54

дедо Ташунко

преди 2 години

като хляба поскъпне ще ядем пасти

53

Праведен

преди 2 години

Споко, няма, утре ще е 25 ст.

52

SS

преди 2 години

Спокойно ! Още нищо не сме видели . То едва започва ! Финансова,криза,енергийна,здравна,хаос,безредици,престъпност,глад,мизерия,безработица.........! Едва в началото сме !

51

izh

преди 2 години

Много интересно. С мой дентификатор се подвизават явни комунофекалии / просто това им е стила / Когато някоя /е, те не останаха/ комунодържавица успее да постигне толкова възможности за грамотните и работливите - тогава няма да има АМЕРИКАНСКА МЕЧТА. Та, погледнете къде децата на комуномутрите отиват да усвоят награбеното от тати и дядо. Това важи и за пост съветските "лидери" Голяма част от тука плюещите са си просто слуги с добре оттренирана чупка в кръста

50

Анонимен

преди 2 години

А бе чракята американци що не ни дарят евтин леб нали вадят по 5 реколти.Ние как ем даваме бази и хляб без пари

49

Анонимен

преди 2 години

е как гарантирано от Кире

48

Анонимен

преди 2 години

Цената на тон брашно мина 1 000 лв. Ами те слагат ли някакво брашно или са намерили заместител. Чувал съм че бракувания хляб минава през обработка и става пак на хляб. Не мога да кажа колко е вярно.

47

izh

преди 2 години

Ти яж мухлясала краварска царевица помощ

46

Анонимен

преди 2 години

Ще растат още цените, все пак комунистическата фд е на власт.

45

Ямболски цървул

преди 2 години

Хляб не от пшеница,а от трици.С триците едно време правихме ярма и хранихме грухтящите животни.А сега това ни го предлагат по магазините,че и скъпо!

44

Анонимен

преди 2 години

тази година реколтата в Добруджа бе рекордна.само заради тока вдигат цените.безработни колкото щеш.работна ръка има.

43

При бай Тодар

преди 2 години

Немаше тикава работи.

42

Я, па Я

преди 2 години

Цените на хляба в Италия не са мръднали, мой познати в германия казват, че и при тях е така. Други познати във Франция също казват, че хляба не се е увеличил. Имам роднини и в Испания, и те казват, че няма покачване. Защо лъжете бе ***. Хляба дето го правите и продавате в БГ, ако го изкарате на пазара в Италия ще ви затворят бизнеса на момента. Качество 0, ама 0, на 3тия ден мухлясва. Тук в Талия е доста влажно но въпреки това мухлясал хляб не съм виждал, изсъхва и става на сухар.

41

Анонимен

преди 2 години

Ми къ ще расте я

40

izh

преди 2 години

Хвърлям поглед върху коментариите и понякога даже се ядосвам. Съветските еничари ръсят глупости / не знам колко редакторите ще цензурират думи от литературния речник/ и сега какво? нали платихте, лъгахте, и шашмаросахте изборите - като не стана от първия път трябваше да повторите и потретите. Сега благоденстваме /е, някои хора/ , и ни чака светлото бъдеще. То темата за международния империализъм почна да се изчерпва, както темата за Бат"Бойко

39

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера едно нещо ! Моля някой да ми обясни! Как е възможно ние да сме производител на жито, да ни наричат житницата на Балканите, и в същотото време борсовите цени на житото ни засягат и ни определят цената от чужбина ?

38

Пурко

преди 2 години

Сега всичко е скъпо.Само човешкия живот е евтин.

37

Пурко

преди 2 години

Сега много хора ще влязат в добра физическа форма .Един хляб за една седмица.

36

Ами, да...

преди 2 години

НЕМА ДА РУЧАТЕ. ХЛЕБ-----ШЕ РУЧАТЕ ЖАБЕТАТА НА "" "ПРОМЯНАТА".... НА КИРЕ И ФИГУРАНТА... ХАХАХААА..

35

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

АБЕ, У ХЛЕБА, ШЕ. ИМА "ПРОМЯНА"...... АМА, У. ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ-----НЕ!!!!