50

до Дедо

преди 2 години

''Тва плашене нема свърши никога''. Когато хората спрат да четат и коментират под подобни статии ще свьрши. Под статиите за вируса има най много коментари, ей познай пога ще спрат да пишат и да плащат хората.

49

МмАаНн

преди 2 години

Спокойно, и тази година грипът ще се отчита като ковид. Или поне така ще показва папая-тестът.

48

Анонимен

преди 2 години

Пълната леля много разбира от здравословен живот! Представям си я как се тъпче с огромен необелен салам в едната ръка и ненарязан цял хляб в другата и направо гризе от тях!

47

Бр

преди 2 години

И при грип и при ковид МОЖЕ ДА СЕ ПИЕ АСПИРИН. НЕ ВИЖДАМ РАЗЛИКА В ЛЕЧЕНИЕТО. ТАКА ЧЕ И НЯМА ЗАЩО ДА СЕ ТЕСТВАМ.

46

О хо хо

преди 2 години

Тъй като ИСТЕРИЯТА със Свинския грип НЕ мина, този път с Ковида успяха!!! Като няма КЛИНИЧНА разлика между грип и ковид - за какво говорим изобщо?!?

45

Аха

преди 2 години

експериментите продължават...търсят се потенциално оцелели от цирка, и сега и тях искат да ги вкарат в играта...достигнаха до децата със съгласието на нищо неподозиращите родители....плюваха, плюваха и почнаха да се разболяват....Въпросът е къде отиде слюнчестият материал и кой се възползва от него???? Защото всъщност плюването въобще не е безобидно...

44

Анонимен

преди 2 години

Да чете изказванията на лекарката от ЮАР, щом нямат данни как протичал Омикрона при неваксинирани и непреболедували. При 27% ваксинирани тогава, вълната мина и замина, а тук все плашат. Като си сложим ваксина за стар щам, която дори Омикрона заобикаля, колко сме защитени. В най-ваксинираните страни върнаха ли си живота или наложиха по строги мерки?

43

Анонимен

преди 2 години

Е що така? Миналата година се различаваха много лесно- всичко беше ковид, сега пък било трудно. *** ми - дойди ми, на кой как му изнася

42

Анонимен

преди 2 години

Ако не можеш да различиш дали си болен от грип или от ковид, че и двете ги караш еднакво може ли да ме светнат защо е цялата ПАНИКА?

41

Анонимен

преди 2 години

Таз явно осъзна глупоста си от пропагандата която лееше и вече не прави разлика между грип и ковидче :))

40

Анонимен

преди 2 години

Не могат да разберат колко леко протичала заразата от омикрона понеже трябвало да видят какво ставало при срещата му с хора въобще неваксинирани и непреболедували от Ковид19 с варианти в последователност от тях,а той толкова върлува,че заради него вече не остават неваксинирани и непреболедували като специфична категория необходима за проучване освен при ваксинирани и заболели при боледуване за форми на протичане.

39

(-_-)

преди 2 години

Радка пак промотира ваксиниране на деца, а те въобще нямат нужда от това.. Що не поразсъждава върху мненията на тези лекари: Люк Монтание - нобелов лауреат, откривател на вируса на СПИН ;Робърт Малоун - създател на технологията с която правят т.нар. Ваксини ;Проф. Сухарит Бахакди - микробиолог, имунолог; и тримата са твърдо против вече очевидно неработещите експериментални течности..

38

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм си правил никакви тестове и никога няма! Това е пълен тшак

37

Анонимен

преди 2 години

Тази трябва драстично да ограничи показванията си из медиите докато не свали 30 кила.

36

Анонимен

преди 2 години

"Ако успеем да изследваме добре и достатъчно голям брой такива хора, това ще отвори вратата към нови профилактични и терапевтични подходи за борба с коронавируса", подчерта проф. Александрова." Е изследвайте, кой ви спира? Това са 98% от хората! Все ще намерите кого да изледвате!

35

ОАОААОАО

преди 2 години

ТИ ИМАШ И ДВЕТЕ ТОВА Е ЛОШО ЗАТОВА ДРЪНКАШ ГЛУПОСТИ

34

Анонимен

преди 2 години

*** то и грип ли има? аз мислех че всичко е ковид от началото на 2020

33

Анонимен

преди 2 години

А тест за грип има ли? А ако си отрицателен с ковид, това директно ли означава грип?

32

Виготура

преди 2 години

Къф лекар е тоя дето е с наднормено тегло и ми обяснява как да се грижа за здравето си???

31

Куки

преди 2 години

Щом трудно различаваш обикояения грип от ковифа значи ковида е една настинка а вия пишман медиците се напеавихте на велики Да вилики сте по изнудване кражби и убийства на пациенти Лъжите ви станаха много плитки