проверено, доказано извън всякакво съмнение те предизвикват тромбози???? АБЕ!! Защо ни лъжат в очите! И го търпим!! КАКВО СЕ СЛУЧВА!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани трябва да освободят леглата в болниците и да се лекуват в домашни условия. Нали, затова се бодат...?

12

Анонимен

преди 2 години

След като Борисов се оттегли от властта всичко тръгна рязко на разпад! За няколко седмици и настъпи разруха, цените скочиха неимоверно, хората се уплашиха и не гласуваха а ковид стана още по заразен! Дано сегашните управници да успеят бързо да се справят с кризата и да изкарат един успешен и пълен мандат.

11

Анонимен

преди 2 години

Майка ми я хвана КОВИД. Добре е. На домашно лечение е. Тя по принцип не вярва в силата на медикаментите, лекува се със свои рецепти - чайове, отвари. Нормално за 77 - годишен човек. И се чувства добре, освен повишената температура и загубата на вкус.

10

Набл

преди 2 години

"Ние сме във във война с този вирус". Ами, оцелелите не ги е страх от вируса и не се ваксинират. Какво ви е странно и какво има да ги убеждавате!?Много хора са го карали и не са в статистиките.

9

Анонимен

преди 2 години

А аз предлагам след като ваксистите отричат страничните ефекти, да си плащат сами лечението за всякакви съдови проблем. Инфаркти, инслути, тромбози -- на собствени разноски и последни на опашката.

8

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Нищо няма да ви спазвам, мили мои. И ваксини няма да си слагам. Забравете я тая мисъл отровна! Защо ли? Защото ценя живота, здравето и свободата си, не точно в този ред.

7

Анонимен

преди 2 години

Аз пък питам господин Михайлов има ли спонсор както разбрахме за едни други "спасители"? Кунчо Бустера се хранел от Рокфелер Институт през програмата CORDS, а професор ви Симидчиев, който само върти като линейка из телевизиите, бил акционер в Глаксо Смит и Клайн. Още малко време ще ги разберем всички добри "ангелчета-спасители" от къде им е породена загрижеността за нас. А ваксините? Не благодаря, от две години се притеснявам някой от познатите ми да не умре от корона, ама всички са ОК.

6

Анонимен

преди 2 години

До 1: Защо само антиваксърите?

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните трябва да се лекуват САМО в къщи... Нали "ваксините" им помагат...?

4

Анонимен

преди 2 години

Е нали само кихат? Що за въпрос?

3

Анонимен

преди 2 години

От вируса умират преди всичко стари хора със сериозни заболявания... Къде е драмата тук...? Заради тях обаче се оказва натиск върху милиони...