199

Анонимен

преди 2 години

Всяка есен ваксинация против ковид. Няма лошо.

198

Германец

преди 2 години

Не виждам проблем. Отделно, че имам акции и от трите фирми - Бионтек, Файзър и Модерна. На печелившите честито. Хейтърс гонна хейт :)

197

Анонимен

преди 2 години

а Мерси Не няма да бъда Куче Касичка за ВаксоКартела и да заложа здравето си за сметка на печалбата им !!!!

196

555

преди 2 години

Въпросът е може ли някой да постави под съмнение думите на Л. Монтание -световен учен вирусолог с нобелова награда изречени на митинг в Милано пред хиляди и милиои пред тв мониторите:"За съжаление ваксините имат по-сериозни странични ефекти,защото протеинът,който се съдържа във ваксината,за да ни предпази от вируса е токсичен за клетките в човешкия организъм.Това е отрова.За това и толкова спортисти умират внезапно след като са се ваксинирала.Така,че е абсолютно престъпление да се дават на деца.

195

Анонимен

преди 2 години

Целият проблем с ваксините е че трябва да плащаме некадърността на учЕните които са пълни нещастници и не си разбират от работата. Това е истината. Няма конспирации и задни мисли. Просто една ОГРОМНА некадърност поръсена с щипа АЛЧНОСТ.

194

Анонимен

преди 2 години

На ви сега ваксинационна конспирация

193

ЧЕСТИТА ДЕПОПУЛАЦИЯ

преди 2 години

400 професионални спортиста, колабирали по игрищата в последните месеци. Повечето умрели. Влезте в bitchute и търсете FOUR HUNDRED ATHLETES COLLAPSING AND DYING - линка го цензурират тук. Неописуемо е. Очевидно е. Всички знаем какво е. Докога? Като станат хиляда, ще спомене ли някой нещо? Или ще продължат да обвиняват глобалното затопляне? Щом е такава сеч сред 20 годишните най-здрави и издръжливи хора на света, какво се случва с останалите? Моята съседка със съсирека след инжекция умря.

192

Алекс

преди 2 години

Ежегодните ваксинации срещу COVID-19 трябва да са по желание,както противогрипната ваксина.Зеления сертификат да се премахне.Да останат маските,дистанцията и дезинфекцията.

191

Анонимен

преди 2 години

Сливи повежда мощна ваксинационна кампания на суверена.

190

Istinata

преди 2 години

Тоест, време е да арестуваме нашите управници, в това число ръководители на всякакви агенции, съдебни власти и други, които прокарват вакснинацията или не и се противопоставят. А медиите, които продължават да рекламират вакнисните, също са отговорни. Спрете най-после! Няма ли да убликувате това ОФИЦИАЛНО решение на Международния съд?

189

Istinata

преди 2 години

Току-що излезе Решение на Международния съд по общо право, с което се осъждат шефовете на Файзер, Модерна, ръковидителите на правителствата на САЩ, Канада, Великобрутания и други страни, папа Франциск на ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР за умишлен геноцид срещу човечеството. Забраняват се всякакви ваксини, продажба, посставяне, реклама и така нататък. Изземва се имуществото на виновните. Шерифите на съда, полицията и граждани могат да арестуват виновните и прокарат присъдата. решението е ОКОНЧАТЕЛНО!

188

СТРАХОУЖАСЕНКОВИД

преди 2 години

До 201 Изчезни, лъжецо жалък! Нещастната пропаганда е толкова елементарна, че ме обижда! Не посягайте към децата с отровните препарати! Ще се лее кръв!

187

Анонимен

преди 2 години

Дойде и моят сблъсък с Ковид! Докопа най-беззащитното съкровище у дома - бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в Инфекциозна болница да видят колко им е леко.....И факти - с ваксините, които имам, карам Ковид с лека хрема и нищо друго. Слава Богу, че мога да се грижа за бебето в този труден за него момент.Къде е сега Мангъров да ми лекува детето?

186

Анонимен

преди 2 години

Нямало умрели от ваксините казаха днес здравните власти?!?!?! ........Само че аз познавам няколко човека умрели от ваксините а не е да познавам 10 хиляди защото кръга ми на познанства в последните години доста се ограничи. Та представете си за какво иде реч. Лъжат като цветнокожи а после що не им вярват хората.

185

Анонимен

преди 2 години

Веднъж изтървеш ли здравния фашизъм, зеленият сертификат ще се издава не само срещу една камара задължителни медикаменти, но ще изискат и "доброволно" предаване на "излишните" органи, "доброволно" кръводаряване ит.н. Изобщо, каквото им хрумне за печелене на пари. За това ме е яд на ваксърите, защото си мислят, че като си ударят един два бустера, повече никой няма да ги закача, а не си дават сметка, че първо от тях ще започнат, защото са най-лесни.

184

Анонимен

преди 2 години

На ваксърчетата мантрата е "Имаш кола-имаш пари".............ХА-ХА-ХА...........Търакати ли талончета, хипоходрицииии?!?!?!?

183

Само да вметна

преди 2 години

Имам приятели , ваксинирани кой с една кой с две дози , като видяха накъде отиват нещата , че цял живот ще се ваксинират , категорично отказват ...повече инжекции ,камо ли бустери !!! И без това не видяха ефект от настоящите ваксини , с тях или без тях пак се тръшнаха с някакъв грип или настинка ...

182

Анонимен

преди 2 години

Да питам защитниците на зеления сертификат, вярват ли, че здравният фашизъм ще се ограничи с ковид ваксините?

181

Ненормалници

преди 2 години

Един път на хероин ...цял живот на хероин !!!

180

Lina

преди 2 години

Някои " факсиниранки " стигнаха pro нивото Бог да ги прости. Интерсно , че не се говори по темата и не се търсят връзки с бостерчето и ако някой неразумен повдигне въпроса....