79

Иван

преди 2 години

Ами да се е ваксинирал!

78

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с тоз див сърбин!

77

Анонимен

преди 2 години

Световният спорт е бизнес, за съжаление в това се е превърнал. Не ме учудва поведението на австралийските власти. Щом има бизнес, има и политика. Това са днешните реалности. Бизнесът и политиката трябва да са вън от спорта. Несъгласните с тази теза ще ме атакуват, че спортът трябва да се издържа от нещо. Но това нещо си има своята мярка. А мярката е загубена почти навсякъде в света.

76

Какъв данък да плаща

преди 2 години

В Сърбия, като постоянния му адрес е в Монако бе, сикиш?

75

Знае се

преди 2 години

Няма да отлети за родината си, в която не е платил и един динар данък.

74

БАНко

преди 2 години

ДНЕС ОБЯВИХА И ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ,, РОЛАНД ГАРОС " ! И ТАМ ЛИ ФАЛШИФИКАЦИЯ ЩЕ ОПИТА ДЖОКОВИЧ ??? ТРЯБВА ДА Е ВАКСИНИРАН !!!

73

Анонимен

преди 2 години

Няма по тъпинещастници от сценаристите на Слави, които възпяха антиваксъра и националшовиниста Джокович. Именитият тенисист смята, че Македония никога не е била българска, а сръбска. Политизира спорта, като се появи на тенис турнир завит със знамето "Косово е Сърбия" и се чуди, защо западняците не го обичат. Ами, защото е далеч от европейските ценности и демокрацията. В която стана милионер, апро по.

72

Анонимен

преди 2 години

80 Като Тито е бил "мобилизирал милиони" и е толкова силен, защо не спаси сръбските, и македонските евреи т.е. югославските евреи, а ги пропусна към лагерите на смъртта, и обра имотите, и спестяванията им?

71

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Разликата е че Тито мобилизира милиони в съпротивата и СФРЮ даде милиони жертви в борбата в т.ч. ученици и студенти,освен това не прие безропотно сталинската диктатура! А Тодор спеше до докторицата в Говедарци! Двете страни са несъвопоставими...

70

Анонимен

преди 2 години

А Григор кога ще отпада?

69

БАНко

преди 2 години

НАРУШИТЕЛИТЕ НА ПРАВИЛАТА НА ТУРНИРА НАПРАВИХА , ОБЪРНАХА ПРОБЛЕМА СЪЗДАДЕН ОТ ДЖОКОВИЧ В ПОЛИТИЧЕСКИ !!! НЯМАТ ДРУГА ЗАЩИТА . А ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ТАЗИ ГОДИНА , КОИТО НАШ НОВАК Е ПОЛУЧИЛ ЗАЕДНО С ПОКАНАТА ЗА УЧАСТИЕ .... И СЕ ОПЛЕТОХА В ПОРЕДИЦА ЛЪЖИ !!! ГОРКИТЕ АДВОКАТИ МИЛИОНЕРИ !!! И НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОНТИИ ЗА АВСТРАЛИЯ , ЖИВЯХ ДВЕ ГОДИНИ В СИДНИ , РАЯ НА ЗЕМЯТА !!!

68

Анонимен

преди 2 години

73 Българите никога не сме били "заедно" с националшовинистите от Велика Сърбия, маскирана, като Югославия. Без нас. Сърбия е неспособна, да бъде самостоятелна държава и все тегли към старите си митове за величие, когато Белград командваше югорепубликите и ги подтискаше.

67

Анонимен

преди 2 години

Няма по тъпинещастници от сценаристите на Слави, които възряха антиваксъра и националшовиниста Джокович. Именитият тенисистка смята, че Македония никога не е била българска, а сръбска. Политизира спорта, като се появи на тенис турнир завит със знамето "Косово е Сърбия" и се чуди, защо западняците не го обичат. Ами, защото е далеч от европейските ценности и демокрацията. В която стана милионер, апро по.

66

Анонимен

преди 2 години

Хихихи. Джокович живее в Испания и Монте Карло, а селските бекове си правят светлинно шоу колко са "горди" и то поръчано от семейството му. Като е такъв голям сърбин, защо не отиде да живее в Сърбия, като всички останали негови сънародници?

65

Анонимен

преди 2 години

По добре Дубай от колкото Дружбай!

64

Анонимен

преди 2 години

Политическа е цялата тази история. Трябва ни нова Югославия! Да сме заедно всички. Да сме уважавани. Предлагам съюз с Черна гора и Сърбия. Тогава и РСМ ще поумнее.

63

до трайан

преди 2 години

Ми като ви вдигат какво спите. Да ви вдигнат 10 пъти, Джокович ще ви в винивен.

62

Хубава работа

преди 2 години

Ама вАксралийска. Сега като им намаелеят приходите наполивина ще има да го търсят. Или понеже са горди само ще реват.И той за да тръгне е имал разрешение - виза от АО. Просто идат избори и мин. председателя си е направил реклама на негов гръб.Надявам се Джокович да заведе дело и яко да ощави кенгурските кожи.

61

Анонимен

преди 2 години

Настъпиха сърбите по прекаленото им самочувствие. Бащата на Джокович е пълен, селски комплексар. Никой не унижава хората от Източна Европа, както твърди той. Обикновено, те са си виновни, за проблемите, които имат със Запада. Всеки може да се представи добре, да бъде приет и да успее на запад, стига да иска, да може и да положи усилия. Пада мита за "небеския сръбски народ". Законите са за всички.

60

!!!

преди 2 години

Един нагъл сърбин. Те са си такива де.... ама законите са за всички, Австралия точно така се прави!!! Аак така правеха всички нямаше да се горим в казана на Ковида!