27

Бате Роско

преди 2 години

Планъв книгата на Швааб си работи.Частнициъе почнха да фалират,ресторанти ,хотели,превозвачи,фабрики.Бедниъе се увеличават.Корпорацийте правят яко кеш,Даже и населението малко по малко намалява.вие си мислиъе ,че Радев или Бойко или Киро въръят планетата

26

Анонимен

преди 2 години

До Мазния ИспанецКолата ти да не би да ти е подарък. Освен гориво, не плащаш ли и данъци, застраховки...

25

Анонимен

преди 2 години

Направили си икономика от чистачи, миячи на чинии и туризъм, после при първата криза реват и искат да увиснат на социал... продънена държава със затихващи функции. И тия искат да наливат милиарди заеми, за да закрепят секторите, които при следващата криза... пак ще затънат и пак ще искат да увиснат на социал... Не, така не се прави икономика. Не знам на какво ги учат в Кравард.

24

Анонимен

преди 2 години

Ами вземете вдигнете цените на превоза та белким напълните своите автобуси и излезете на печалба!!!

23

.

преди 2 години

Ами супер! Ще се възродят влакчетата. Ще построят и нови линии!

22

селянин

преди 2 години

до 24 пропускаш билетчетата в софето щото едва ли автобуса спира пред болницата

21

Анонимен

преди 2 години

ДГД депесарските превозвачески фирми. Сбогом! Придвижване с БДЖ, велосипеди, лични автомобили, самолети.

20

Анонимен

преди 2 години

Да подкрепяш на инат това правителство и Радев, значи да живееш с поговорката, не сакъм да съм добре, ама на Нане да му е зле. Злобата и зависта докараха тези беди на повечето хора.

19

малко сметки

преди 2 години

Напоследък се налага да ходим по болници от Варна до София.С кола-общо 950км х 6,2лтр х 2,4лв=140лв бензин, още 4 до 6лв за 1000км масло и да сложим амортизация 10%-15лв. Грубо са 160лв или за 3ма са по 53-4лв на човек от в къщи пак до в къщи и спираш, хапваш.. На Биомет ед билет-32лв/ двупосочен-54лв/ с намаление-48лв. БДЖ ок 22лв билет и ако запазиш спално още 10лв. С кола може да е и по-евтино на газ или по-малко горяща дизелова. Електричките още нямат обхват 1000км. Изводи си правете сами.

18

Анонимен

преди 2 години

Е другари с харвардски отенък нещо да наплюете управлението на Бойко Борисов. Явно сте неграмотни и ***, за да харесвате управлението на Радев, Кирчо и Кокорчо. Само за няма и година вкараха Държавата и хората в калта на мизерията . Честито.

17

Съвет

преди 2 години

Ами, направете автобусите таксита ! Така поне ще имате полза! Я вижте такситата- някой да е фалирал ?

16

Анонимен

преди 2 години

е при толкова много таксита и автобуси ще стсне добро прочистване

15

Въпросчо

преди 2 години

Кога едно евро ще стане 3000 лв. ? Хайде , време е , че да станем народ от милионери! Или Просто Киро ни е приготвил рубли вместо левове ? Защото работата с рублите натам върви.

14

Споко !

преди 2 години

Не се косете, Просто Киро така ще ви промени , че няма да се сетите за бизнес никога повече ! Скоро бензина ще го сипвате от шишенца по 100 гр. , защото няма да имате пари дори за 1 литър бензин ! Спретнаха ви "промяна" ! А сега дерзайте !

13

селянин

преди 2 години

ами всяка *** става превозвач (голем бизнесмен) не е нужно да си топ счетоводител и да сметнеш графата приходи разходи данъци застраховки и так дале господа бизнесмени освен бугати продават и едни такива малки неща по 5 лв калкулатори им викат пп от моята опит с инженери над 80% не могат да смятат на инг калкулатори

12

Анонимен

преди 2 години

Поредните ревящи за помощи също като ж.п. превозвачите които наскоро ревнаха, че ще спрат работа защото тока им бил много скъп но продължават да си превозват най-изгодните товари докато за БДЖ останаха само нископлатените превози.

11

!

преди 2 години

Ако няма пътници, няма дъжда от превозвачи не ли?

10

Христо Христов

преди 2 години

Лошо няма. Да отварят линии за Централна Еврапа.

9

радевщина в действие

преди 2 години

Това е дереджето до което ни докара един злобен шапкар и неадекватните му ортаци от правителството.Комунистите този път се справиха с фалирането на държавата още по-бързо и от преди.

8

Барба Ганьо

преди 2 години

Зима е , какви пътници ви тресат бре ???? Стига сте ревали .....