131

Таня

преди 2 години

Беше ясно, че покрай локдауните в целия свят, тех индустрията ще има бум. Само умствено ограничените не си купиха акции. Спечелихме много пари за клиентите си през последните 2 години.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227Даже са много по-лоши от колкото казваш. Единици останахме читавите.

129

Влади

преди 2 години

Ни Америка ще съществува, ни Европа. Путин ще ви завладее и жендърчетата с акции отиват в лагери да копат. Всичко приключи. Няколко атомни бомби и сте край.

128

Анонимен

преди 2 години

Ами какво му е чудното на станалото - Фед и Европейската централна банка печатат пари като луди, за да раздават Ковид помощи. Народа се оказва с много кеш и започва да харчи за потребителски стоки и в някои случаи за имоти. Огромното търсене вдига цените и обогатява собствениците на големи производствени бизнеси, както и интернет търговците като Амазон. Накрая народа пак е без пари, купува на по-високи цени, а богаташите са прилапали новонапечатаните парици. И бедните пак правят като вятъра.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, Ами такъв пример си написал. Вероятно и от другите неща толкова разбираш.

126

Влади

преди 2 години

Трупайте, трупайте. Инвестирайте в борси и тем подобни. Чичко ви Путин като ви спре газта, ще останете без ток и отопление, а американската борса ще се срине. Скоро ще си ядете.... а тези с акциите ще се хвърлят от високо. Ни джеф, ни меф, ни бил, ни илон ще съществуват, както и техните фирми.

125

до 210

преди 2 години

Само че 1.5 турбо ще ги изкара на 6000+ оборота и ще има диапазон от 1000-1500 оборота. Надолу от тази граница ще е жалка трагедия. А V12 си върви от 800 оборота още. Малолитражката ти ще е ужасна за каране.

124

Тайна Лаборатория

преди 2 години

Браво на вируса, свърши си работата.

123

Анонимен

преди 2 години

За декември месец Кико и Коко изкараха девет милиарда.

122

Анонимен

преди 2 години

Проверете думата богат, чудя се как може да се завижда на богат човек. Все едно да завиждаш на бог.

121

Анонимен

преди 2 години

Та да се върнем на свръхбогатите щото такива в БГ няма та всички тия са стигнали до тва ниво чрез протекции

120

Анонимен

преди 2 години

И кво като си учел по 90 часа на седмица бе начи ди слабоефективен сега щи обясня аз съм учел по 30 минути на седмица и няма област в която да ми излезеш.Например все едо турбо компресор при обем 1.5 л шест цилиндъра изкарвам същата мощност като тебе с 12 цилиндъра атмосферка.Загубил си си времето.А инвестициите ти пак се прокарват не от твбе а от това че Сащ прокарва интересите на собствените си компании кщв които ти си инвестнал защото просто има силата да ги налага а ти се носишмот течението.

119

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНа брат миБях свидетел на безкруполно надиране на капак, колата беше паркирана на тротоара така, че не можеше да се премине, е, надраха го, нека всеки сам предцени било ли е нужно, според мен не

118

Krom

преди 2 години

Нали това беше целта на така наречената "пандемия"? Къде баш е изненадата? Ще става и по лошо, докато човечеството не се събуди и не измете тези мега спекуланти добили финансите и влиянието на цели държави.

117

Анонимен

преди 2 години

Комунизма е просто по добрата система например Франция ултра лява и всички с достъп до качествена медицина образование и тн англосаксонският модел се провали ултраскъпо образование медицина хора умират по улицита двама трима богати в колите си знаем как свършва това Южна Африка Латинска Америка и тн.

116

Анонимен

преди 2 години

И какво като си в чужбина сигурно и там не плащаш данъци хаха поредният "излъгал" системата

115

Анонимен

преди 2 години

А *** ти не си брутално богат а брутално тип ако не беше в БГ да се ползваш от различни облаги на доверени хора тук а беше в друга държава при тамошната конкуренция нямаше да си толкова богат.А тука не допринасяш за благото на другите като си къташмпарите и укриваш данъци затова инфратсруктурата ни е плачевна и държавата е зле ама тебе сигурно те иефи да си караш колата у дупките ти не си богат а *** с обувки Гучи в калта на нивата.Супер комично

114

Ицо

преди 2 години

По скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богат да влезе в рая!

113

Анонимен

преди 2 години

Най богатата жена в Германия основен акционер в БМВ и на други места е спечелила чрез забавяне на въвеждането на зелени програми за да си продава мощните прескъпи Баварци на оня доле инвеститора сигурно и той инвестира в "зелени" проекти чрез използване на политическо влияние забавяне на еко нормите в Европарламента чрез Меркел.Те толкова за зелената Германия

112

До 187

преди 2 години

Пич - надявам се един ден, да псотигнеш и на 1/10 от това, което съм постигнал.