36

Анонимен

преди 2 години

Борисов и каракачанов -- в затвора за предателство.

35

Анонимен

преди 2 години

Лобизмът в САЩ е законен. Плащаш си и получаваш защита, похвала или атака срещу противниците си. Така бяха издействани атаките по Магницки.

34

Болгар

преди 2 години

Даа, браво на нашите приятели, със сигурност искат обединена и силна България. Един народ- две държави! Всъщност не е толкова трудно, взимат се проби от 100 етнически българи и 100 етнически "македонци'' и се слагат на масата сведенията на старите автори и всичко се доказва много лесно.

33

Анонимен

преди 2 години

Борисов и каракачанов трябва да бъдат изправени на съд заради сделката с имагинерните самолети, които никога няма да видим, но затова пък сега им е лесно да ни плашат със санкции.

32

Анонимен

преди 2 години

Държавният Нужник на САЩ да са гледа само своийте фекали

31

Анонимен

преди 2 години

Трябва да признаем ,че македонците,може би с помощ от Белград,правилно инвестират за пропаганда на своята позиция!През 1983 в началото на кариерата си като адвокат и съсобственик на печатни издания ,Клаудия Тени е била наета от Югославското посолство в САЩ да рекламира Зимните Олимпийски игри в Сараево!

30

Анонимен

преди 2 години

Още от югославската война и санкциите им срещу югославия България изпитва всякакви вредни последици от техни санкции, включително и до днес -- санкции срещу търговията с енергоносители с Русия. За това не получаваме никакви компенсации. Не искаме да имаме нищо общо с тази сатанинска държава. Техните слуги във властта ще бъдат прогонени и наказани за предателство.

29

Анонимен

преди 2 години

Отново удариха на камък макетата, ще си останат с пръст в устата :))) Те да не би да си мислеха, че като почнат да ни плюят ще ги огрее, далече са от нашето ниво по плюене, ние сме първенци в това нещо :)) Плюс това кой ще е луд да им даде предимство пред нас, та те са никой в историята, тоест немат такава :))

28

Анонимен

преди 2 години

Ето Ви сега Партньори по всяко време за своя сметка ще Ви изневерят!!! За САЩ няма вечни Приятели има вечни интереси !

27

Krom

преди 2 години

До Анонимен 27 - позна! Точно на Русия и нейната по.д.лога Сърбия можеш да благодариш за македонските изцепки. Междувременно, благодари на Путин за това, че не знам коя поред година поздравява Македония като "..родина на кирилицата".

26

аа

преди 2 години

молим ви въведете санкции

25

Анонимен

преди 2 години

Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс миналата седмица <strong>се е срещнал с украинския президент Владимир Зеленски и представители на украинската разузнавателна общност.

24

Анонимен

преди 2 години

САЩ като какви се вжиивяват и какво общо имат по въпроса ????? Хубаво е че я има Русия за отпор иначе света би попаднал под тотално Американско Робство !!! Россия - Страж Мира !!!!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че стане ли въпрос за България, ще си затворят очите, колкото и да се опитват сърбоманчетата :)))

22

Krom

преди 2 години

Америка е държавата която много обича да прави компромиси. Тогава, когато някой друг ги прави и са изключително и само за негова сметка. Това тук следва да се чете така: ".. искаме Македонците в ЕС, защото си мислим, че така ще ударим руските интереси. Не ни пука нито за историята ви, нито за егото и самочувствието ви. Считайте се предупредени, следващия път, ще сменим губернатора ви и ще ви пообръснем..". Тея си пъхат дългия нос тук определено. И не деликатно - а грубо.

21

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост! За която пишем от над 10 години. Американското население трябва да започне процес на трансформация на сащ в няколко по-малки държавни обединения спо-хомогенно население по расов и др. признаци всяко. В сегашния си вид сащ не могат да функционират нормално и са заплаха за мира. Населението не може да контролира федералното правителство, което очевидно е завладяно от мегаломания и откъснато от реалността.

20

Анонимен

преди 2 години

До16Изявлението трябваше да бъде: "България и РСМ са суверенни държави и САЩ не се месят в политиките им." ////Няма такова нещо!Правилното изявление трябваше да бъде:Няма смисъл от санкции,нашият човек Кироу Петкоф,ще свърши добра работа.

19

Анонимен

преди 2 години

ето ви сега да видите колко са ни ПРИЯТЕЛИ американците...навсякъде се опитват да контролират ..те сега и украинците лъжат ама ако ги напъне Русия ще избягат с нзрани *** също както "победиха" и в Афганистан ...

18

Анонимен

преди 2 години

какви ще са санкциите? и на нас ли ше ни пратят одеяла с едра шарка? дeба и племето прoклето.....английски и френски реднеци....

17

L.

преди 2 години

Сле приемането за Западните балкани в ЕС, държавите членки в него ще станат твърде много, а парите малко. Решението за окрупняване на административните единици ще е належащо. Най-вероятно РСМ да премине на управление към България. Таквиз ми ти работи.