39

Анонимен

преди 2 години

И сега какво - Връщаме Паци и пращаме Цаци на диета паея да смъкне малко ще вече не можем да му намерим плат за костюм ?!

38

Анонимен

преди 2 години

Най-умният от Тримата бяга първи. Ще избяга в чужбина и няма да чуем къде. Гешев сега обмисля също оставка и бягство в чужбина. Боко е готов във всеки момент да сложи златото и пачките в джоба и да избяга при Чувалчетата в Турция.

37

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера, какво толкова го мислите Цацаров? Забравяте,че той преди да бъде прокурор, е бил адвокат.Само че не като онзи аб.дал Хаджигенов или бостанджийското пла.шило Манолова.Те не могат и на малкия му пръст да се хванат.

36

Ива

преди 2 години

, от Дубай подозрително мълчи месеци наред, а слугите му действат със страшна сила.На какво правосъдие се надявате бе,щом престъпника Божков и слугите му ви управляват.

35

Ало, Свиньо...

преди 2 години

... охх, пърдонете ме, мислех си за Ваньо...

34

Опулено

преди 2 години

...Гледаш го, но пак иска да ни прекара, с невинната си физиономия...

33

Дърто прасе изквича,

преди 2 години

... безмълвно, ни дума, ни вопъл, ни стон...надява се, да му се размине но..,пърдон, затвора, където бай Спас го чака, с единична ВИП килия, с млада ***, и...готвач

32

Едно време, в Русе..

преди 2 години

често ходех командировка, и не се връщах без Свинска глава, а на летището служител, вече не ми отваряше пътната чанта, но сега, Тая глава като гледам, ще й трябва чувал!

31

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Цацата няма да се размине само с оставка, Бай Ставри пита за него

30

САТАНАТА

преди 2 години

Свинската треска/чума изгрухка,а сега и други некадърни калинки !

29

Анонимен

преди 2 години

Риба, риба , ама си е най-обикновена ЦАЦА....

28

Анонимен

преди 2 години

Милиционерът Каскет Каренин какво още се спотайва? Хайде Гешо подавай оставка, че в скоро време ще те ритнат. А тази статия вече не може да се види на първа страница. Много зависимости тук.

27

Анонимен

преди 2 години

Сега наред е Каскета!

26

В Перник убиват

преди 2 години

Гешев поръчва терор и убийства затова не подава оставка, мислел е че Борисов ще управлява вечно!Зад тези седят свински мутри и генерали от МВР!Между другото се опитват да убият и журналистката Ивета Чернева!Унищожиха и журналистката Иванка Миланова!Цацаров доволен ли е от приятеля си Гешев!

25

39

преди 2 години

*** означава И-Д-И-О-Т-И!

24

анонимен

преди 2 години

Едно на нула за Цацаров! Умен човек е и предотврати унижението си, отнемайки му достъп до класифицирана информация от новите управляващи ***-ОТИ! Скоро ще си строшат главата и ще бъдат изритани!?

23

До Асан

преди 2 години

А на Иво Мирчев, да не би да е от туршия?

22

Анонимен

преди 2 години

Цацаров обявява оставка,Киро ден след това го обявява за неблагонадежден??? След дъжд - качулка! Хубаво е Петков да се научи поне да говори обосновано, смислено и логично, за да стигне нивото на бившия гл. прокурор. То не бяха 4 дунавски моста, магистрала Враца-Шумен,язовири и други бисери..

21

Диоген

преди 2 години

Умният човек отстъпва, когато се сблъска с Глупостта и Невежеството.Бившият главен прокурор е два пъти по-интелигентен от премиера и вътрешния мин-р, взети заедно.Отдавна беше решил да напусне системата. А държава, на която премиера влезе във властта с фалшива декларация,вицепремиер с обвинение за международно мошеничество, и шеф на НАП със задлъжняла фирма, прехвърлена на безимотен,ще си остане за пример КАК не трябва да се прави Промяна..

20

Анонимен

преди 2 години

Айде и онзи с Каскета чакаме да се сети, ако не ще го подсетим... А колкото до Цацаров, смешни са напъните му да се прави на независим борец срещу корупцията. Спомняме си един от по-предишните шефове на тази комисия /Филип - Тефтерчето/ как си водеше записки от инструктажите които му правеха от ГЕРБ кого да "удари" и кого да "оправи"..Съмнявам се , че при следващите шефове е било по-различно, като знаем, че боса е същия /Боко/. Просто те са били по-умни да не пишат подобни неща в тефтер