195

Анонимен

преди 2 години

Селянина си остава селянин, па дори и в република да живее. Не може да си примири как някой гражданин ще има повече имоти от него и задължително трябва да му ги отнеме.

194

Насо

преди 2 години

Ако беше взимал заплата 800 лева и пенсия 300...щеше съвсем спокойно да умреш.

193

Христо Христов

преди 2 години

До Вол"Хората го посрещаха с надежда кога пристигна за първи път" - е па той Борисов с право заяви, че матрялът е про'ст.

192

Анонимен

преди 2 години

Кой ходи да му взима интервюта и къде са хората, които се интересуват от неговото мнение?

191

Христо Христов

преди 2 години

Да не забравяме, че атлантикът Соломон Паси и ДС - спасители на БКП през 1990та го докараха 2001ва, за да спаси отново БСП.

190

Анонимен

преди 2 години

Защо не забраните тогава на всички чуждни да купуват българска земя и да строят на нея? Конфискувайте имотите в България на всички чужди граждани. Тогава ще е честно.

189

Тодоре не че нещо:

преди 2 години

Натопиха дядо ти за Георги Марков, братовчедка му поръча и уби леля ти... Сега мисля че е честно ти да имаш последната дума!Да не споменаваме нали щетите по българският народ!

188

Вол

преди 2 години

Хората го посрещаха с надежда кога пристигна за първи път, а тоя им се изплю на надеждите, като няколко години по рано мазно излъга пред Кеворк, че нема никакви претенции към страната. Та на кой му пука дали е жив или не.

187

Христо Христов

преди 2 години

да мре мадридската му мър'ша! Час по-скоро да мре и да не забрави да вземе със себе си и вересията си Паси, дето го докара!

186

Аз ще кажа друго:

преди 2 години

По законите на НРБ - Тодор Живков да каже! Защото той е единствения приемник на Живково като длъжности в НРБ!

185

Анонимен

преди 2 години

"Този е българин колкото аз съм космонавка" - Разбира се че не е българин по произход. 500 години османско иго заличи и последните принцове с български произход.

184

Анонимен

преди 2 години

Жалък е! Цар?! Какъв точно цар и на какво е цар? Явно на само на някакво си негово въображаемо царство. Имотите са на монархиите, а не на монарсите. Не са частна собственост, а принадлежат на институцията. Но човекът вече е много възрастен, може и с деменция да е. Явно в главата му е останало основно това, че е изключително важна персона и че трябва да взима, да взима ...

183

Аристократ

преди 2 години

Ако беше оцелял някой наследник на последните царе от Второто българско царство, и с него ли щяхте да се отнасяте по същия начин? Завистта ви гризе отвътре!

182

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Дъртия пезевенк се показа трябваше да завърши с култовата реплика " Вервай те ми"

181

Глей го:

преди 2 години

След 1,5 милионна цивилни невинни мъртви ме пита :Линчуваш ли ме? Война ли искаш?Сакрално цареубиват те!И никой няма почне война на нацисткият ти ***! Хага искат инжекция аз съм традиционалист!Което е различно - аз съм четвърто, пето поколение българска художествена традиция!Човек и добре да живее умира и друг се ражда, но оставя след себе си това, което е построил и нека роденият по-късно последен като види това да си спомни за този който го е направил!

180

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ ТОЯ НЕ ИСКАШЕ НИЩО ОТ БЪЛГАРИЯ!МИРИСАХМЕ ГО И НЕГО СЕГА АКЪЛ ДАВА!!!

179

Анонимен

преди 2 години

О, крадлив дедо се обади. Я да каже защо съдеше България в Страсбург? Нали уж бил чист българин? А юпитата му колко откраднаха само....

178

Аз ти казах:

преди 2 години

Всичко започна срещу българският народ с въже и ще свърши с въжета и коне!

177

Аз, като цар

преди 2 години

Това, че цял живот са те учили да бъдеш цар и на 18 г.си празнувал коронацията в Испания, не те прави цар, жалко и алчно нищож.........

176

Карайте:

преди 2 години

И Хер Сакскобурготски към София!Там в центъра на София има един паметник!Не на Цар Освободител, а на Васил Левски!Там на кръговото!