51

Анонимен

преди 2 години

Време е шкембе войвода и джамбаз ефенди да бъдат разследвани за национално предателство, насаждане на омраза, служба на чужди враждебни интереси (с водещ офицер решеткиков) и да погният в кауша.

50

Анонимен

преди 2 години

Тоя същия бизнес ли е дето съсипа България и прогони младите че искат високи заплати. Айде мерси..

49

Бунгур

преди 2 години

България направи всичко възможно да ни намразят и макеонците,но незнам защо обвиняваме Македониа за омразата между нас.Държим се като *** и господари на събдата им.След всичко което сме им причинили и причиняваме какво очакваме?Безкористна подкрепа е необходима,а не тънки Андрешковски сметки да си правим.

48

черния

преди 2 години

Благодарение на изключително умната българска политика, ресемето ще влезе в ЕС като част от Сърбия, каквато на практика е.

47

Стена немааа...

преди 2 години

Има само сбъркани руско-сръбски ибрици да пречат на нормалния живот на хората!

46

Анонимен

преди 2 години

Стената ще падне когато се присъединят към БЪлгария. Къде и да одиш ,къде и да шеташ, не се срами не се плащи Българин да си. Една вера имаме, еден живот живееме , България цела да е ,секой да я знае!

45

Анонимен

преди 2 години

Навремето ходих с едно моме, което учеше във Великотърновския университет, имаше 2 макета дето следваха там, пълни де*или беха :)) Доста им се присмивахме, но каквото сееш, това ще пожънеш :))

44

Некъф

преди 2 години

Боли ме оная работа за бизнеса и неговите интереси. Само някой да си позволи да отстъпи и пусне аванта на ония сърбомани ще усети гнева народен!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Стената няма да падне. Днес се строят нови стени. Стигат жп и автомобилни пътища през стената.

42

Анонимен

преди 2 години

Падане на Берлинската стена означава "Обединение на Западна и Източна Германия"....

41

Анонимен

преди 2 години

За ЕС бизнеса на РСМ не е от значение ,но за БГ бизнеса е.Един ръст от 30% добре ще се получи.Освен това за ЕС е важно МК да е в ЕС,заради много въпроси и всички са геостратегически.1. Азерски газопровод2.Миграция3.Руско влияние4 .Мини със залто,олово,желязо и др 5.НАТО войски6. Мир на Балканите и стабилизиране на региона7.Народа в Македония страдаше от корумпирани поданници на Путин А за Вас ми е много интересно,защо се радвате като им налагаме вето и същевременно твърдите за тях,че са Българи?

40

dogan

преди 2 години

Стената няма да падне, а ще става по-висока и дибела! Това постигна боцата, който като сърбоман, направи всичко възможно да се изпокара със скопяните до такава степен, до каквато в Белград не са и мечтали.

39

Анонимен

преди 2 години

Самия факт ,че те продължават да идват у нас повече в сравнение с нас показва,че у тях няма омраза.Тук се започна една лоша и много сериозно платена кампания със страх да не би да се обединим с Македония.Ако не беше ветото можеше и да стане.Хора тук Ви манипулираха с основна цел ,да приемете Македонците за ваши врагове.Какво ли не правиха само и само да се направи разделение и омраза.Македонците са като нас(обикновените граждани),жертва на тяхните политици.

38

600

преди 2 години

чужди фирми чакаха лятос на нашата граница. Нали така рече киро канадата. Сигурно са влезли, но са се дислоцирали по границата ни с БЮРМ?! Няма как премиераТА да е излъгал, нали?

37

Ха-ха

преди 2 години

Икономическото значение на Македония е нищожно, както за България, така и за ЕС. Други интереси играят тука.

36

Анонимен

преди 2 години

Няма стена,но има завеса.Не е нормално да се плаща 5.лв. на минута роуминг.Не е нормално да има часове очашки на границата.Не е нормално Скопие да е на 100 км. И да пътуваме 3 часа до Скопие и да изглежда,че е в другия край на света.С Македония може да се разберем за една седмица или един ден,стига да няма подигравателен и заяждаш тон.За последните години ГЕРБ и ВМРО направиха всичко за да отдалечат Македонците от нас и да ни карат да мислим,че те ни мразят.Безобразна манипулация.

35

аз

преди 2 години

Македония в ЕС.......... Ко, НЕ!

34

Анонимен

преди 2 години

данните са супер, ние ги цоцаме яко. Положителен баланс за нас, повече туристи от там. За какво ни е промяна да зема се обърнат нещата и те да имат полза. Айде у лево

33

Анонимен

преди 2 години

До Север МакедоновЕми дадохме им паспорти за да могат да ни плюят свободно по свето, иначе никой нема да ги зачита, повечето им хранителни продукти са от нас, ток също получават от нас, да продължавам ли.......? :)))

32

Екзекуции

преди 2 години

Бизнесът знае ли че в България върлува фашистки милиции близки до Борисов които изтезават хора!?