235

udhfks

преди 2 години

До юште много хора за цял живот в България не се научават да говорят и пишат правилно български...

234

Emigrant

преди 2 години

Всичките фили трябва на дедо ви Симеон ръгете да му целувате!Ако беше изпратил баща му поне една от армиите при сталин град да удари рамо на Хитлер,сега Европа щеше да е до Китай,а на мястото на Мордор в Сибир щеше да е швейцария2!нЕ СА ГИ УБИЛИ ОТ БЛАГОДАРНОСТ,ЧЕ бОРИС 3ТИ ПОЖАЛИ РУШАГИТЕ И НЕ ПОМОГНА НА ХИТЛЕР ДА ГИ ПРИКЛЮЧИМ ЕДИН ПЪТ И ЗАВИНАГИ!!За благодарност го убиха и му експроприираха имотите,а семейството му изпратиха в изгнание!Разбира се 6ца от Тотото за тях,кат се има впредвид цоциал

233

Зомби апокалипсис

преди 2 години

Сакскобурготски вампири!

232

Анонимен

преди 2 години

Лоши хора ей.Айде оставете го на мира та белким свърши една полезна работа

231

юш

преди 2 години

20 години да живееш в България и да не се научиш ,да говориш на правилен български е страшно.

230

Учуден

преди 2 години

Не съм фен на Царя,но не мога да разбера тази имбецилска злоба към него,семейството му и имотите му!Държим се към него като към случаен човек,а се чудим защо той стои малко отстрани и като че ли не се вълнува много от нещата,които ни се случват.И да е вярно,че играел в казино,никой нито аз лично съм му давал парите?!Предпочитам царските имоти да му ги върнат на него отколкото разни първенюта като Черепа,Бобокови или разградския тарикат да ги заграбят на безценица и да се перчат с тях незаслужено

229

пацибел

преди 2 години

Има голяма прилика между Симеон Сакскобургготски и Северна Македония. И двамата като субекти присвояват българската история ,и двамата говорят на развален български, и двамата имат претенции към България,и двамата са свързани с двете национални катастрофи на България,и двамата съдят и клеветят България пред целия свят,за да постигнат целите си,и не на последно място и двамата не държат на думата си и договорите и се срамуват да се нарекат българи.

228

Анонимен

преди 2 години

Дърт сатир. Сложи си и четвърта доза, че пак говориш несвързано, мошеник.

227

Granik

преди 2 години

Досега отдавна трябваше ,тези дворци и замъци ,да бъдат запалени и да се приключва с този въпрос,мораториуми ,дела в Страсбург и т.н.

226

Анонимен

преди 2 години

Този старец вече е изкукуригал от възрастта.

225

Saki

преди 2 години

Зетя Муньос хвърли злобен поглед ,към тъста си стария Цар Симо и каза на Калина : Стария нещо се дави и диша на пресекулки, май ще сдава.А Калина се начумери и му викна на Муньос: Остави виждаш ,че пак се прави на умрял ,за да ни дразни.

224

не е грешка

преди 2 години

До Христо Христов Червените щяха да ги изтрепят всичките,ама Сталин ги е спасил!Каза ми го преди години един стар комунист!

223

Лили Иванов

преди 2 години

Сам си казва ,че най болно му било за имотите и мораториума. А всеки нормален човек в неговото положение ,би трябвало най много да го боли ,за загубата на първородния си син. Просто този старец е един ужа*сен човек, скрит под маската на хленчещ и миловиден дядо.

222

Роко Скиавоне

преди 2 години

Тоя *** преди да ги прелъжат да дойде при нас по план ,неспираше да обикаля казината в испания а вие го мислите за спасител .После като му върнаха имотите се разрева за некви сребърни лъжички за кафв дето обкръжението на бай тошо ги беше присвоило

221

Анонимен

преди 2 години

Не пречете на "царя" да ритне камбаната, че докато се ослушва другите дядковци вече заеха хубавите места в гробищата.

220

Наглост

преди 2 години

Цар на кого?Кой и защо го включва отново срещу българските национални интереси?

219

Анонимен

преди 2 години

Най големия вирус идвал в България.

218

ПроСоТо

преди 2 години

ей, симпатяги,хареса ли ви следния текст :..Сакс-Кобург-Гота каже:..-"Бог знае, че аз, като цар, говоря с едно известно право и опит.."?!...Той "БИЛ ЦАР".?!./е,не уточнява кога и на кое царство е бил цар,но вие му паднете на колене,зер аресвате да принадлежите на некого !/....И представете си,като такъв ,какъвто НИКОГА не е бил,"Н.В." "имал"..."натрупан опит"...Но веселбата продължава:..-"Това каза бившия ПРЕМИЕР на РЕПУБЛИКА България !!!.../"Харесвам Мерседес!..Гоу гоу,гърл!/..

217

Добре де:

преди 2 години

Чичо ти , дядо ти - все е тая - не видиш ли че съм ядосан!

216

Анонимен

преди 2 години

Точно за това те оставяме веднага, само върни всичко заграбено преди това!!!