66

Анонимен

преди 2 години

значи тоя е дарил 100 000 в предиз кампания и реално си е купил точно този пост , там и онзи от мосад дето им е водил предизборната кампания ...... хубаво че се мразят за пари един друг , как самокатастрофираха навремето Илко Ешкенази та да даде Господ

65

Анонимен

преди 2 години

Този другар много доволен изглежда!Като че ли го е ударил 380v.ток,ето такива ще ни управляват,всеки ден умират толкова много.....

64

Анонимен

преди 2 години

Това ли ви е растежа, като надувате цените изкуствено?

63

77

преди 2 години

Оставка , преди да се е срутило всичко !!

62

доги

преди 2 години

Разтеж 5% , инфлация 20% . Егати промяната ! Пълни нека.дър.ници !

61

Анонимен

преди 2 години

В Харвард на двуцифрената инфлация й викат растеж.

60

Тракиец

преди 2 години

Този не го слуша главата.При инфлация над 50% икономическия растеж трябва да бъде 50% + за да говорим за разтеж.

59

Хм

преди 2 години

До Анонимен до 61То печалби пак има,ама другаде отиват...

58

мда

преди 2 години

Тоя като го гледам,ще попълни списъка на нефелните български ев*реи(начело с Мони Паси и Ленчето с кремчето)....

57

Зозо

преди 2 години

На черното еврейче му дадоха сладка служба и шапка на тояга. Нищо няма да направят рундювците. Другия месец като скочи още тока такъв разтеж ще излезе, че свят ще му се извие на тоя черния. Арсенал вече затвориха.

56

До 57

преди 2 години

Ти си пълен проостаак и неещаастник

55

Калеко Алеко

преди 2 години

На думи и обещания кумецът на кирчо може да се прицели във всичко, тази коалиционна шайка ще остане известна с големите си лъжи и обещания с които надминаха даже и дамата от село Крушовица известна с обещанията си до последна капка кръв ... това което виждаме до момента са заеми за милиарди и нарастващи цени на стоки и енергоизточници които ще повлекат след себе си инфлация по-голяма и от тази от Виденовото време, което между другото се завърна и с министри като рашкоФ и Импексова ... !!!

54

Алооо

преди 2 години

Е аре де, вие сега почвате да мислите нещата. Така 32 години се мотаха разни всякакви гротески и вие сте същите. Преди да влезете в парламента нали имахте програма и план, ми аре де давайте, какво се влачите. Днес инфлацията е 50% утре може да стане и 100 %, докато вземете някакво адекватно решение, тя ще ни убие преди вируса. Вие си го карате ден за ден и боко беше същия хаотичен и каквото стане. ПП(Поредните П_Д_Ли) и компания влезнаха да се накрадат,че после не се знае, знае ли се.

53

бай минчо трапера

преди 2 години

Еди ия подава фалшиви документи за да стане министър, другия осъден и платил глоба за кражба на софтуерен код, третия напушен наркоман с масур в задния му джоб умеел да римува и четвъртия чист евреин. Честно от тези ли очаквате нещо ? Ще се краде на поразия пладнешки грабеж.

52

Край

преди 2 години

Вчера го гледам този анимационен герой по Витошка - по дънки и с една млада госпожица само - без охрана.Когато видите министър без охрана да знаете едно - този човек власт не упражнява, не работи в полза на държавата и за това никакви интереси на мрачни хора не засяга. Това дето ви обясняват че министрите трябвало да ходят с колелета и в метрото се отнася само държавите без суверенитет.

51

Анонимен

преди 2 години

Ако почнете да работите, може и да стане.

50

Анонимен

преди 2 години

Българина едно време ходеше в Гърция само като роб, при Борисов разбра, че там има и море, сега пак ще се върне старото време, колкото и да не ви се иска, нещата вървят към пълна катастрофа.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако искате икономически растеж, първо оправете цената на тока за фирмите, че изпокапахме. Хич не ни е еня за вашата правосъдна реформа или за македония. Къде са ви компенсациите за декември, получаваме космически сметки за ток????? от това зависи работата на стотици хиляди. Повече от месец няма да откарате по този начин. или сами си заминавайте ако не можете повече. Ай....

48

Еврейски ум 2

преди 2 години

Защо, обаче, аз, Дани Лорер, искам преди да ви покажа чудесата на еврейският ум, да реформирам съдебната ви система? За да създам реално и на терен, условията еврейският ум, да ви демонстрира своята капиталова ефективност ! За нея е нужна чиста спекулативна среда! Ако средата преди това е урегулирана с тромави и неефективни закони и закончета, такава среда е като джунгла за изтънчените спекулации на еврейският ум и неговата сила не може да блесне!Еврейският ум работи само при опр.норм.услв.!

47

MaйMyнaтa

преди 2 години

До Еврейски ум....За да владеете светот, не са достатъчни само парите!! То климата и природата, пари нещат, та първо от там да почнете, eвpeйчe!!!