28

Ръътее

преди 2 години

Лекари и мед сестри ще ядат бой докато се държат нагло

27

Гхйкккуййъ

преди 2 години

Ще ядете бой нищо друго докато не започнете да лекувате както трябва

26

Анонимен

преди 2 години

Ами медицинските сестри ставам мили само ако роднините бутнат пари иначе пациента си е отишъл. Време е да се сложат камери във всички болници.

25

Г12

преди 2 години

Лекарите презират сестрите и никога няма да им позволят добър стандарт на работа!

24

Anonimna

преди 2 години

Петкуууу се шегува иска да каже 600

23

Лили

преди 2 години

Културата в здравната система е причина-към медицинскя персонал се отнасят зле и персонала се отнася зле към пациентите. Била съм свидетел как сестрите на 4-ти етаж в Пирогов се събират на един от балконите, пушат и си чоплят телефоните. Като ги помолиш да си свършат работата почват да викат и на пациентите и на посещаващите. Отврътена съм от отношението им, дано не е така навсякъде! А медицинските професии са едни от най-неблагодарните навсякъде по света. Промяна става с пратестиране само!

22

МНЕНИЕ

преди 2 години

Чест прави на Медсестрите - те се вдигат на Протест заради СМЪРТ - няма и дума за Заплати , Майки с Деца и Мая Манолова .Подкрепям Протеста .Подкрепям го заради това да ни има , има ли значение Пенсията , Заплатата или Социални Добавки ако си Мъртъв ?

21

Анал?изатор

преди 2 години

БЯЛАТА МАФИЯ КРАДЕ,НЕ ЛЕКУВАТ АКО НЕ СИ ПЛАТИШ,КОГА ЩЕ ИМ СВЕРЯТ ДОХОДИТЕ СЪС СТАНДАРТА,СКЪПИ ДЖИПОВЕ И ЕКЗОТИЧНИ ЕКСКУРЗИИ,ИЗПИСВАТ ЛЕЧЕНИЕ,ОТ КОЕТО НЯМА НУЖДА САМО ДА ГЕПАТ КИНТИ,ТРЕТИРАТ СЕСТРИТЕ КАТО СЛУГИ И БОЛНИЦИТЕ КАТО ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,РАЗХОДИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА,ПРИХОДИТЕ ЗА МАФИЯТА

20

Anonimna

преди 2 години

Петкооо като не си наясно не приказвай Ела изкарай едно нощно дежурство в интензивно отделение пък ще те питам тогава На всичкото отгоре за левче на час

19

Пациент

преди 2 години

Аз съмсвидетел че това е действително така Два пъти лежах в болница след операция.Натоварването на тези жени е ужасно голямо Те работят почти без почивни дни ,а не получават заслужено за труда си!.А ние болните /лежащи/искаме да ни се обръща съответното внимание........Не говоря за тези ,,каки " гдето ги убиваше системата",а за истинските мед.сестри които ни обслужват!

18

Нане

преди 2 години

Много ясно и точно казано, защо е високата смъртност у нас! Евала на сестрите! Държавата 30 години се гаври с тях! Дано успеят да си отстоят правата!

17

Анонимен

преди 2 години

Още от римско време се казва: Антибиотиците спират да действат, а медицинските сестри и лекари свършват. И все има.

16

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше. Благодаря, че тези хора ходят на работа въпреки условията им на труд. Изсипаха милиарди за тестове и ваксини, а болниците и заплатите на мед. специалисти са под всякаква критика.

15

Алооо

преди 2 години

Нормално да протестират. Малко заплащане, много натоварване и работа, ако си от спешна помощ пък не знаеш на кой *** ще попаднеш, да ти скочи на бой и т.н. Кризата в здравеопазването е от 15 години поне. Оттогава говореха, че един ден няма да има кой да ни лекува, ама всеки гледа да крадне колко може и после обвинява другия, че нищо не е направил.Боко 12 години освен кражба и усвояване на средства нищо не направи относно наболелите теми, а и тия като ги гледам си продължават така.

14

Анонимен

преди 2 години

Дано да им се увеличат заплатите, минимум 1200-1500 . Много е трудно без медицински специалисти.

13

Анонимен

преди 2 години

Синдикатът на Трите сестри.

12

Анонимен

преди 2 години

Не одобрявам мед .сестрите .Включват системите и цяло дежурство пият кафе гледат телевизия пушат цигари

11

жалко е

преди 2 години

Жена ми работи като мед. сестра в болница , но скоро ще напуска .Ами тя се прибира от работа като пребито псе , и описва положението в болниците като на война . На лекарите не им пука ,защото приемат болни само в частните си кабинети ,а и на визитация минават проформа , само де се покажат пред болните !!

10

Анонимен

преди 2 години

Да не са ставали сестри. Тиквата плаща по 5000 на вечер за масаж.

9

ужасен

преди 2 години

В Англия една сестра обслужва седем болни , в Чехи 15 , а в родната ни държава -30 . Къде са те ,къде са ония ! !!!И болните умират не от ковид ,а от това , че няма кой да ги нахрани и да им даде вода да пият .Това е жалката истина !!