76

Анонимен

преди 2 години

хайде сега от козяк ни подгряват , тикат тикат кирето , че някаква депутатка , която е получавала пари от посолството им в САЩ и работила за тях , крещи нещо и тиь го обърнаха фалшификатори, шмекери

75

Истината

преди 2 години

Русия е независима и си произвеждат всичко, защото си обичат страната. Ние за съжаление си продадохме всичко, дори и бъдещето. Заради Киндер яйце и Кока кола, а и хартиени самолети. Да ви кажа: Дядо Коледа е черен, Снежанка не е жена всъщност, а Елена му пише на задния крак Харлей Давидов. И много други аргументи че сме страхотни Патриоти!! Само се дрънка за някакви русофили като коне с капаци, а някой оглеждали се че сме Роби на САЩ и ЕС.

74

Кики

преди 2 години

Цялата история е написана в Москва и преписана от Скопие!

73

Стоил

преди 2 години

Плана Ран Ъп, как ви звучи? Пълно унищожение на България след 1990 г. И още ги търпим.

72

Анонимен

преди 2 години

Ние имаме история от 15 века, няма да я променяме заради държава чиято история е започнала преди век или заради друга чиято история се пише от 15 години!

71

Анонимен

преди 2 години

Тогава България да наложи санкции на САЩ за Вазов режим за US граждани поради това че издигнаха стена по границата САЩ - Мексико !!!!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Никъде по света където са стъпили не се е родило нещо хубаво. Само пари, интереси, пари, интереси.Войни.Като пиявици са в Близкия изток за петрола, яко смучат. Не мога да ги понасям.

69

Кирохарвардо

преди 2 години

Уредил съм нещата, ще им завъртим главите на матриала дето ме избра и макетата до 3м са в ЕС - обещано. Така че няма нужда от санкции, то и без това ЕС няма да одобри спасителния план на стойност 30млрд. докато не пуснем макетата

68

Анонимен

преди 2 години

САЩ са пуснали на терена България и Македония да играят, но накрая САЩ ще свирят резултата според тяхна полза и свой интерес !

67

Ех, минало

преди 2 години

Колко добре си беше, като ги нямаше тези янки тук. България и Русия са една кръв, братя.

66

Анонимен

преди 2 години

Когато има някакви спорове между държави като нашия с македония, изведнъж се появяват сащ и почват да го решават неканени, това се случва навсякъде по света.Когато се карат двама има място за трети, който да спечели от неразборията. Затова сащ се месят, но защо нямаме политици, които да им кажат че са много далечна страна и по-добре да си гледат техния регион.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо ли Канадеца харчи излишно пари за визита до Македония по евтино ще ни излезе да отиде до Посолството на САЩ и да издадат разпоредби по своему как ще да е !

64

Анонимен

преди 2 години

Да ни санкционират, бе. Да ни оставят сами да си копаме златото, стига са се гърбили вместо нас.

63

Анонимен

преди 2 години

Руското влияние не е престъпление. Самото твърдение, че България не трябва да допуска руско влияние е престъпление и кощунство. Трябва да се търси отговорност на самозабравили се политици.

62

Анонимен

преди 2 години

До 61САЩ може да наложат санкции на петоразредна България, дори и без повод. Кои сме ние за тях? Никой!Да не говорим, че България стопира разширението на ЕС, и допуска руско влияние на Балканите.

61

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И КАКВА ПО - ГОЛЯМА САНКЦИЯ ОТ ТАЗИ ДЕТО НИ НАТРЕСЕХА КИРИЛ ПЕТКОВ

60

Анонимен

преди 2 години

В българската държавна администрация работят крупни политически престъпници, на които никой не търси сметка. А всеки има право да им иска сметка, защото от време на време самозабравили се и загубили връзка с реалността сами правят потресаващи изявления за истинското положение на нещата, без да се усещат. Има такова интервю в ютюб от член на сдс за въпросното злато и кой се разпорежда с него.

59

Анонимен

преди 2 години

Македония ке бъде ябълката на раздора

58

Анонимен

преди 2 години

Санкции не можеш да налагаш просто ей тъй. Санкции се налагат ако едната страна е нарушила по някакъв начин поети ангажименти или международното право. В случая никой, нищо не е нарушил. На Русия наложиха санкции защото анексира Крим. Ако на нас ни наложат санкции без нищо предлагам така и така щом ще има санкции да ходим да анексираме Охрид!

57

Анонимен

преди 2 години

Добре, нека влезе Македония в ЕС, но ние да излезем, и без това няма много полза да сме там.