15

Майна

преди 2 години

НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ТЕСТВАМ ЗА ТОВА НЕЩО! ПЪРВИЯТ ПЪТ СЕ САМОИЗЛЕКУВАХМЕ. СЕГА ОЩЕ НЕ СМЕ СЕ ЗАРАЗИЛИ, НО НЕ НИ Е СТРАХ! *** СЕ!

14

Анонимен

преди 2 години

Да, верваме.

13

Анонимен

преди 2 години

Това означава лавина от заразени. А това пък означава лавина от болнични. Но това не е важно. Важно е легла да има. Може да ги наредим в парка в полеви палатки за да отчитем бройка под нивото, което е спуснато. А това, че бизнеса ще колабира няма значение. Че децата реално не учат, нищо че са в клас, също. Това че НОИ ще трябва да изплати безобразна сума за болнични и ще фалира системата е без никакво значение. Важно е на една измислена карта да има едни измислени бройки легла, но пък без лекари

12

Анонимен

преди 2 години

Продали 760 000 теста и ние сме се доредили??? Ама да вярвам ли? Или сме се доредили да тестваме тестовете? Ако са толкова хубави евреите щяха да ги изкипят за година напред.

11

Анонимен

преди 2 години

До вчера секвенираха по цели седмици 10 проби да разберат дали е делта или Омикрон, днес вече е на бърз тест за 2 часа. Явно много е надежден щом успява да засече точната подредба на някакви протеини.

10

Анонимен

преди 2 години

Супер! Значи по-бързо и леко хората, които все още нямат естествен имунитет, ще си го изградят.

9

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Изобретателят на PCR реакцията - Кари Мълис - каза че е абсурдно тя да се ползва за диагностициране на инфекциозно заболяване, но иначе вече даже версиите на вируса "ловят" с нея! И от чернокоса или руса си го хванал! Абе айдеее

8

Охлю-Бохлю

преди 2 години

Мхм верваме ви! Тия корейските тестове са най-добри-ловят всичко. Започваш с всички видове грип, после туберколозни бактерии, след това рино вируси и завършваш грандиозно с почти всички коронавируси. Буахаха, един добър човек им беше изкарал листовките на предния модел корейски ПиСиАри. Точно на тия където РЗИ ги разнася по всички лаборатории!

7

Анонимен

преди 2 години

Дръж се народе, малко остана.

6

Анонимен

преди 2 години

Само се чудят с какво да ни занимават. Един ден, когато свърши този цирк ще бъдем с една идея по-компетентни за вируси и пандемии. Ако решат да спретнат нов театър, то не трябва да е с вирус, защото ще е смешно и жалко.

5

Анонимен

преди 2 години

А нашето ДКЦ в кв. Младост не взимат проби?

4

Анонимен

преди 2 години

А болните от него знаят ли че са болни

3

Анонимен

преди 2 години

Делта Омикрон как така мутира Ковид ?Някой пуска по въздух по хранителни продукти .Тръгва да намаляват случей и изведнъж хоп пак много заразени.Пандемия с намаляващи случей няма и после много увеличаващи.

2

Анонимен

преди 2 години

Искат сертификат за практикер и хомемакс дето кьорав човек няма а за Кауфланд и Лидл си влизаш свободно и е пълно с хора е някой да ми каже каква е логиката

1

Анонимен

преди 2 години

Е добре голяма новина, тестваме всички с антигенен тест. Ако открием някой с КОВИД му праивим PCR и ако е болен го пращаме вкъщи. 80% от пробите са от това, за което ги тестваме. Другите 20 също са от това, ама другия щам. Голяма драма! Сега някой ще види заглавието и ще реши че 80% от децата са болни!