70

Габи3

преди 2 години

До 73 Къде виждаш Гербери?Скъпотията и беднотията настанаха откакто пачките се трупат от Радевите правителства.Стига с злобни и безмозъчни приказки.

69

Смешник

преди 2 години

Няма страшно извън бг е по скъп тока и плащат по високи заплати ,но ще внесем нещо със скъпо гориво и ще е по евтино от произведеното тук

68

Анонимен

преди 2 години

Капиталистическият ток е скъп. Евтините западни храни са по комунистически субсидирани, за да има какво да яде човекът от всички раси на Запад. Истинският капитализъм е в Африка, Индия и Латинска Америка. Либертарианците трябва да дават пример с Африка, Индия и Латинска Америка, когато хвалят истинския и свободен капитализъм.

67

Спасчо

преди 2 години

Бил Гей(ц) е отговорен за скъпия ток и за вируса. Бойкотирайте Кока Кола и Америка ще рухне.

66

Пешев

преди 2 години

Не яжте сирене и кашкавал освен ако не искате да си докарате инфаркт или инсулт

65

От мене

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА,Т'ВА Е......

64

Анонимен

преди 2 години

Герберите трупат пачки в сейфове. Там искайте парите. Там са ви парите.

63

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът дойде и за капиталистите. Лошо.

62

Анонимен

преди 2 години

всичко е измама за бедняка и честния, който знае вратичките в закона и правилните хора е напред в живота, другите чакайте на добрината си да ви нахрани

61

Анонимен

преди 2 години

ето стандарта се покачва, ние ставаме все по-богати,скоро 1 килограм сирене 100 лева, Швейцария на Балканите, нали това ни беше заветната цел , близко сме братя

60

Анонимен

преди 2 години

Свободния енергиен пазар е една имама. Търговец на рилска вода я продава по водопровода на Малко Търново, а търговец на морска вода от Бургас я продава на софиянци по водопровода. Софиянци пият морска вода от чешмата си, а Малко Търново пие вода от Рила. Това е измама...........

59

Анонимен

преди 2 години

Свободно движение на стоки. Ще пазаруваме в новите корекоми на Запада, които отвориха в нашата хубава страна. Вие искате като по време на социализма да няма корекоми и само вие да сте на пазара. Получихте най-после Капитализъм.

58

Анонимен

преди 2 години

Искахте капитализъм и пазарна икономика. Държавата повече няма да ви дава евтин ток, защото вие не искате държавата да ви се меси в бизнеса и далаверите. Не искате да плащате данъци. Държавата няма да бъде вече заради вас лош стопанин и да ви дава евтин ток, държавните енергийни дружества да трупат дългове, а Андрешко бизнесмена да трупа печалби и да казва, че държавата е лош стопанин. Велевците реват като вдовици и искат да ограбят пак държавните компании, гледат им в канчетата.

57

Какво да правим ?

преди 2 години

Пазарувайте в Турция и Македония. Цените на хранителните стоики са м/у 30% и 40% по ниски. За качеството - да не говорим.

56

Ugn

преди 2 години

Така ще е и още по-лошо ще става.Тези свободни енергийни пазари са пълна измама и узаконена система за рекет .Самозвани търговци могат да си вдигат цените колкото си искат, да си препродават енергия на хартия и да генерират огромни печалби.Държавните помощи са абсолютно грешно решение ,защото държавните пари отиват в ръцете на тези спекуланти.Тях това ги устройва и ще продължават да го правят.Само регулиран пазар за всички потребители,това е спасението.

55

Георги

преди 2 години

То и без това от години не купувам от тези български продукти наречени сирене,кашкавал и масло. На пазара няма свястно сирене и кашкавал .Има някои които уж са правени с малък процент мляко но ,бягам надалеч .Купувам предимно синьо сирене Скъпо не скъпо ,поне е по истинско от нашите сурогати .

54

Ванката

преди 2 години

Кризата основно я предизвикаха зелените либерасти с лакомията си. То не бяха въглеродни квоти, отпечатъци, еко-такси и акцизи, ограничения и филтри, забрани за дейности на централи... Сега барел петрол е 80 долара и скачат горива, но преди време стигаше и до 130 и нямаше такива цени по веригата.

53

Анонимен

преди 2 години

До 61 Анонимен. . . . . Нали се консултираха с Гечев, Масларова, Р.Овч.. . . . С кого се консултираха? Защо пропуснаха пазачс на паркинга?

52

Анонимен

преди 2 години

Защо инфлацията в България, която е във валутен борд е над средната за ЕС? Средната инфлация в ЕС е 5.2% и при условие, че те не са във валутен борд.

51

Анонимен

преди 2 години

Изкуствено се надуват цените, за да може да ни откраднат парите. Нали се консултираха с Гечев, Масларова, Р.Овч.