40

Анонимен

преди 2 години

Лъжат, изнудват,точат държавани пари, пропагандират отрови, заплашват ! Какво според вас трябва да е наказанието ?

39

Анонимен

преди 2 години

Присъственото обучение днес в класа на детето ни е протекло по следният начин. Първо са ги тествали 20 деца за половин час. После по програма са имали два часа математика, учителят е болен, сложили са им един лаптоп на бюрото и учител по география се е включил да замества математика онлай, понеже е под карантина. Кой чул нещо, чул, кой видя, видял. После по български език същата процедура, болен учител замества библиотекарка, пак на лаптопа, а децата присъствено. Да се смее ли човек, да плаче ли

38

Анонимен

преди 2 години

Не умират от ковид, а от друго. Лъжат яко, щото никой не проверява!

37

Анонимен

преди 2 години

Не ходете в болница шанса ви да оживеете е по-голям у дома!Там като ви вържат с колани да не мърдате и ви пуснат кислород ще ви уморат много бързо.Така умряха стотици наши баби и дядовци дано на оня свят да получат справедливост тук едва ли!

36

Анонимен

преди 2 години

Леглата ремонтирани ли са или им предстои ремонт? Спокойни сме от всяко положение, щото насреща е баш спецката по ремонтите. По друго? - Мииии, вупрос със завишена рудност.

35

Анонимен

преди 2 години

Аман от неваксинираните ***! Не се поучиха от грешките си. Търсете сега места в болниците! По-добре да търсите място в гробището!

34

вай вай ваййй

преди 2 години

Защо така, няма ли да има и правостоящи?!

33

Анонимен

преди 2 години

1 лекар ще обслужва 100 легла. Яко! И кой лъжат че се справят? Леглата им били критерия. Тотален провал на политиката с ковид. Ще надминат неадекватностите на Бойко и Кацаров взети заедно. На бас!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Нали оназ дъртата професорка, дето не мяза на жена си призна, че не правили разлика м/у грип и ковидче :))) Изчерпаха се много платените *** :)

31

АМИ ВЕСЕЛА Е ДИДИ

преди 2 години

...ЩОТО ИМА ЛЕГЛА......ХА,ХА,ХААААА.....А , ДОКТОРИ --НЕ ВИ ТРЕБВАТ , ЩОТО СА КОРУМПИРАНИ!!!!...ЛЕЖЕТЕ СИ НА ТЯХ , СПОКОЙНО СЕГА.....ХА,ХА,ХАААААААА

30

Анонимен

преди 2 години

Починали от ковид в Израел и България за последните 87 дни:. Израел: 65% ваксинирано население - 279. България: 27% ваксинирано население - 9 355. В България умират 36 пъти повече хора. Гъстотата на населението в Израел е 7 пъти по-висока отколкото в България.

29

Анонимен

преди 2 години

25 всеки, който е бил в контакт с болен е длъжен да се карантинира за 7 дни. Така е по закон. Проблема е че много народ лъже, че няма контакт с други хора, освен с най-близкото обкръжение за да не ги карантинират. И става снежна топка от болни. На г-жа министърката май не са й ясни някои неща. Но така е като се назначава фармацевт дето не разбира нищо от лечение на пациенти.

28

СамоКовид

преди 2 години

увеличаване на леглата до кога? Персонала изнемогва. Без адекватни мерки и само натоварване на системата, отчитат дейност за справяне с кризата. За да може персонала да работи само за Ковид се спряха плановите операции.

27

До ПП и компания

преди 2 години

Цял свят гледа как да няма болни и да няма зараза, тия т..ри разширяват болниците и леглата, като стимулират заразата? Ей такава про...тия не бях чувал и виждал! Да лекуваме СПИН със стаден имунитет? Холера също? Дали неможе да изкарате и чумата? Да ви се е и на популистите, на изм..е..кярите! Срам нямате манипулатори, с кръв са ви изцапани ръцете!

26

Анонимен

преди 2 години

Най-забавното е, че тия дето станаха известни с Интернет платформи, иновации и обучение, точно те не искат да пуснат децата в онлайн! Защо бре Харвард? Искате да кажете нещо ли? Как се изпитват деца без учители, ама в клас? Как се преподава на болни деца от болни учители? И защо говорите за иновации, когато ги стопирате и демонстрирате че им нямате доверие? Какво означава това за вашите курсове, които сте провеждали?

25

До 25

преди 2 години

Няма такава заповед.

24

Светнат

преди 2 години

До Анонимен 19 .... Една проста мутра от Банкя роди гениалната идея да се използва зала Армеец за полева болница, а един пишман *** известен с прякор на голяма търговска верига даже направи учение как се разпъват походни легла за норматив.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега остана и с автобуси да започнат да извозват болните от едно населено място в София само и само да се лъже, че всичко е под контрол. И това защо? Заради ината да не се затворят бацилниците училища за 2 седмици и да се реши проблема радикално. Вече и директорите на даскалата им стана ясно че те са заразоразпространителите. Уж негативни тестове, а учителите изпокапаха, децата са негативни в клас, а в лабораторията дават позитивно. Кога ще им уври главата къде е проблема? А има решение.

22

Анонимен

преди 2 години

Нямаше ли заповед и хората, които са били в контакт с болни да бъдат карантинирани .... питам щото при болни служители доста от големите фирми си затварят очите и карат служителите си да ходят пак на работа

21

Леля Пена

преди 2 години

А ДРУГИТЕ СПЕШНО НУЖДАЕЩИ СЕ ДА УМИРАТ! КАЗВАМ ГО НА БАЗА ПРЕСЕН СЛУЧАЙ ОТ 11.01.22,КОГАТО В СОФИЯ МЪЖ С ИНСУЛТ 3 ЧАСА Е РАЗКАРВАН МЕЖДУ 3 БОЛНИЦИ С ЛИНЕЙКА И НАКРАЯ СЛЕД СКАНДАЛ Е ПРИЕТ В ИСУЛ,ВЕЧЕ УНИЩОЖЕН И БЕЗНАДЕЖДЕН!!!!КАК ДА ВИ УВАЖАВАМЕ ,ГОСПОДА ЛЕКАРИ???????????????????????????????????????????