9

НеРазбрал

преди 2 години

Ясно, търсят търговска реклама. По-важното е, какво стана с чудовищото от Лох Нес, спи ли сега? Киро лъжата, какво каза по тези въпроси ?

8

Кокорчо

преди 2 години

Киру Курелацията какво мисли по въпроса?

7

Сарказмус Максимус

преди 2 години

Яко филм от тая радиация.

6

Йо Йо

преди 2 години

Ако разчитат само на извънземни туристи, нищо чудно, че бизнесът им замира. Всички знаят, че дори на Юпитер има по добри ресторанти и хотели.

5

Н1

преди 2 години

Искам да почна с това, че на тоя свят всичко е възможно, освен едно-да влезеш там, отдето си излязъл. Обичам я тая тема, лично няколко пъти съм виждал необясними неща в небето.Следя по кабела "Извънземни от древността" и подобни др. предавания. Има куп необясними неща, най-вече мегалитните строежи и повдигането на стотици тонове каменни корнизи и колони на 40-50м. височина. Иска ти се да повярваш в легендите за Велкденските острови. Но! Най-близките са на 200 хил. год. разстояние. А?

4

Анонимен

преди 2 години

Изгубени в превода

3

Анонимен

преди 2 години

Антивакс настроенията не са само у нас, а по-целия свят. Лъжат за броя ваксинирани, за да прилъжат хората че едва ли не са малцинство, а то е обратното - всъщност кой нормален ще се инжектира с нещо което не се знае как действа ?

2

Анонимен

преди 2 години

Интересни са ми такива статии, но предпочитам да ги чета от Извора. Сайта ви ни баламосва с глупости, НО НИТО ДУМА НЕ КАЗВА ЗА НАШ КИРЧО какви ги щуротии бълваше при скопянИте!!! Защоооо??? Срамувате ли се или по-вероятно слугувате и се страхувате?!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Какво е "куха чиния"? Някой да се обади на Гугъл да си оправят преводача!