59

Алекс

преди 2 години

В държавите с високо ваксинационно покритие има доста заразени,но много малко починали.Днес бях при личната ми лекарка и тя ми сподели,че от 500 ваксинирани при нея,няма случай някой да се е раболял тежко или да е починал от КОВИД.

58

Анонимен

преди 2 години

Всички данни показват, че ваксините частично предпазват и от заразяване с Омикрон, но най-вече предпазват от постъпване в болница и смъpт. Няма 100%-ова защита, но и един човек да спасят, полза има, а ваксините спасяват много хора.

57

Анонимен

преди 2 години

Починалите ваксинирани са 20 пъти по-малко от починалите неваксинирани в последната половин година. Никой не е твърдял, че ваксините дават 100% защита. Така е и с ваксините за другите болести.

56

да

преди 2 години

Ново заразени НО ваксинирани и ще карат грипа по леко ,по живо и по здраво ..)

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен63 "Процентът на починалите от заразените леко спадна спрямо март 2021 година. Това е при Делта варианта, т.е. спада е от ваксините, а не заради варианта на вируса." Това го кажи на близките на починалите ваксинирани.

54

Анонимен

преди 2 години

С тези темпове на заразяване в България, всички ще се заразим след около 20 години.

53

Анонимен

преди 2 години

Някои се заблуждават, че понеже те са преболедували, значи всички са го преболедували. При мен засега няма заразили се в последните 5 месеца. В блока, в който живея само едни младежи на около 30 години го изкараха през март 2021. Сред колегите около 8% го преболедуваха. Сред роднините имах едни две фамилии братовчеди, които се заразиха още в началото през ноември 2020, там имаше и починали. Това как се връзва с "всички са го преболедували"?

52

Анонимен

преди 2 години

Процентът на починалите от заразените леко спадна спрямо март 2021 година. Това е при Делта варианта, т.е. спада е от ваксините, а не заради варианта на вируса.

51

Анонимен

преди 2 години

В момента има няколко други вируса различни от коронавируса и доста хора се заблуждават, че са прекарали Ковид-19.

50

Анонимен

преди 2 години

От най-близките около мен никой не се зарази. Какво цяло население заразени сънувате?

49

Статистика

преди 2 години

Цялото население на България е изкарало за последните две години по два пъти кОвиД !!! Тва сочат данните....и за простата математика...

48

В момента

преди 2 години

Всеки 9 от 10 човека са с хрема , кашлица и болки в гърлото ...всичко се пише Омикрон !!!

47

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните имат една мечта-интензивните да се препълнят с неваксинирани, за да може ваксаните да си отдъхнат, че не са се прекарали така мощно както се очертава. Но засега мечтата им си остава нереализирана.

46

Е.Р.

преди 2 години

Масова истерия, а какво се случва зад кулисите, докато си броим и спорим за и против. Инфлация, промишления ток поскъпва неимоверно, хранителните продукти естествено веднага и те. Услугите... Един добре планиран хаос.

45

Живко от Варна

преди 2 години

Здравейте хора ! Може ли да ми помогните да си оправя живота и да имам приятелка , а за в бъдеше и семейство , а преди това и други неща ! ?

44

Анонимен

преди 2 години

в портала им дават почти към милион преболедували(+починали), но са поне 3 повече.Масово хората от домакинствата не се вписваха като заразени, преди да се въведе сертификата. У наше село(блок на 15 етажа) не остана непреболедувал.

43

Анонимен

преди 2 години

Утре ,утре гледайте каква истерия ще е. Пак ще има скачащи заразени, умрели и т.н. И така докато слабите психически не се самоубият от притеснение и страх.

42

Две черти

преди 2 години

С тестовете за бременност има по-голяма успеваемост.

41

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Добро утро циркаджии, още не съм си допил кафето и вие почвате с пландемията...

40

Доктор по природа

преди 2 години

Човек който се е родил с детска церебрана парализа това не означава че няма как да се оправи ! Има как да се оправи, а именно с редовно ходене на ЛЕЧЕБНИ масажи ! Ако парализата е в минимална степен, това е добре, всъщност ще се оправи чрез лечебни масажи в рамките на 2 - 3 години максимум !