32

нЕкой

преди 2 години

Хайде и тукашните *** да се изнасят немедлено към мАсква, начело със зеления чорап м_унчо

31

Анонимен

преди 2 години

До @ Изобщо не ти е ясно положението ;) Само за подксазка: британските самолети В МОМЕНТА заобикалят германското въздушно пространство, летейки да доставят оръжия и инструктори на Украйна, защото Германия не им разрешава да минават през него.

30

@

преди 2 години

До ОбективноГермания няма как да забрани на Великобритания и САЩ подобно нещо. Договорите от WWII са в сила и Британците и Янките може да преминат през тяхна територия с уведомителен режим, не разрешителен, а уведомителен. Могат и да останат в законните си бази, колкото и когато пожелаят.

29

Анонимен

преди 2 години

Не е само Ню Йорк Таймс. НАТО също разпространява фалшиви новини за предстоящо руско нашествие в Украйна от месец насам.

28

Анонимен

преди 2 години

Надявам се руският президент да не е толкова наивен да се върже на откритите натовски провокации. Време е международната общност да заклейми действията на натовските държави, които неистово искат да запалят война.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Пропагандта срещу Русия продължава. Насила ше запалят война. Нещастници." А руските войници така удобно шетаха из Украйна. Сега ще им създават проблеми. Ужасни са тези натовци.

26

ал

преди 2 години

До АнонименТака е , но ни безпокои обратното !

25

Анонимен

преди 2 години

'' И Украйна, и Русия опровергаха '' ........................... обяснявам като за прости, червени селяни русофили - война няма да има. Товариш путKин, подобно на другаря Ким водят само хибридни войни ... защото знаят, че истинска война ще загубят. Това периодично дрънкане на оръжие което се чува от русия и Сев. Корея е типично и вече не безпокои никой.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Един ден цяла Европа ще е на страната на Русия" Да, ако Европа някой ден има нещастието да попадне под руския ботуш може и да е "на страната на Русия".

23

Анонимен

преди 2 години

Американците провокират напрежение. Един ден цяла Европа ще е на страната на Русия, когато започнат война, защото Русия е по малкото зло

22

АЛ

преди 2 години

Защо нато се наричат отбранителен съюз ?През цялото си съществуване страните от нато не са се отбранявали от никого.Но ... Нападали са Югославия , Либия , Ирак , Афганистан , военни мисии в няколко африкански държави и т.н. Защо са им държави членове като България ,Македония ,Грузия , Украйна , които имат някакви жалки армии ? Само за територии.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 "Мисля, че е време да сложите това издание в списъка си с неблагонадеждни източници." Така е. В списъка с благонадеждни източници трябва да останат само ИТАР-ТАСС, ТАНЮГ, Севернокорейската информационна агенция, СИНХУА и първи и втори канал на руската държавна телевизия, плюс Фейсбук канала на Захарова.

20

Забелязвате ли

преди 2 години

Путин напада само държави които не са в НАТО - Грузия, Украйна, Казахстан, Сирия

19

Анонимен

преди 2 години

Путин да се маха

18

9

преди 2 години

Tез всячески се опитват да разклатят там работите

17

Анонимен

преди 2 години

Егати резила! Щом и NYT деградира дотолкова, значи в Америка няма нищо, на което да имаш вяра!

16

Истинска реалност

преди 2 години

Русия, Украйна, България, Македония и света се нуждаят от спешна, реална, истинска и цялостна оправия в позитивна насока ! В мен живее свят, който всъщност не е открит ! Аз се нуждая от приятелка, кариера в политиката, както и всички останали неща, които са необходими за нас - хората !

15

Анонимен

преди 2 години

Няма евакуация, има бягство на руски дипломати от Украйна защото в тезата "один народ" никой не вярва даже и путинските дипломати.

14

ЦЦ

преди 2 години

Ех тия хамериканци. Само гледат конфликт да има по света и да се намесят. То иначе нато няма смисъл да съществува май.

13

Анонимен

преди 2 години

Не нападат ей! Хайде бе! Хората чакат. Харчат се излишни пари.