62

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами нали си спомняте "Наглите" дето върлуваха необезпокоявани при "Тройната коалиция" на Станишко, отвличаха хора за откуп и режеха пръсти и уши, сега при "Четворната коалиция" нещата са още по-драстични и жертвите са разчленявани на части... с идването радевата Хунта и милиционерите като рашкоФ, престъпността пак се върна на нивата си от "Прехода", а инфлацията която в момента набира скорост ще надмине и тази при Виденов ... тези с "Новият морал" от сектата на "Почтените" вече Ви скроиха капата

61

Анонимен

преди 2 години

Въпрос за 100лв. Кой ще е законния наследник на разчленената при "обир" жена?!? Като не ви е ясно нещо проследете нишката на парите, а и както някой долу написа опечаления съпруг много удобно не е бил в града. Алибито си го има и явно не е убиеца, но не пречи да е поръчител. Махаш дъртата, взимаш парата и харчиш с младата. Не говорим за 50бона, а за верига аптеки - това са маса пари.

60

Анонимен

преди 2 години

Герберасткия крадец е обрал и убил собствената си жена за да може спокойно да й харчи парите с младата си любовница

59

Хм

преди 2 години

Имам едно нелепо усещане за много интересни обрати при разследването ... Някак твърде услужливо съпруга е бил извън града в този момент.

58

Анонимен

преди 2 години

Абе кой крадец ще разчленява, че чак и изнася труп бе калъфи?!? Това говори за убийство извършено с умисъл и много гняв.Кой крадец ще изнася труп, като с труп на гръб е почти сигурно че ще го заловят. Такъв *** сценарии и развитие на "обира" няма и в индийските екшъни. А да питам трупа в дома на жертвата ли са го разфасовали два три часа или са го возили из цялата околия и там в гората са рязали?!?

57

Анонимен

преди 2 години

Чашков уверено се бори с престъпността

56

Анонимен

преди 2 години

Случаят не е от обществена важност. Общински мафиоти с аптеки, власт, пари, власт. Няма невинни в тази случка. Едните крали от едно място, други ги научили и крали от крадците. Несъществена случка. Важно за обществото е да се разкрият далаверите на този общинак и неговата жена.

55

Цц

преди 2 години

Промяната дойде с пълна сила! Кой е Поръчителят???

54

Анонимен

преди 2 години

Задаваме въпросът: Кой има полза? ГЕРБ имат полза от увеличаване на престъпността. За да падне правителството. Герберските самураи на Боко са готови на харакири за своя Господар.

53

При бай Тодар

преди 2 години

Немаше такива работи!

52

ПЪЛНА ПРОМЯНА

преди 2 години

ПРЕСТЪПНОСТТА СЕ РАЗВИХРИ! ЦЕНИТЕ СКОЧИХА, ДОХОДИТЕ НАМАЛЯХА, БОЛНИЦИТЕ ПЪЛНИ, МОРГИТЕ ПЪЛНИ, ПРЕМИЕРА СИ ПОЧИВА ВЪВ ВЕЛИНГРАД ВСЯКА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ РАБОТИ, САМО СЕ ХИЛАТ КАТО ДЕ.ИЛИ?

51

Анонимен

преди 2 години

А къде спи МВР на Рашков, защо няма превенция на престъпността?

50

ТУК Е ЗА БАВНОРАЗВ

преди 2 години

ТУК Е ПЪЛНО С ДЕДЕКТИВИ? АБЕ НАЛИ СА ГИ ХВАНАЛИ И ВСИЧКО СА СИ ПРИЗНАЛИ БЕ? ЗАВЕЛИ СА СЛЕДОВАТЕЛИТЕ ДО ТРУПА И СА ДАЛИ ПАРИТЕ! КОЙ ВИ ИСКА ВЕРСИИТЕ?

49

Анонимен

преди 2 години

А може да им е поръчано убийството на жената и за КАМУФЛАЖ - кражбата на парите?

48

Анонимен

преди 2 години

Уядоха се ГЕРБ и ги почват престъпниците.Ама зашо са я убили,нали пари само са искали?От кога и крадците започнаха да убиват?Чак пък толкова ли мразят ГЕРБ?

47

Анонимен

преди 2 години

Арестувайте *** Гешев. Каза си че престъпността ще скочи, ама не каза колко ММА престъпници е пуснал по улиците. Покажете Гешев смачкан на земята с белезници и качулка по всички медии за да знаят ММА *** какво ги чака

46

Анонимен

преди 2 години

До МефистофелНай-вероятно е така.

45

Анонимен

преди 2 години

Она със саковете милиони от АМ Хемус дали чете?За 50 000 лева какво са сторили...не ми се мисли за него с милионите!

44

Анонимен

преди 2 години

Бивш спортист и сегашен престъпник, това ми звучи като на работа при Гешев

43

Анонимен

преди 2 години

отвратително.. и докога хора с криминално минало ще са на свобода, Рашков само философства по телевизиите и не си гледа работата, докато се заяжда с Борисов престъпниците действат, и после търсете доверие в полицията...