55

Добър вечер

преди 2 години

Седмото измиране вече чака на опашката, обаче още не е получило финансирането си от НПО-то на Мелинда и Били Гейтс... Или който и да е Шорош/Морош или некое друго лгтб сдружение

54

Нищо ново

преди 2 години

Докато САЩ диктува приоритетите безгръбначните сред европейските политици няма да изчезнат.

53

Анонимен

преди 2 години

Да, заради човека по време на пандемията, богатите станаха по-богати, а бедните по-бедни. Трябва да се вземат мерки за тези аномалии.

52

Анонимен

преди 2 години

До ЙосарянТи отричаш науката? Нали знаеш че всички благини които ползваш за благодарение на науката, включително компютъра/телефона от който пишеш.

51

До 57

преди 2 години

Елементарно създание, сложното създание от следващия коментар ти е казало да не вярваш в пропагандата. А то знае, че това е пропаганда, защото някой друг му е казал. Оh, the irony...

50

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! Видове еволюират и изчезват много преди хората да съществуват, ама хората са виновни. Да знаете - лично поемам вината за изчезването на динозаврите и предпоследната ледникова епоха.

49

Анонимен

преди 2 години

До Землянин ... тоя пък дава СЗО и филми с Шварценегер като доводи за вегетарианството... Интелектуалната немощ при вегетарианците е особено мъчителна за наблюдаване.

48

Йосарян

преди 2 години

До 57 - Елементарно създание, защо мислиш е НАПРАВЕН този филм? Именно за да е част от манипулацията и пропагандата. За да могат слабите интелекти да го дават за пример. Виждате ли какво става като не вярвате на "науката". Трагична наивност.

47

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са точно като от филма "Не поглеждай на горе". Казва ви се нещо лошо и опасно а вие не виждате по далеч от носа си и се правите на остроумни. Заслужено обречени...

46

бла,бла

преди 2 години

Нищо, нали сме вече 21-ви век, модерни, ЛГБТВГЗ. Аз лично съм мъж, но се чувствам и самоопределям като бяла мечка. Така че споко, няма да изчезнат...

45

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро ще изчезне човеческия вид, та няма да има кой да им брои останалите видове, което явно ще ги спаси.

44

Ха!!!!!

преди 2 години

Добре че е нямало застудисти и хора, които да бъдат обвинени , през ледниковия период, когато са измрели динозаврите. Но времената са други! Усещате ли миризмата на пари и одрани кожи от гърбовете на хората, от тази статия?

43

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте и за 6-те излишни милиарда... ГМО, Хим трейс, Биг Фарма,Цветни революции, ЛГБТ, Зелена енергия... и т.н., и т.н.. все инструменти за съкращаване на численоста на Хомо Сапиенса.

42

Леша

преди 2 години

Вярно, заради човека е, но не е заради хората.

41

Анонимен

преди 2 години

Да му се невиди, предишните 5 се случили ей така, но сега човека е виновен, ей как стават тези номера.

40

ПРАВИ СА

преди 2 години

Динозаврите са умрели , баба и дядо също изчезнаха . Това е Живота - един се ражда , друг умира . Не сме безсмъртни , както и животните . Тази Планета живее на този Принцип .

39

6,6,6

преди 2 години

Как па точно ги преброиха че са 6?

38

до Землянин

преди 2 години

Умнико, пак ли ти с твоите псевдонаучни заключения? И ми цитираш СЗО, които отдавна са се дискредитирали по всяка една тема.

37

Анонимен

преди 2 години

Току-що четох изследване, според което 99,99% от всички животински видове живели някога на Земята са вече изчезнали. Говорим за огромен брой видове. Т.е. още преди да се появи човека, видовете са се появявали и изчезвали. Човекът се е появил преди около 200 хил. години, а индустриалната революция (основният виновник) започва преди около 200 г. Хайде по-полека с подобни изхвърляния като това в статията.

36

Анонимен

преди 2 години

Бозайниците са енергиино неефективен клас с намаляването на ресурсите ще намалеят и те.Крокодилите и птиците щенси останат