17

Красен

преди 2 години

Не става въпрос за спасяването на зимния туризъм, а само в това държавата да не пречи на неговото развитие чрез "зелената" мафия например в лицето на Иво Прокопиев, Борислав Сандов и Тома Белев!

16

Кьосев

преди 2 години

Боли ме члена за туризма!)

15

Ок

преди 2 години

Да спасявам бизнес? От който не мога да се възплзвам ако не харча заплатата си 2/3 месеца? И то за един уикенд или седмица? Скъпа храна, всичко скъпо и накрая да ги спасявам аз хахах а като бях болен и си купих лекарства за 100лв не помня кой ми помогна... а да никой!

14

Истина

преди 2 години

Ходих по работа в Банско и преди тръгване викам да си взема една шкембе чорба от едно кръчме ... о, изненада струваше ми само 9лв. и за сметка на това беше толкова блудкава, безвкусна и студена. След направената ми забележка най учтиво ме помолиха да отида на майната си.

13

Малииии

преди 2 години

Банско, цени 2022 - 2 часа инструктор за дете 105,00 лв. за две деца 200,00 лв. Карти по 43лв за деца са 86 лв., стават 286,00, паркинг 20лв. = 306 лв., два билета за възрастни за кабинковия 40лв. = 346 лв., хотел с ХБ мин. 200лв. нощувка = 546лв., ако карат ски и родителите отива към 700,00 лв. НА ДЕН в БГ. Абе да се спасяват сами, хич няма да ве спасявам, ***

12

9% 20%

преди 2 години

Данък 9% за курортите. Българинът плаща 20 % данък лекарства и храна после болният трябва да спасява здравия.

11

Анонимен

преди 2 години

Ами, местните чорбаджии могат да се обърнат към АЙТИ сектора и да се помолят на тези младоци да им идат. Не знам кой средностатистически българин може да си позволи тези билети, тези хотели, тези кръчми във въпросните курорти и т.н.

10

Анонимен

преди 2 години

Зависи. кирча и кокорча правят всичко по силите си да съсипят България...

9

Бачи Кико

преди 2 години

С удоволствие ще гледам как фалират банскалии, Пампорово и разби други Бо(а)рояци.... Яжте кучета алчни, ама като за последно, че ви се вижда края.

8

Пишман драскач

преди 2 години

То цялото държава антиваксъри. Йок турист. Балкан-Будала.

7

Анонимен

преди 2 години

Дръжте зеления сертификат още и държавата не може да спасите.

6

мда

преди 2 години

ми не , по-добре да дам 3 пъти повече пари и да отида в чужбина. Само дето няма да са 3 пъти повече, ами дори ще са по-малко.

5

Ъъъъъъъ

преди 2 години

нямаме намерение!

4

Анонимен

преди 2 години

Не бих спасил некой, който ме е клатил с цените от много години :))) Има свесни собственици, но те са 10% от статуквото :)) Не разбраха, че най-добрите и щедри клиенти са българите, но каквото почукало, такова се отзовало :))

3

Анонимен

преди 2 години

Ще ги спасим от мъките им като ги оставим да фалират на воля докато се наслаждаваме на пистите в Австрия.

2

анонимен

преди 2 години

Ще умираме, но трябва да спасяваме сезона!Така е в Абсурдистан!

1

Анонимен

преди 2 години

Всеки български турист в хотела на Андрешко бизнесмена ще получи с отстъпка комплект лекарства за ковид.