51

Анонимен

преди 2 години

Господина не е стъпвал в училище, има деца които дори се крият, че са болни с тези тестове веднъж седмично, какво?? Какво очаквате да стане с това плюване.. Не разбирам, защо чакате до последно децата да се разболеят и чак тогава да предприемете някакви мерки #НЕ ИСКАМ ДЕЦАТА ДА УМИРАТ ПОРАДИ ЛИПСВАТА НС МОЗЪК В ГЛАВИТЕ ВИ!!!Как в другите държави се справят, а ние никога не?Отчаях се от простотията ви!

50

Анонимен

преди 2 години

Какви проценти?! Какво си изчислявате там на Олимп вие? Днешна рекапитулация в класа на дъщеря ми- 6 на ОРЕС- болни и карантинирани; 2 на ОРЕС- по желание и 5 болни, невключени все още в ОРЕС. И това след като цялата паралелка беше в карантина.В клас са само 16 деца. По- голяма липса на държавност не съм виждала! Произвол и геноцид! Спрете децата от училище!

49

Перник

преди 2 години

А бе вие там в министерството имате ли връзка с реалността? Деца болни, персонал болен, а вие чакате 31 януари??? Постоянно заместваме и ние като медиците сме уморени. Ама айде мислете с тия глави, а не гледайте само спуснатия ПЛАН.

48

Сократ

преди 2 години

Ум царува, ум робува, а в МОН са способни само патки да пасат.

47

Анонимен

преди 2 години

И ковидът няма нищо общо. Винаги е била нужна такава едноседмична почивка за учащите! Те ми броят събота и неделя! В нашия крас нямаме отсъстващи деца и учители. Не са бивали никога карантинирани като клас. Здрави са. Въпреки това ваканция следва да има. Какво е това чудо - от срок в срок! И нямам проблеми с детето. Пълен отличник е на стипендия. Просто хзнам, че има нужда да си почине. Понеже наистина е учил цял срок.

46

До 38,

преди 2 години

"До кога ще се броят събота и неделя за ваканция? Престанете да настройвате обществото срещу учителите по този начин като съобщавате, че давате 9 неучебни дни! Който завижда за високата учителска заплата да заповяда в училище да замести болните учители!" - - Винаги съм се чудела на тези "ваканции", в които влизат по една събота и неделя. Подигравка с деца и учители е това! Отдавна трябваше да се реши между сроковете да си има една твърда седмица за почивка! И не съм учител, родител съм само!

45

Анонимен

преди 2 години

Във Варна директорката на елитно училище крие положителни тестове на ученици.

44

Анонимен

преди 2 години

Реалността за София си я знаят- масово отсъстват ученици, поради болест. Сега това ми прилича на печелене на време и прехвърляне на отговорност. Дайте да ги пуснем ваканция, а пък после ще му мислим....

43

Анонимен

преди 2 години

Директорите крият положителните резултати, както и отсъстващите ученици. Това по указание отгоре... Не писмено разбира се. Обаче ефектът е на лице - бодри рапорти как нашите деца са най- безопасните и здрави деца в света! Министър Денков - герой на либералното управление....

42

Сивчо

преди 2 години

Ама учителите да взимат заплати и през месец - два да ги увеличават.

41

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДобре, а ти заповядай в часния бизнес и там хората боледуват, но не мрънкат.Никой не Ви завижда за високата учителска заплата, но вие не спирате с претенциите. Молбата ми е малко да се стегнете. Дразните.

40

Анонимен

преди 2 години

Високите бойки са обосновка за следващите репресии.

39

Анонимен

преди 2 години

"Така ще се получат общо 9 неучебни дни - от 31 януари до 6 февруари." Аз ли не мога да смятам???-преброих 5 неучебни дни. Някой не е учил достатъчно!Иначе онлайн си учат децата, само че им липсва контакта с приятелите!

38

Анонимен

преди 2 години

До кога ще се броят събота и неделя за ваканция? Престанете да настройвате обществото срещу учителите по този начин като съобщавате, че давате 9 неучебни дни! Който завижда за високата учителска заплата да заповяда в училище да замести болните учители!

37

До 39

преди 2 години

А то сега контактите са налице сякаш. Да висят с телефоните в стаите и да карат свободни.

36

Анонимен

преди 2 години

До До 37Ами може да ги мотивираме тогава и със средства от спестени разходи от липса на училища и да се самообразоват. Вече има всичко в интернет. Единственото което дава училището е контакта дете-дете и учител-дете. А при онлайн и ваканция липсват.

35

До До 37

преди 2 години

по-скоро някой мотивирани ученици губят мотивация...

34

До 37

преди 2 години

Разликата между онлайн и ваканция е, че при онлайн някои мотивирани ученици все пак учат.

33

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКаква е разликата между онлайн обучение и ваканция. Според деца няма. Май по-добре е да няма училища. И учителите и учениците няма да се мъчат. Всички ще са доволни

32

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за