32

Анонимен

преди 2 години

До ЧАПАЕВЧапаев..... , Проблема за който говориш идва от чекмеджето, не от юмрука.... Ръииишшш

31

Cuddy M.D.

преди 2 години

май е време за избори

30

Анонимен

преди 2 години

България се намира в демографска катастрофа , топи се най вече българският етнос ,някой да е чул нещо да е казано по този въпрос от канадския *** или от обкръжението му от храненици на чужди фондации ?

29

Lora

преди 2 години

До Анонимен 25Не знам как насилието е предимно от жените към мъжете и едновременно с това има през ден убити жени от партньорите си. И това са само случаите, които достигат до медиите. Колко остават скрити за обществото. Проблемът е наистина сериозен

28

Номер2

преди 2 години

Задължително подписване на ИК или ликвидирайте България! Аман от неандерталци! Вече е 21-ви век!

27

Гендер

преди 2 години

Ако един *** пребие друг ***, какво ще стане? Ако вкарат бияча в затвора ще му нарушат правата.

26

СМЕХ...

преди 2 години

МНОГО ВАЖЕН ПРОБЛЕМ ,БЕ....ПО-ВАЖЕН И ОТ ТОКА , ПАРНОТО , ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ И ВОДАТА ,БЕ..... ЩОТО УТРЕ И ТЕХ МОЖЕ ДА ГИ СЦЕПЯТ ОТ ТУПАНИК....ХА,ХА,ХАААААААА.."СТРАХ---ЛОЗЕ ПАЗИ"....ХА,ХА,ХА,ХАААА.....

25

Ако се интересувате

преди 2 години

що за юрист и висш държавен служител е министър Йорданова,потърсете в нета записа на водения от нея избор на нов председател на ВСС.Шоуто е гарантирано.Ако тя бе адвокат на свободна практика,след такова шоу щеше да си намери работа само като архивар в някоя западнала кантора или като главен герой в пародиен скеч.

24

АСАН

преди 2 години

*** ДА НЕ БИЯТ АЙШЕТАТА ЛИ? МИ ТО НЯМА ДРУГ НАЧИН.

23

Анонимен

преди 2 години

Не сме съгласни да ни пробутвате Истанбулската конвенция!

22

Анонимен

преди 2 години

По мои лични наблюдения домашното ,физическо и психическо насилие по често се извърша от жените срещу мъжете

21

Анонимен

преди 2 години

Тая Лена дялан камък бе, къде го туриш - пасва, то Консултативни съвети, то домашно насилие, световния мир, началник на кабинета, няма тема да не се изкаже , няма от нещо да не разбира. То най-големите гафове е такива всичколози с жълто около устата ги сътворяват!

20

ЧАПАЕВ

преди 2 години

МЪЖЕТЕ ИЗКЛАХА ЖЕНИТЕ СИ ОТКАК ОНЯ ВДИГНА ЮМРУКА! СЕГА ЩЕ МИСЛИМ КАК ДА ГИ УСМИРИМ? С ПОВИШАВАНЕ НА ЦЕНИТЕ НЯМА ДА СТАНЕ, СТАВА ПО ЛОШО!

19

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА!

18

Анонимен

преди 2 години

На тези двете - министър и другата до нея на физиономиите буквално им е изписани "Не знаем какво правим". Много объркани лица.

17

до 18

преди 2 години

Не само за да не ги викат по съдилища - ако свидетелят живее врата до врата с насилника, какво става? Полицията идва и си тръгва, а той остава там. Как се живее после така?

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8..Даже и без пари насилника се измъква защото съдът иска минимум 2 *** свидетели на насилието,, //Някой да е видял да се извършва насилие пред свидетели???? дори и да има си траят за да не ги викат по съдилища със месеци. //Всичко е ни чул ни видял///Това ако не се оправи, насилие ще има и броят на куфарите ще се увеличава.

15

Подкрепям Володя

преди 2 години

за необходимостта да се прецизира законово броя шамари,юмруци,шокчета или както се наричат тези методи за възпитания върху благоверната(блаоверния или сладките непослушни ангелчета).Нужно е да се въведат тегловни категории-до еди колко си килограма тегло на възпитавания-еди каква си доза възпитание,както и "ударната доза" при нужда.За политически субекти да се предвиди не "домашно",а "народно,от избирателите"насилие,което да е в размер 3 пъти средното,както заплатите им.

14

От пусто в празно

преди 2 години

Диваци цепят дърва по терасите, други гърмят фойерверки кога и къде им щукне, моторджии. тероризират цял град, властите спят ,после няколко заклани.Ден до пладне празни приказки и пак сначале, до утре, до утре, до утре до другия спектакъл.

13

Анонимен

преди 2 години

Злополуката е най добрия приятел на битата съпруга. Предложения: електрически шок, падане от високо, хранително отравяне, медикаментозен инфаркт. Ако не искате да го довършите, за превъзпитаване помага групов побой на тъмно място от наказателна група бити съпруги. Ако не можете да се организирате, започнете да тренирате самозащита и проучете смъртоносните точки. Ако веднъж бъде набит хубаво, ще подвие опашка.И най големият бабаит заспива.