67

Анонимен

преди 2 години

А изпращането на 2-*** македонски космонавти, както обеща чалгаря не е ли обсъждано?

66

а в космоса

преди 2 години

кога?

65

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, имам по-добра идея! Кабинков лифт! За такова разстояние ще е икономически по-изгоден! И по-безопасен! Не ми се ще да роним сълзи за жертви на самолетни катастрофи - тъкмо излетял и кацане!

64

Йончо Попов

преди 2 години

Стево приказва колкото да не заспи ... Братята македонци не искат да разберат едно основно нещо - техния проблем не е България, техния голям, ама много голям проблем са шиптърите - ако не знаете 2/3 от Скопие е шиптърски, югозападните райони като Струга и около Охрид са почти тотално завладяни от шиптъри ...след някоя и друга година ще ги превземат тотално ... Шиптъра казва така: Нема такава държава Македония - ние граничим с Бугарско на Вардара ...а вероятно знаете къде минава Вардар ...

63

Анонимен

преди 2 години

И какво и кого ще обслужва тая линия. Най-много седмица-до месец ахкания и прехлас от безделници, сеирджии и куфарни търговци и после йок пътник, йок писта, йок самолет.

62

Х1

преди 2 години

Като тръгне семолетната линия до Скопие ,няма да е лошо да докарат и малко китайци ,та поне да има кой да се вози.

61

Анонимен

преди 2 години

Какви два народа бе ? В РСМ има само един народ и той е български...

60

12

преди 2 години

След линията София-Скопие, логично е Кирето да открие линия Младост- Люлин

59

115

преди 2 години

Виадуктите за жп линията от Крива паланка до Българската граница са направени преди 5 години, къде открих те топлата вода не знам, освен в усвояването на средства!

58

Сарказмус Максимус

преди 2 години

То влак няма тия самолети ще пускат. Вземете прокопайте канал и за ферибот...

57

Анонимен

преди 2 години

а ние искаме самолет от търново до софия

56

Анонимен

преди 2 години

. Тази линия не трябва да е по този старо моден вариянт тук трябва да се изгради един телепорт терминал връзката да става чрез телепортиране нещо така от седморката на Блейк какви са тези самолетни линии.

55

Анонимен

преди 2 години

Лелеее,излагация!

54

Анонимен

преди 2 години

А бе от Берлин за София има самолет един път в седмицата! От Скопие ли са се затърчали или от София ? Точно коя авиолиния ще бъде заинтересована? Стига глупости ,бе Кире!

53

Харвард

преди 2 години

Човека изкарал една магистратура там, а говори и го величаят все едно си е завършил цялото образование там хахаха е няма такъв цирк. В БГ на принципа - всичко от чужбина е по-хубаво.. много интересен факт- при публични изяви нещо изчезна мазната и простодушна усмивка от преди изборите. Вече говори с по-сурово изражение и тон. Демо версията май свърши рано рано.

52

Алекс

преди 2 години

Ако има интерес към тази дестинация,някоя авикомпания отдавна да е започнала полети.ЯВно интерес няма.Ако ще се субсидира такъв полет,съм категорично против.

51

Анонимен

преди 2 години

И сега какво държавата ще субсидира празни полети до Скопие, защото кирчо реши да се подмазва на македонците. Отиде наведен още по наведен се върна. Да си оправят жп линиите към бг с влак ще е по евтино. Хората нямат какво да ядат и как д аси платят сметките ние самолет до място , където почти никой не ходи. Уникално решение. Сега да очакваме да загърбим историята и да им дадем път за ЕС. А после те ще ни го набият много яко, бъдете сигурно.

50

Анонимен

преди 2 години

Ква линия бе за тия македонски маймуни...трябва газова камера....и за ***...

49

цървула кире тъпото

преди 2 години

го чакат много неприятни времена

48

Анонимен

преди 2 години

Е това ли е най-належащото в този момент-момент на мизерия,студ,глад....Защо отиде там? Тази среща ли е най-важното,което да направи в такъв момент!?Ние чакаме да направи нещо добро,да ни облекчи като намали цени,разходи на домакинствата,да помисли за нас!!! Хич,ама хич не ни интересува самолетната линия до Скопие !!!! Това ли е най-важното г-н премиер?????