93

Анонимен

преди 2 години

Сръбската премиерка Бърнабич обаче иска обяснение от Джокович за престоя му в Испания, който скри. Законите са за всички.

92

Край

преди 2 години

Семейството му много токсично на Ноле. Ми да ударят по три плескавици и една вешалица с урнебес. Да празнат по едно кило жестока земунска. Да викнат тръбачи У кафаната и повече да не ни занимават с великосръбския си шовинизам да им не вземем Ниш. Нищо че не ни трябва.

91

Емиииии...

преди 2 години

Над закона е само Джокович. Той казва как ще става, другите слушат. Нали така? Или...

90

Анонимен

преди 2 години

Хареса ми много как сръбският президент подкрепи и застана на страната на Джокович, и то ползвайки английски език, в интервю, което видях в Daily News вчера....Ако беше нашия президент, със сигурност щеше да защити австралийските власти и даже щеше да се извини на австралийците! Възхитена съм как сърбите подкрепят сънародниците си....и има защо!

89

Анонимен

преди 2 години

Май той е единственият достоен спортист, дръзнал да се опълчи на глобалната измама и да предпочете здравето и достойнството си пред перспективата от солиден паричен чек от едно от най-престижните тенис съревнования в света. Хвала!

88

Анонимен

преди 2 години

Tук лауреати по международно право и юристи по миграциони закони са се събрали. Само дето грам не са живяли в цивилизована държава, но компетентно ръсят акъл. Мислят си че да лъзнеш бордер секюрити службите на Австралия е като да минеш КПП Калотина. Даже някоя 100левка да му бе ударил на челото на митничаря за да е пълна балканщината. Тук има закони и се спазват. Не е разграден двор. Не пишеш ко си сакаш у формулярите. Балкански тарикатлъци ги правете у дискотелата у Белград

87

Цирк Балкански

преди 2 години

И сега к'во - цялата роднинска сбирщина ли ще се изреди да се "разочарова" от спазването на закона в една съвременна и модерна държава?!

86

Анонимен

преди 2 години

А трябва да се радват, че се спаси от тази фашистка страна жив и здрав! То е ясно,че наглосаксите не могат да търпят победи от страна на славянин, особено пък за 10 път. По същата причина руските спортисти бяха изхвърлени от спорта с фалшиви допинг скандали, защото все те бяха по първите места. Изобщо в англосаксонския свят лъжата е на макс. Не ви ли прилича на това: Ще санкционираме Русия, понеже ЩЯЛА да нападне Украйна.

85

дедо Ташунко

преди 2 години

да се оплачат на арменския поп

84

Анонимен

преди 2 години

Да се оплачат на Коце възрожденеца.

83

ай стига бе

преди 2 години

айде сега и с родата на Джокович ше ни занимавате !

82

sofeto

преди 2 години

Мноо интересно, да ни заинтересуват за родата на сръбино дето лъгал че се имонизирал!

81

PFIZER=ДИКТАТУРА

преди 2 години

Не само че трябва да се ваксинира но е задължително да се ваксинира с PFIZER или с ваксини на близки до тоталитарният американски режим.ФаЩ и им (като Австралия) не разрешават парите да отидат в чужд джоб.Изнудват цял свят да се ваксинира с техните ваксини.Въобще не им пука за здравето на хората

80

Анонимен

преди 2 години

Само голямо зомби може да смята, че експериментална течност е " ваксина" и да вярва в закони, които я подкрепят. В Австралия се извършва медицински фашизъм и това трябва да спре.

79

эжгт

преди 2 години

Сега вече ще зае че има страни в които балканските номера не минават...Нъл тъй Джокич...

78

Анонимен

преди 2 години

Той сега като почне едни дела, ще изкара доста пара от Аборигените. Големия шлем също се загуби част от спонсорите си

77

PFIZER или смъpт

преди 2 години

Условията за влизане в страна. 1.Ваксиниране 2.Отрицателен тест 3. ДА Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ COVID-19 Джокович е прекарал заболяването,освен това направи и карантина. Защо не го накараха да си направи един тест а просто решиха да го изхвърлят?ФАРМАцефМАФИЯТА предупреждава всички които не са ваксинирани. ЩЕ Бъдат преследвани до дупка

76

PFIZER или смъpт

преди 2 години

Коментиращите тук трябва да знаете за условията за влизане в страна. 1. Човек да е ваксиниран 2. Да има отрицателен тест 3. ДА Е ПРЕБОЛЕДУВАЛ COVID-19 Джокович е прекарал заболяването,освен това направи и карантина. Никой не се запита защо не го накараха да си направи един тест а просто решиха да го изхвърлят?

75

Анонимен

преди 2 години

Тоя дали ИЗОБЩО ще играе тенис?

74

CAT

преди 2 години

А какво са очаквали?!?