179

Анонимен

преди 2 години

До Мичмана 198 : Ама Вие вЕрвате на стъкмистиките, които Ви декламират всеки ден. Малиииии......хахаха

178

Анонимен

преди 2 години

Е, все пак този "бивш" учен се казва Люк Монтание ,а не Анонимен 201Има разлика и тя е очевАдна! Хахахаха

177

Анонимен

преди 2 години

До 204 АнонименЕ ти си паднал по гръб с вдигнати крака а над тебе е мъжът ти от Африка

176

Анонимен

преди 2 години

"Противно на казаното, тези ваксини изобщо не предпазват. Това става ясно постепенно и е научно признато днес." Падението на един БИВШ учен.

175

Анонимен

преди 2 години

До 201 По-добре Вие обяснете защо има починали ваксинирани и не са всеки ден 5 %, до 12 са стигали, при 27 % от населението.

174

Бай Пешо

преди 2 години

Ако днес-а, вие как пишете статиите? Под зоркото ръководство на Фарма цензурата ли? Защото гледах кадри. Ако бяха 5к въобще нямаше да си направите труда да пишете

173

Мичмана

преди 2 години

5000 хиляди ж от 60 000 000 Италия,смяяяхх....този съвсем е изкукалНека ми обясни тогава щом не работят ваксините защо всеки ден у нас 95% от починалите са неваксинирани?

172

Анонимен

преди 2 години

Слушайте науката, нали така казват? Ето ви я науката! Това не е Мангъров, а Нобелов лауреат вирусолог. Него ако не слушаме кого? Пишман ръководители на лаборатории в Берн или дежурните математици в Днес.бг?

171

Христо

преди 2 години

До АнонименСагласен сам, *** таа ваксина маи не са казва файзар а Фризар, е та тя е лошавата.

170

Константин Матеев

преди 2 години

До Анонимен Няма нужда да се консултира с никого, а просто да погледне сатистиката. Тя казва много, ако не всичко. За който разбира поне малко де или иска да схване за какво иде реч. Моит уважения към всякакви авторитети, но вярвам вече само на статистиката. Там, зад все по-големите числа се крият много истини.

169

Анонимен

преди 2 години

Абе,що като всички одъртеят и изкуфф еят като този иначе уж велик професор стават русофили?!Ей това не го разбирам.

168

анонимен

преди 2 години

За депопулация на някои вредители знаем какво се използва , а някой психар ако има идея за депопулация на хомо сапиенс какво ?

167

Анонимен

преди 2 години

Използват старчето за гнусните си цели. Нищо ново .

166

Анонимен

преди 2 години

Всички разбрахме, че цялата работа с ваксините е да пълним гушите на акционерите ввъв Файзер. Добре де, не може ли просто да си плащаме данък Файзер, но да не ни карат да им ползваме продуктите? И без това в тези договори само държавите са задължение да плащат, биг фарма не са задължени да доставят нищо.

165

Анонимен

преди 2 години

Очевидно този вирусолог не се е консултирал с математическия ковид шаман Витанов, иначе нямаше да говори така!

164

Aнонимен

преди 2 години

Защо ми изтрийте коментара със испанското съдебно решение срещу ваксинирането на деца

163

Европеид

преди 2 години

Аз вярвам на великия вирусолог Урсула фон дер Лайен и пенкилерите и от ЕМА и Роберт Кох, които взеха парите и казаха, че ваксините помагат... да си пълнят гушите.

162

Анонимен

преди 2 години

Накрая навсякъде хората ще се освободят от ководофашизма, само българите ще чакат Русия и Костя Копейкин да ги освободи.

161

анонимен

преди 2 години

Люк Монтание открил вируса на спина-голям праз. Нашите политици и медици са открили нещо по-голямо - как се ловят шарани на гола кука и как същите да си мислят , че не те са налапали куката.

160

Илиана

преди 2 години

И в това време Австрия започва задължителна ваксинация. Който подаде документи в съда му с е увеличава глобата!? Същото е в други 2 европейски държави. Всички български студенти в Германия, Австрия задължително са ваксинирани, а сега с бустер. Разбира се, че ваксините са доброот нещо и избор, ама по време на Омикрона и в края на пандемията.