126

За луда пруфесурка

преди 2 години

Старата куку. мявка няма умора!

125

баба радка

преди 2 години

ще приключи тази вълна, за да се успокоят хората малко. Следва нова обаче. Нали все пак целта е фалити и окрупняване. Кръглоземците трябва обаче да продължават да се бодът и да убеждават *** в същото.

124

Случаен

преди 2 години

Много професори - хилав сертификат !

123

Анонимен

преди 2 години

Блажени са вярващите.... Духът е изпуснат вече от бутилката. Гответе се за следващата мутация.

122

До 130

преди 2 години

Аз го изкарах два пъти и с два теста ...първият път наистина беше по тежко или по скоро дълго ме държа 10 дена с температура 39 и кашлица....втория път без температура леко дразнене на гърлото и отпадналост 3 дена ...като обикновено ОВИ !!! Но като цяло загубих 28 дена да си седя в къщи еле втория път !!! Парацетамол и имуностимуланти тва е лечението , и жесток отказ за болница !!! Вирус има , но е отслабнал яката ...и в момента ни залъгват със сезонна настинка под името Омикрон ...

121

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е на светлинни години напред, по интелект и начин на говорене. Борисов не може да направи нито едно завършено и смислено изречение, облизва се отвратително и при малкото интервюта които е давал, винаги се е държал просташки и мутренски.

120

До Боримечката

преди 2 години

Знаеш ли колко е средната продължителност на живота по африканските страни, даже и без Ковид? Нормално ако доживеят 40 нсправо си се водят столетници. Това, че се плодят здраво е друга работа.

119

Една врачка

преди 2 години

би направила по-точна прогноза!Ама друго си е експертО и телевизорО да ти кабе тия глупотевинии, може, вероятно, може да вали, ама може и да не вали!

118

Анонимен

преди 2 години

До пишещите, че са го изкарали леко с лека хрема и драскане по гърлото. Как сте сигурни, че е било ковид, като не се тествате за да събират генетичен материал? Може да си е било обикновена настинка.

117

Анонимен

преди 2 години

Чудя ви се какво се ха ите да тролите за зелен сертификат, като така или иначе никъде не го искат, нито проверяват. Докато за повошените в пъти сметки не може да се каже същото. Искат ди ги и ако не ги платите ше ви вземат и последната руза от гърба.

116

Анонимен

преди 2 години

пандемията ще приключи когато европа спре парите

115

В.

преди 2 години

Отстъпват значи. А аз почти изкарах. Една вечер мускулни спазми, учестен пулс, температура, болки в бъбреците и гадене, жестоко главоболие. След това нормализация и отпадналост. Болки в гърлото на 3-тия ден. Тежест в гърдите поради което пих някакъв останал бебешки сироп за кашлица. Добре ми подейства 5 км разходка в балкана Ама може и ангина да е било. Кой знае.

114

Анонимен

преди 2 години

Ще се върнем към нормалния живот, чак когато отпадне зеления сертификат. Факт!

113

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Значи само трябва да ви изтраем още малко. Само не ни изпробвайте търпението!

112

Дават ли си сметка

преди 2 години

КовиД истерия ще приключи , но постКовиД синдрома ще остане дълго след това , особенно хората с лабилна психика и двугодишния тормоз !!! Дават ли си сметка , че това реално е една война , на СЗО и ЕС срещу обикновените хора , опит за едно фашисткишо подчинение ?!

111

Зелен

преди 2 години

Предлагам зеления сертификат да се трансформира в ушна марка, така ще се улесни контрола, а и на експертката ще й отива, беее-бееее

110

Анонимен

преди 2 години

От твоите уста,в билгейтсовите уши.

109

Смело

преди 2 години

Активно спорт , слънчеви часове , витамини дали от плодове или изпитани таблетки , дори и бабини рецепти за настинка ....вършат уникална работа за здрав организъм и имунитет !!!

108

Анонимен

преди 2 години

Леле колко точно и недвусмислено се е изказала женицата! Ако и съветите й към г-н премиера са с толкова 'може би', 'вероятно', 'може да има, може да няма', Кирчо скоро ще нацели (много вероятно) верния път.

107

Аптекар

преди 2 години

Нямате си на идея , колко хипохондрици създаде тази КовиД истерия !!! Всеки ден се продават , тонове КовиД тестове , всеки чул не чул недоразбрал за "някакво" лекарство срещу вируса и го търси под дърво и камък !!! В момента 9 от 10 човека са с настинка , хрема и кашлица , естествено са си поставили диагноза Омикрон , щот така казват по новините !!! Явно са живели на друга планета до сега ...винаги януари февруари и март е едно и също т.е зимните месеци сезон на гриповете !!!