116

man

преди 2 години

А режим на водата кога да очакваме?

115

до славянин

преди 2 години

Явно си пъленн нерамотник!!! !

114

До славянин

преди 2 години

Защото ток има ,важното е как и от кого се управлява ? Явно си малък ,нямаш спомен ! И с водата стана така при Янчулев !Помним ,старите,помним

113

славянин

преди 2 години

Режим на тока обикновено се прилага при неговия недостиг, не при високи цени!

112

Радеф

преди 2 години

Имам Аз мечта:Светлиата да превърна в тъмнина!

111

4epa

преди 2 години

КОГАТО КОМУНИСТИТЕ СА НА ВЛАСТ - ТОВА ВИ О4АКВА А ТОВА Е САМО НА4АЛОТО !!!

110

ДО ПИЧ

преди 2 години

Явно още не си проумял че тези ментърджълъци и измишльотини не ловят дикиш!? Такива мушмороци като теб,може да изкарат и че Борисов е виновен и за срелбата по папата! Аман от неграмотни и неинформирани мишоци с негативна нагласа,изопачаващи истината!

109

Жан

преди 2 години

Радева зима.Нема да се оплаквате. Той е тарторът и водачът.Няколко годинки си подготвяше почвата да управлява с клевети и лъжи.Като Нинова. Е...сега това е!РЕЖИМ под носа на ЕС. БРАВО , РАДЕВ! Но той си стои на топличко и светличко.

108

987

преди 2 години

До ЗА СЪЖАЛЕНИЕЧе то фигуранта фигурира 12 години...сега ли се усети

107

До 101

преди 2 години

Изгасят се в светлата час на деня бе юнако,невръстен! От 23часа до 5 сутринта кой и кога гаси улично осветление ,за да е абсолютна тъмница??? ! Ползвай го този мозък,ако имаш такъв другарю млади!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Е Фигуранта нали си назначи наскоро съветник по културните въпроси и Киро язовиро още петима вицета нареди на софрата. Значи на добре отиват работите нали така!

105

радевщина в действие

преди 2 години

Сега да хвърляте яйца и домати по площадите! Ама ви е скъпо! Ако не си обичате акъла, скоро и аки за хвърляне няма да остане, като ни затисне Радевата зима.

104

ДА

преди 2 години

Това е истинско безобразие,в кой век живеем!?Нали сме в Европата!?Да се спре износа на ток и никакъв режим на тока няма да има ,че и цените ще тръгнат надолу!Хайде стига вече сте си гледали интересите и печалбата,погледнете хората най-накрая!

103

Кънчо

преди 2 години

До Пич ти неска пи ли си хапчето ? Я първо го пии и после пиши по форумите..

102

анонимен до номер105

преди 2 години

Тридесет и шест(36) години живях при социализма,при Вълко Червенков и Тодор Живков. Не искам вече социализъм и комунизъм. Сърбах му попарата.А ако толкова искаш *** в Северна Корея. Таман за тебе е.

101

пешо рендето

преди 2 години

Европейска страна, хахахах

100

sofeto

преди 2 години

Виц от времето на СОЦА:- Говедата пак спряха тока!- Е.М... на комунистите, праaт кво си искат.

99

Р.Нева

преди 2 години

До Анонимен85. Не по канадски , а по съветски и латиноамерикански образец.

98

Анонимен

преди 2 години

Какво се оплаквате , от кметството да кажат колко струва за да свети и хората да платят , ама *** Андрешков все чака друг да му плаща , а той да се бие в гърдите как плаша 20 лв данък сгради и за тези пари са длъжни да му асфалтират 2 пъти в годината.

97

Пич

преди 2 години

Нека да видим какво "сътвори" Баце в енергетиката до тук: прецака Южен поток, направи Турция енергиен център на Балканите. Построи Турски поток с милиард и нещо НАШИ пари при условия изгодни само за Турция и Сърбия. Забави конектора с Гърция. В същото време купи за стотици милиони 2 ядрени реактора от Русия, които остави да гният без да построи ядрена централа за тях. Та ако в момента се опитаме да ги използваме - сигурно вече се негодни. И обвини новите управници за всичко това.