33

Да

преди 2 години

беше участвал в протеста срещу зелените неща, а не сега да се тръшка.....Никой специално няма да се обработва със съмнителни течности, за да ходи на ресторант...А що се отнася до Европа, в момента там има масови протести точно срещу всякакви мерки и зелени неща...

32

Hex

преди 2 години

Да вдигат цените и готово. Защо на тези все трябва да се помага, те ли са най-важните в страната?

31

Анонимен

преди 2 години

Поредната Бацева патерица се готви за протестче. Да не се засечете с тия от ***, че вие искате сертификат, ония не и ще стане забавно. Това ще е битката наглите срещу неумните.

30

Смехурко

преди 2 години

И аз искам пари за заведение. Да дадат купони :-) на всеки желаещ А на всеки ваксиниран тройно :-) и ще се случат нещата.А не да се джавкат по медиите!

29

заведение

преди 2 години

Заведенията нямали пари, аз нямам пари да ходя на заведения. Дайте ми пари от държавата. Искам да ме финансират да ходя да ям и да пия по курорти.

28

Анонимен

преди 2 години

Горки, закъса я. Видях го около НДК да проси стинки за баничка ;)

27

баба мара

преди 2 години

хаиде фалираите и изчезваите писна ми от вас и вашите оплаквания не разбрахте личе така е при капитализма

26

Анонимен

преди 2 години

Нека този си изкара данъчните декларации за последните 5-10 г да видим колко данъци е платил! Да не се окаже, че все на загуба е бил или е сменял фирмите да не плаща нищо. Тогава да иска помощ от държаната според приноса си!

25

Тоя па

преди 2 години

Собственик на най-наглите заведения в София, които не се съобразяват никога с правилата, още много преди Ковид кризата, както и по време на нея.

24

sostin

преди 2 години

Що ревете бре, нали искахте промяната??? Ето ви промяната. Другия път пак да гласувате за чалгари , *** и учени юпита.

23

Анонимен

преди 2 години

33хил лв това са поне 50 Хил киловатчаса. Или средно над 100 киловата - колко голямо заведение/ колко клиенти трябва да обслужва, за такава сметка? На клиент повече от 2лв няма как да е тока дори да е 300е/мв. Или това значи поне 200-300хил оборот - само от намаленото ДДС ги избиват. Ако нямат клиенти - остава едно отопление, което е далеч по-малко.

22

Totenkopf

преди 2 години

Конан Варварина що не се бръкне и ми плати моята сметка за ток, а?

21

Анонимен

преди 2 години

Простест вече имаше в сряда

20

,,набивай,,

преди 2 години

баира за село

19

МП

преди 2 години

При капитализма когато не печелиш затваряш и си търсиш нов бизнес.Така правят вече 31 години обикновените хора.Сменят работа след работа .Завършват курсове и се учат на нови професии.Само Вие и бакшишите искате да Ви идва постоянно печалбата.Не разбрахте ли че сте много и парите на хората не стигат за всички Ви.Ще останат най-добрите а другите си търсете ново препитание.Никой не Ви е длъжен че да Ви дава наготово.

18

Анонимен

преди 2 години

С готовност предадохте хората и напирахте за инжектиране, за да може да ви работят заведенията - сега вас няма кой да ви подкрепи. Предателите остават сами.

17

Анонимен

преди 2 години

"туристическият бранш" да се готви за фалит.

16

Анонимен

преди 2 години

Ричи, виж ся коп.еле - и аз се готвя за бунт, няма да ви давам пари :) И на бакшишите няма да давам :)

15

Баче Кико

преди 2 години

Ричи, поплачи на ортака си Буци - може и да ти даде някое кюлче от шкафа - макар че е съмнително, щото Буци е свикнал само да взема.

14

Кервана си върви

преди 2 години

Да бе. По-скоро започвайте да мислите за членове на работна група, която да заработи заедно в правителствена комисия и да анализира ситуацията и да мисли над възможните варианти за изход от създалата се ситуация. Премиер-министър Петков вече даде ли ви час за среща?