57

ЗаНОЛЕн

преди 2 години

А сръбската държава няма ли да обяви, че го глобява за това, че по време на карантината си се е разхождал свободно, срещал се е с публика, журналисти, награждавал е деца! Така ще е по-достоверна лъжата, че е карал covid през Декември и затова не можежда се ваксинира! Не че австралийците ще се хванат вяра на балканските измамници!

56

Анонимен

преди 2 години

Като се има впредвид с какви бандити е неселявана Австралия, естествено с изключение на местното население аборигените, не знам защо не се учудвам? Имал е виза и здравно разрешение/изключение, което след кацането му го оттеглят! Изключително здрави нерви трябват за това! Но Джокович в момента има отлична и ментална форма. Според мен лошо консултиран!

55

Анонимен

преди 2 години

затова не станах тенисист,или спортист, всичко е политика и връзки и там

54

Анонимен

преди 2 години

Поне Ицката Стоичков още не е завлечен в коронавирус конспирация. Моите уважения всецяло.

53

Анонимен

преди 2 години

Ноле не трябваше да лъже толкова.

52

Анонимен

преди 2 години

72 Това не е вярно, само в неразвитите и корумпирани страни, делата се влачат с години.Друг е въпросът, че и разумните срокове, за задържани, се струват много дълги.

51

Анонимен

преди 2 години

И тримата съдии са гласували Джоко да хваща самолета. Защо му беше този инат? Да се компрометира в страната, в която е най-успешния му турнир. На цялата каца с мед да сложи лъжица катран? Велик тенисист е, ама манията за още величие го направи да изглежда безумен.

50

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой си е правил илюзията, че Австралия ще си позволи някой да е над държавата, особено чужденец!!! А семейство Джокович да си припомнят (особено бащата) как обвиниха наш Гришо че внесъл Ковида на турнира в Сърбия та заразил Нолето.... Та сега да не се въртят като фурнаджийски лопати.

49

Анонимен

преди 2 години

66 По време на пандемия дипломатическите паспорти не важат. Освен това, той не е нито турист, нито емигрант. Трябвало е, да спазва противоепидемичния закон на Австралия. Точка.

48

Анонимен

преди 2 години

Всички, оплюващи Джокович са платени плъхове, пишещи в различни сайтове, включително и в бг мамата. На тях е възложено медийното промиване на мозъци и налагане на фашизъм. Залогът е голям!

47

Аборигени

преди 2 години

В цивилизованите държави делата не се решават за една седмица. Можеше да го държат 2-3 години в предварителния арест.

46

Анонимен

преди 2 години

63 Сценаристите на Слави възпява антиваксъра и балкански тарикат Джокович, в песен. Какво правят антиваксърите от ИТН във власта?

45

Анонимен

преди 2 години

Коментар номер 53 е на платена торлка от женски род.

44

АнонимеН

преди 2 години

ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ ТЯХНА СВЯТОСТ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ТЯХНА СВЯТОСТ! ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ОТСЪДИ СЪДА НО АЗ ГО ИЗРИТВАМ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ АКО СЪМ СЪДИЯ И В ЗАТВОРА ЩЕ ГО ТИКНА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ДО СЪДА И ЗА ЛЪГАНЕ В ДОКУМЕНТА ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ВИЗА!

43

Нася

преди 2 години

Джокера би трябвало да иэполэва дипломатическия си паспорт, който както добре энаем, дава по специални правомощия на притежателя си!!! А и апропо, пропагандата эа ваксини достигна невиждани "висоти"!!!

42

Хсхсхс

преди 2 години

Е точно аудиторията на днес.бг няма как да чете чужди медии ахаха. Чао, Ноле, велик тенисист, но мизерен балканец в крайна сметка. А тия, дето го подкрепят са същите, дето реват как няма закони и как като си богат, ги заобикаляш. Ей така работи цивилизовани свят - няма беден и богат, няма шампион и квалификант, изискванията са за всички.

41

Плачете чалгари

преди 2 години

Решението е взето и балканския бабаит и лъжец ще бъде депортиран. Точка

40

Анонимен

преди 2 години

Феновете на Джокович вече са антиваксъри. До един! Австралия си сложи таралеж в гащите.

39

Анонимен

преди 2 години

Бате Джоко отлита за турнира в Лесковац...

38

Анонимен

преди 2 години

Гейм, сет, мач за Австралия. Рев, сълзи и сополи в Шумадия.