71

Dino

преди 2 години

*** off your busyness!

70

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 2 години

По-добре стената да си остане ! Не ми трябва да си имам работа със Северна Македония .

69

Cuddy M.D.

преди 2 години

До Сръбинмокър сън сънуваш

68

Анонимен

преди 2 години

Чао, Пеевските медии те очакват да ги посетиш - блик, плиц, шляп, труд на Петю Блъсков, 24 часа герб и други. Там чети последните тезиси на Боко и герб.

67

anonim

преди 2 години

Понякога отварях този сайт, но сега се вижда, че е станал съвсем безинтересен - не се отразява нищо от това, което става в България. Почти никой и не пише, никой не чете тук. Явно dnes са го купили от новата власт ПП (политическия преврат). Или ги е страх.Чао!

66

Анонимен

преди 2 години

Сърбите са най-пострадалите от режима на Тито. Тито им отне Македония, заграбена от България през 1913 година, Тито им отне Косово, като го направи албанска автономия. Тито ги репресира 45 години и ги лъга 45 години. Тито умря, Сърбия взе властта в Югославия и започна да управява, но Хърватия веднага избяга от Югославия. Никой не иска да го управяват сърби. Сърбите започнаха геноцид и война в Югославия.

65

Анонимен

преди 2 години

Какъв бизнес между две бедни, балкански държави ... единствения бизнес тука е взаимната омраза и недоверие. Това се продава, това се купува, това бълват медиите, от това се хранят политиците от двете страни на границата.

64

Анонимен

преди 2 години

Сръбине, хърватинът Тито, българинът георги Димитров и Сталин ви таковаха с тази Република Македония в Югославия. Обявете югославският режим за престъпен и антисръбски. След смъртта на хърватина Тито, когато сърбите взеха властта в Югославия, се сбихте с всички републики.............Тито ви излъга. Георги Димитров ви излъга. Хърватия и Словения ви поробиха за 45 години социализъм.

63

апел

преди 2 години

Тази нощ преди да заспи и утре, като се събуди, премиерът Петков да си каже на глас - Няма да предам българската история и език на озверелите от омраза северномакедонци. А ако има надежди за истинско икономическо сътрудничество с РСМ, рискувам, но ще го предупредя - Сърбия няма да позволи нищо такова да се случи. РСМ не е самостоятелна държава, там командва Сърбия, все още.

62

ВОЕННИЯ БОГ

преди 2 години

В нaвеерието нa 22 юни великият червеноaрмейски ВОЕНЕН ОФИЦЕР от БъДЕЩЕТО Стaлин знaел че ХИТЛЕР ще го нaпaдне.........химическaтa първa световнa,Aйнщaин публично съобщил че ще ИМA ЯДРЕНИ БОМБИ и прочие.............ВОЕННОТО рaзузнaвaне нa СССР тaкa подплaшило Генерaлисимус СТAЛИН че ТОЙ провел идеaлнaтa победоноснa войнa нa бъдещето клaсикa във воденето нa войни от може би след 22 век до крaя нa светa.......ВОЕННИЯ ОФИЦЕР Генерaлимус ЙОСИФ СТAЛИН е БОГ нa военното бъдеще

61

Сръбин

преди 2 години

Македония винаги е била част от Сърбия.

60

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът си гледа само бизнеса, интересува го парата, няма национални интереси.Ако Кирил Петков който, до колкото разбираме е назначен от американският посланик, то значи трябва да очакваме предателство. Решението е всички на протест или Петков да опровергае злите езици с национално отговорно решение.Има неща по-важни от краткосрочните бизнес интереси.

59

Анонимен

преди 2 години

За САЩ, РСМ е само територия. Северомакедончетата си въобразяват, че някой се е загрижил за техния "идентитет".

58

Анонимен

преди 2 години

С продажни хора, които се отрекоха от античкия си идентитет, какъв бизнес ще правим? Отрекоха и договора с България. Сърбия държи здраво северомакедонската икономика, а Русия насъсква северомакедонските смешници срещу България.

57

ДВЕТЕ ЗВЕЗДИ

преди 2 години

ОПAСЕН УМ излезе "физикa,мaтемaтик,хумaнист" Никитa Хрушчов нa видекaдър зaснет до Юрий Гaгaрин сякaш кaзвa::"ДЕТСКAТA МИ МЕЧТA Е ВЕЧЕ СБъДНAТA"........и продължaвa дa е нерaзгромим и неунищожим интелектуaлец и милител че дaже световен миротворец чрез СТЕНAТA..........a КИТAЙ чaк от 1991 зa първи път стaнaхa ХРУШЧОВИСТИ....ДРУГAТA ЗВЕЗДA Е AРМЕЙСКИЯ ЧЕРВЕН ОФИЦЕР ГЕНЕРAЛИСИМУС ЙОСИФ ВИСAРИОНОВИ Джугaшвли СТAЛИН ненaдминaтия ВОЕНЕН зa водене нa ядрени,биолгични и всякaкви ВОЙНИ нa бъдещето

56

КИТAЙСКA СТЕНA

преди 2 години

КИТAЙСКAТA СТЕНA е едно от нaй великите цивилизaционни строителни чудесa зa aбсолютно всички временa................почти веднaгa след кaто построенa военизирaните дивaци и вaрвaри кaто истински впечaтлени туристи се рзхождaт върху нея и я рaзглеждaт от всички стрaни кaто непрекъснaто я обсипвaт с хвaлби............КЛAСИЧЕСКИЯ оригинaлен прочит е че СТЕНИТЕ което си е КРЕПОСТ сa довод нa цививилизaциятa срещу прaзноглaвия без мозък вaрвaрин и дивaк

55

До Бунгур

преди 2 години

Ти нещо не си наясно с историята. Какво сме им причинили, защо да им причиняваме лошо - това са българи, откъснати от България. Лошото са им го причинявали сърбите, които са ги избивали, защото са с българско самосъзнание, когато Македония вече ни е взета, а това става"благодарение" на Коминтерна и нашите предатели, които са искали от хората да се пишат "македонци".

54

Анонимен

преди 2 години

абе не ни сикат, бе, не го ли разбрахте... нито нас искат, нито бизнес с нас да правят искат

53

Анонимен

преди 2 години

Говорят за бизнеса в чужбина.. вече в БГ им е скъпо искат нови черноработници в EU.

52

значи

преди 2 години

сега ще загърбим националните си интереси и националното си достоинство и ще паднем на колене пред тази смешна македонска *** защоно на шепа търгаши им се иска да си напълнят гушите !? НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ !!!! ето това заслужава "биснесът" !!!!!!!!!!!!!