90

Анонимен

преди 2 години

Оплаквайте се на Костя Копейкин от Партия Възраждане, на Чалгарите на Тошко Африкански, на Мангъров и Чорбанов. Всички да отидат пред парламента, за да се срещнат с депутатите на партия Възраждане, а Копейкин ще ги поздрави онлайн от екрана.

89

нагли

преди 2 години

От какво капнаха- походиха малко присъствено и айде рев- друго си е онлайн претупат презентацията и заплатката си върви. Усетиха на хляба мекото и тези.

88

Анонимен

преди 2 години

Онлайн- веднага! В училищата масово са болни- и деца и учители и родители. Положението е извън контрол, спрете това безумие, какво се чака още да стане??? Или си подавайте оставките!!

87

аз

преди 2 години

И този кошмар стана,че никой неспазва правилата в училище.Нито децата,нито учителите са с маски.На какво ги учат?Да не се спазват правилата от малки и после какви станали!Отделно дезинфекцията е под всякаква критика и болни деца не се връщат,ако не им стане лошо на чина

86

Брей

преди 2 години

От какво толкова капнаха. От седене в къщи ? От декември 2019г. училищата са в непрекъснати ваканции, дървени срочни ковидни и измислени. В останалото време Ой лай. По два часа на ден ужким преподават (и ужким изпитват) и си пият кафето. Цяло поколение деца воъобще не стъпи в гимназията. Какво научиха тези деца ? А това висене в къщи ги психяса. Преди 1990 година за 12г. в две различни училища обучението е спирало само за срочни ваканции. А учителите са идвали дори и със счупен крак.

85

123

преди 2 години

Не само учители са болни,и много деца.Поликлиниките са пълни,опашки пред лабораториите за ПСР.МНого разболели се родители или карантенирани.Какво чакат още незная,в момента е нужно да минат онлайн.

84

Учител

преди 2 години

Баба Цола има изключителни заслуги за унизителното положение на което се намира българския учител през последните 40 години и за това,че българското образование от много отдавна е о-ла ***.Крайно време е да си вземе нощното гърне под мишница и да се оттегли,за да не ни занимава повече с глупотевините си.

83

Учител

преди 2 години

Баба Цола има изключителни заслуги за унизителното положение на което се намира българския учител през последните 40 години и за това,че българското образование е о-***.Крайно време е да си вземе нощното гърне под мишница и да се оттегли,за да не ни занимава повече с глупотевините си.

82

Свободна България

преди 2 години

Браво на госпожа Янка Такева!Това е истината!Някой най - после да се замисли и за учителите!

81

Анонимен

преди 2 години

За какво са ви учителите? И без това повечето българи са генетично прости!

80

@@@

преди 2 години

Доколкото разбирам, учителите са капнали от многото празници и дълги онлайн обучения. Направо закривайте образованието, няма нужда от училища явно. Ще се учи само до 4 клас. А на учителите в прогимназия и гимназия им вдигнете петорно заплатите. Нека имаме учители, ама да няма образование.

79

СТРАШНИЯТ СЪД

преди 2 години

нали ревахте против онлайн преподаването, че не било ефективно на ви сега ефективно болни семейства!!! и учители!!! Такава е партиината повеля на Кирчо и компания така се управлява криза той знае вие кво разбирате

78

12

преди 2 години

Три седмици бяха коледна ваканция до 04.01. и се умориха до 17.01.

77

aaa

преди 2 години

Искат увеличение на заплатите, но да не ходят на работа, а да са ваканция?! Ало, комунизма свърши преди 30 години!!!

76

Изненада

преди 2 години

И плоскоземните български учители ли умират от този сезонен грип? Защо не ходят на врачки редовно а така са се запуснали?

75

Анонимен

преди 2 години

Единственият истенски профсъюзен деятел! Издейства увеличение на заплатите на учителите! И редовно ги защитава! Къде са другите отрасли?

74

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Баба Цола няма ли да покаже пълното си нощно гърне ?

73

Анонимен

преди 2 години

Скапани?!? Ми те 2г. почти не работят.

72

До епидемия

преди 2 години

Ти си от мързеливите *** кифли или ***!@!

71

Анонимен

преди 2 години

Онлайн-веднага!! Има много болни ученици и учители, дори паралелки в които има болни, а прикриват и не карантинират, пълен хаус е, родителите са осверипели от цялото това безумие.