44

Чичо Дими

преди 2 години

Чудо голямо, да фалират. В България са кофти почвиките като условия и всичко. Само по чужбина и в левро.

43

Nimand

преди 2 години

А на някой да му пукаше ,че аз съм затворен 10 дена в карантина от РЗИ РУСЕ само защото на границата съм представил ОТРИЦАТЕЛЕН АНТИГЕНЕН ТЕСТ А ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ПСР!!!! Заключвайте и тея курорти и без това българи не ходят заради високите цени !!

42

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за ковид гетото БГ въобще? :) Затваряйте кърлежи такива

41

Млад меринджей

преди 2 години

Абсолютна лъжа, кои са тези туристи 70к извън ЕС? Не ми бройте Англия щото те минават с техните сертификати без проблем

40

Анонимен

преди 2 години

А дано! Че да свалят малко цените. Сега са недостъпни за 90% от българите. От 20 години не съм ходила на ски.

39

Анонимен

преди 2 години

Що реве тоя като в Турция PCR е два пъти по евти от тук. Ама май турците на тачат БГ курорти. Тоя реве щото ще усвоява новите пари от ЕС дето след това всички ще плащаме.

38

Анонимен

преди 2 години

Кой нормален Европеец ще дойде в Ковид дупката наречена България дом на на най пропадналото и въшлясало ковид племе???

37

До Анонимен 21

преди 2 години

"Копейкин и всичките му последователи копейки да четат внимателно - такива и още по-големи поразии ни чакат, ако излезем от ЕС, както искат. " НЯКОЙ ДА Е КАЗАЛ ,ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ИМАТЕ " ТАКИВА ПОРАЗИИ " .За експлоататора само мор...

36

Анонимен

преди 2 години

А колко ученици и студенти пропаднаха след като затворихте училищата и университетите?

35

Анонимов

преди 2 години

До ОооСлед дъжд качулка... да бяха затворили преди Коледа, ама не им стискаше. Омикрон пак щеше да влезе у нас, но като единични случаи и щеше да е контролируемо. Сега тези, които сме тук плащаме сметката заради тия с големите екскурзии по празниците. Какви сме ние? Някакви б*лъци, които носят маски и спазват всичко, докато други ни внасят заразата на талази и то за да печели една шепа народ хотелиери и ресторантьори, които тероризират цялата държава! Хайде къш кой от къде е!

34

морски

преди 2 години

Така е колега (32), даже евреи (но руски) са отдавна по крайбрежието и купуват-продават апартаменти. Законно е, но не е морално да изнудват съгражданите си рускоговорящи...

33

Турист

преди 2 години

Никой няма да дойде в държава с ваксинирани толкова малко хора. А българите ще избягам в Гърция.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще се напълнят с българи и така трябва

31

Анонимен

преди 2 години

Еми винаги е имало интерес към нашата територия :))) Като кажа че даден мол е собственост на български евреин, почват да ме гледат с опулени очи :)))

30

Ооо

преди 2 години

Затваряй за всичко.. няма европейски няма неевропейски българските курорти за българи! Като има вируси и искаме да не претоварваме здравната система вземете мерки не да ни карате да се редим по опашки и дупчим през 3м и да внасяме заразени всеки ден през границата!От няколко познати посетили родното Банско всички с корони се върнаха!

29

Ояден хотелиер

преди 2 години

Е сега щях да си сменям S класата с последния модел поръчково изпълнение за 300 бона, нищо аз забравих че имам в акаунта си едни десетина милиона пак ще си купя звяра

28

Глас от изток

преди 2 години

От запад идват всичките ни проблеми. Вируса ако помните дойде от запада. Чумата едно време и тя от там. Западняците не ни трябват тука.

27

Само Аборигенските

преди 2 години

Островни и аборигенски държави разчитат и се крепят само на туризъм и увеселителен бизнес. Нищо полезно не произвеждат туроператорите да фалират и да се занимават със земеделие.

26

Анонимен

преди 2 години

Ха, значи можело чужди фирми да закупят новопостроени хотели за 250 до 500 евро на квадрат, и това е с печалба. А сега сметнете БРУТАЛНО алчните строители каква надценка ви слагат за апартаментите на 2000 евро квадрата и как ви обясняват колко ще се вдигат имотите.Фалирайте бе М О Р У Ц И

25

морски

преди 2 години

В Туризма сивия сектор е най-малко 40%. Тези тарикати си ремонтираха обектите и чакат сладкото папкане лятото.