46

Фют

преди 2 години

Пак хиляди пишат ,а не стотици хиляди,ама ако бяха 2 хиляди щяха да го напишат мисирките ,гулю гулю.

45

Анонимен

преди 2 години

Докато не се осъществи тотален погром и пълна анархия, та богатите и политиците да се почувстват застрашени, тези протести няма да хванат дикиш.

44

България

преди 2 години

До Анонимен, България винаги е била в челните места по смъртност В СВЕТА, от инсулти, инфаркти, диабет, белодробни заболявания. Най-мръсният и канцерогенен въздух в ЕС. Горене на от ###дъци незаконно внесени от Европа и Африка Е#бола мед. уреди. Финни прахови. Немиене на улици.Горене на дървета и нискокачествени въглища. Некачествена храна. Изхвърлени ядрени отпадъци в почвата от предишни шефове Козлодуй. Опити чужди бази в Б-я. Съсипахте с-мата Семашко, съсипахте ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО за 30 г.

43

Анонимен

преди 2 години

Браво на холандците ...

42

Глух Пор

преди 2 години

От понеделник в Австия въвеждат задължителното ваксане, защото вече постигнаха набелязаната цел - 70% ваксани! И така ще има малцинство недоволстващи. Няма нужда вече от раздаване на *** за вакса там. И на България е поставана тази заповед за 70%, преди задължителното ваксане. По-бавничко става но напредваме. Тогава ще се спестят ваучери и 75 на пенсионер,

41

Машинно Гласуване

преди 2 години

ама някак Магически Рюте го ПреИзбраха при положение, че Народа не го понася! познат сценарии, а?!

40

Анонимен

преди 2 години

фон *** е лекарка а мъжа и работи в американска биг фарма

39

Анонимен

преди 2 години

Какъв е отговорът на науката на въпроса кой поред бустер ще ни отърве от пандемията? Защото искам да получа отговор от нея, а не от конспиративните теории. Благодаря предварително!

38

до 27

преди 2 години

"Интересното е, че антиваксърите наричат нормалните хора фашисти."--- Не наричаме нормалните хора "фашисти", а тези които създават фашистки режими, насилват, тероризират и бият. Освен това не сме антиваксъри и имаме всички доказани ваксини. И на децата си дори. Но не всичко което се вкарва с игла е ваксина.

37

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после!

36

Ицо Хазарта

преди 2 години

Шепа нещастни фашисти. И на тях Костадинов им е платил автобусите и им е дал по 40 лева.

35

Анонимен

преди 2 години

Факт е,че в Холандия починалите са по-малко от Бг,а населението е близо 3 пъти повече.Но цитирам от едно интервю"от 2007г.България е в челните позиции по смъртност.Ние нямаме нормални болници и персонал."Огледайте се около вас-колко хора са с наднормено тегло?!А деца?!Холандците са странен за нас народ,но баба на 65+ върти колелото...а на нас само маса и ядене...Кой ни е виновен?

34

Dd

преди 2 години

Туй с ковида как се кара е Божа работа в момента!Познавам трима диабетици-при тях мина леко,а уж са рискова група(без ваксини).Приятел (на 32г)го кара леко преди година,ваксинира се,но сега пак...тоя път с доста главоболие.При нас детето на 8г го кара само с темп.до 38 и свеж,никой от семейството не се зарази(без вакс).

33

Knuffelkutje

преди 2 години

Живея в Нидерландия. Ваксинирам съм два пъти и имах среща за трета, която за момента ще отложа. Вкъщи сме заразени. Аз го изкарах за един ден ( имах температура), жена ми ,която няма ваксинация(по нейни осмутрения) вече десети ден не става от леглото. Не е шега тая работа. Желая ви здраве

32

Анонимен

преди 2 години

Я, наблюдавайте няколко ваксинирани и тогава се бодете. Поне до следващата вълна която се пада около Великден. Картинката не е хубава.

31

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Не ! *** и са като теб ! Не разбраха,че сертификатите и ваксините нямат за цел да спрат заразата а да намалят умрелите в съотношение 9 към 1 :) Простичко е :) Целта е да умрат по малко хора... но някои като се е конспирирал се обърква тотално и не вижда нещата пред себе си :)

30

Solar Power

преди 2 години

До Аз НЯМА: Ти май си глу пав :) Подценяваш евреите и били бой :) Ако те искат да те чипират то ще го получиш през храната , водата или дори детските ваксини. Никой няма да разбере нищо :) Хубаво е да си критичен , но бъди такъв и към конспираторските глу пости инъче просто изглеждаш глу паво :)

29

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е като набиеш минус, да дадеш смислен отговор. Предполагам е заради правописната грешка която съм допуснал.

28

Анонимен

преди 2 години

26- ти значи според теб трябва да стада целия народ за да не се наруши спокойствието на 1500 лекаря, нека да са 3000, да са по 4 на интензивно легло???? С това ли се оправдава насилието от страна на полицията? Имаха почти 2 години, с колко са увеличили броя на интензивните легла? Колко курса са проведени за допълнително убочение в интензивно отделение? Тия въпроси не да ли по-интересни? Ако им е трудно на лекарите в мирно време, какво би станало при война?

27

Ртъуууъ

преди 2 години

Ковид пандемията трябва да изчезва завинагиТова е един бизнес