24

y

преди 2 години

Най-после една новина изпълнена с позитивизъм.

23

Анонимен

преди 2 години

Като видиш какви са им офертите направо "топ"шапката ти да падне човек ще си каже че почива в Ултра Лукс хотел не си струва и на Б мафията да си харчиш парите по добре в Турция Гърция поне знаеш и почивката е както трябва и всичкото

22

Анонимен

преди 2 години

Да ви затворят, бе! Толкова драпахте да бетонирате природата! Фалирайте! Умрете! Не ни пука за вас! Хората ви работят за жълти стотинки, а вие се къпете в пари! И с едното око не могат да погледнат като туристи! Не ни е жал! Ревете в Европа, не тук!

21

Що ривете

преди 2 години

За 5 млн лв? С тях не може и тока да си платите.

20

Анонимен

преди 2 години

Копейкин и всичките му последователи копейки да четат внимателно - такива и още по-големи поразии ни чакат, ако излезем от ЕС, както искат. Основният обмен на стоки и услуги на България е с ЕС.

19

Анонимен

преди 2 години

Направете си хотелите на ковид зони тогава.

18

Ямболски цървул

преди 2 години

Ще изригвам.

17

Ямболски цървул

преди 2 години

Явно тези в НС си искат гнева на ратаите ....включително и аз!

16

ss

преди 2 години

Ами то в тази заповед си пише какво ще се изисква за влизане в странта. Никой никаде нищо не затваря ! Ако си имал 2-4 хиляди за почивка зимата едни 50лв за тест няма да те разорят !

15

Анонимен

преди 2 години

еВаси наглият На Лъм, значи всеки да си влиза в България без значение какви зарази влачи за да си запълните хотелите. Я ходи си забий един КОЛ в задния двор.

14

Ямболски цървул

преди 2 години

Нали има Ковид ве боклуууци????

13

почиващ

преди 2 години

На хотел няма да стъпна !!За цената за 1 ден , ще прекарам перфектно в къща да гости за три дена !!!

12

Анонимен

преди 2 години

Направете цените нормални , за да идваме и ние българите.

11

Анонимен

преди 2 години

Е ти какво предлагаш, за да не ви пропаднат нощувките, ние да мрем по стълбите пред болниците, защото няма нито къде, нито кой да ни лекува! Важното е хотлчетата ви да не фалират и да пълните гушите.

10

Анонимен

преди 2 години

Виваком подкрепят Пернишки терористи! Виваком усилват сигнала за гаври с хора! Виваком са радост за Ромите, гледат как се изтезават Българи!

9

анонимен

преди 2 години

Това че всички затварят: хотели, ресторанти, завод Арсенал и много други средни и малки предприятия, няма значение! Важно е фирмата на просто Киро да работи и да ни продава хранителни добавки/съвсем ненужни/ на сериозни цени, и сладкарницата на Линда също да продава торти, и канадски чиийз кейк! Като няма хляб, ще ядем пасти и ще си пием добавките! Пък, който оцелее, хората започнаха да падат по улиците!

8

Анонимен

преди 2 години

Ами изисквайте ваксина и тест, и сте готови. Какъв е проблема? Другите държави да не би да са спрели туризма? Навсякъде сертификат се иска.

7

Анонимен

преди 2 години

Кирил е в шах и мат. Но все още може да се справи, просто трябва да затвори училищата в онлайн обучение за няколко седмици. Но с тая глупост с леглата няма законово основание и само ще се вдигат бройките на болните. На края ще са толкова много, че всички предприятия ще са в колапс поради карантинирани служители, фирмите ще изнемогват, а децата няма да учат. С огромното заразно число държавите ще ни изолират и ще съсипе и курортите. Да не забравим и ужаса за НОИ, хиляди болнични за отрицателно вр

6

СамоМрънкат

преди 2 години

Миналата година реваха българите да им спасим сезона, сега *** за нас, 5 лв мин вода на пистата, цените на картите нагоре, нощувка под 120 лв на стая освен в мизерен хотел другаде няма. Трябва да затворим и за туристи от ЕС, та да им огладнеят съвсем ненаядените дирници. И който не може да прави туризъм като в чужбина, да фалира. Аман!

5

селянин

преди 2 години

до 1 и какво кат падне канадецо друг ке го смени докат целата ни политика се води навремето от усср и ся от уса се в газ и мойто магаре да турим за министър и оно токо работа ке свръши