21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе искат, а и трамвай 23 е предвиден за удължаване до Младост още от 80-те, но на общината не ѝ се занимава с отчуждаване.

20

Алекс

преди 2 години

Малоумно предложение.В участъка М.Луиза-Ц.гара този трамвай ще дублира метрото,което е безмислено.Да спасим София от "Спаси София".

19

СПАСЕТЕ СОФИЯ ...

преди 2 години

"НАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ" КАРУЦИТЕ НА РОМИТЕ И ГИ ПУСНЕТЕ ПО НОВАТА ТРАМВАЙНА ЛИНИЯ .....ЗА ЗДРАВЕ , БЕРЕКЕТ И ИКОНОМИЯ НА ПАРИ!...ТАКА---НЕМА ДА ИМА НИКАКВА КОРУПЦИЯ!!!

18

sofeto

преди 2 години

17найската кръстосваше между Връбница и Илиенци!

17

Още меки китки

преди 2 години

Сгази София стесниха и без това тесните централни улици в София за безумни велоалеи (по които минават по трима колела на ден). И напълниха града със инфантилните Ел.тротинетки управлявани от *** и напушени елементи, които не са способни да шофират кола !

16

БРАВО..... ХАХАХААА

преди 2 години

А, кой ше дава парите.....??!!!

15

СгЪзи София

преди 2 години

Я сакам трамвают да оди у Враца.

14

Меки китки

преди 2 години

Тези от "Сгази София" са точно трима души: Борис и двете му любовници журналистите (никому известни), дето казаха че получили информация че "някой нещо си щял да им направи" !? Но така и не стана ясно кой и какво им е замислил ! А всъщност цялата олелия е за това че Боре се гласи за кмет на София (Мамма миа). Понеже Борето не умее да управлява автомобил е решил че всички граждани на София не трябва да го ползват !? Той беше инициатора да се отнемат 1/3 от тротоари и тесни улици за велоалеи.

13

Анонимен

преди 2 години

А кой ше и плаща тока

12

Кв. Иван Вазов

преди 2 години

Трамвай 6 е на безумно големи интервали от време, като междуградски рейс. Да не говорим, че мотрисите са по-стари от баба ми. Движат се до Южния парк, където ходят много хора с малки деца, а също и възрастни хора. С тия високи стъпала на мотрисите е безумно трудно да се качиш. Но пък данък сгради и такса смет са най-високите в София.Алоооо Фандъкова, ако не последваш Цаццаров и сама не си подадеш оставката, ще те изгоним всички заедно.

11

Taню

преди 2 години

Щото да превъзпитаме сeлEнитe е кауза пердута... Сичкото си сака утноу на ливаджичйе кат едно време с офчицитйе...

10

Анонимен

преди 2 години

Те да вземат да оправят трасето на трамвай 4 и 5 по Борис, че вече почти 2г го ръчкат, изостават с 5 месеца от крайния срок и напредъка е 0, изриха старите релси, изровиха всичкия метал, продадоха за вторични и си биха шута и вече 9 месеца никой не работи нищо там. Преди да хващаме да пускаме нови трамвайни линии дайте да довършим започнатите ремонти на старите а?

9

Анонимен

преди 2 години

Я да поискат и трамвайна линия 23 да стига до младост. Много ще е удобно.

8

dndkSF

преди 2 години

кои ВСИЧКИ страни ще спечелят? някой мисли ли за хората, които живеят покрай тези линии? Натресохте на тия по Ботев линия 1 и 7, които бяха по Витошка, сега още един трамвай? вие само скапвате София, премахвате паркоместа без да сте построили един паркинг, слагате велоалеи и прецаквате въздуха на ул.Раковски за пешеходците, но вас това не ви интересува защото гледате само собствения си интерес.

7

София

преди 2 години

Най-вредното НПО! Нулев обществен принос, само смешни фейсбуук постове къде как било, пък тук как било, а там иначе, и техните вечно неудовлетворени лакейчета дето подскачат покрай тях изпаднали в екстаз лишени от всякаква логическа и практична мисъл.

6

Анонимен

преди 2 години

Спаси София от Спаси София!

5

ддд

преди 2 години

с незаконното трасе на Скобелев кво ше правим

4

а.а

преди 2 години

спаси софия досега нищо умно не са направили. не стига че линия 1 6 и 7 се лангъркат празни след НДК те ще добавят още тряскащи трамваи по маршрут дублиран от метро. *** вижте малко човекопотока бе, ***. Трябва да пуснете 7та да върви межу НДК и Борово оттам нататък имат метро хората и се прекачват. Застанете на пилоните на ндк и вижте къде се слизат всички. После трамваите са празни

3

Спиро

преди 2 години

"Спаси София" са доста непочтени. Заради тях не преместиха трасето далеч от сградите на бул."Скобелев" (между НДК и Петте кюшета) и вече 10 години трамвая руши жилищата на хората и им съсипва здравето. За тях, прочие и за Фандъкова всичко е интерес и алчност.

2

Анонимен

преди 2 години

Смешна организация ,явно от пришълци .Първо трябва да се разкара летището което прави смок а той се разнася към център ,Младост ,Студентски град .Второ за автомобилите един ден в седмицата без тях .И тогава да градиш друго .