78

до 72

преди 2 години

така е за съжаление, ще има хора които никога няма да създадат имунитет, ще има и хора които никога няма да се разболеят, това си е съвсем нормално.

77

До 74

преди 2 години

ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ, ЗАЩОТО СЪМ СЛЯП С ЕДНОТО ОКО!!! АМА ТИ НАЛИ СИ ДОБРЕ!?

76

Анонимен

преди 2 години

Зеления сертификат за преболедували остава щото ей ги на : Кунчев, шефа на парламента, Теменужка и още знайни и незнайни от по "нашите хора" ще останат без! Ами ако го прихване и министърката така, както ги кара по домова книга властимащите КОВИД-а?!

75

Гбнннмм

преди 2 години

Махайте зелени сертификати и всички други ковид ограничения защото вече сме на прага на война

74

До 57

преди 2 години

АЗ ВЗЕМАХ ПО 1 Т. В КОМПЛЕКС НА ДОПЕЛХЕРЦ, ЗАЕДНО С НЯКОИ ДРУГИ ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ, И НЕ ЗАГУБИХ ВКУС ИЗОБЩО. ЛЕСНО ГО ИЗКАРАХ.

73

Анонимен

преди 2 години

Има смисъл . На две дози бях без да знам с приятеля ми чужденец си пиеме биричката и така цяла седмица а той вече с третата. Дойде време да си ходи прави тест излезе положителен въпреки годините си е като бик. Ами ако не бях се ваксинирал. Днес си направих трета бустерна за благодарност че не съм в Пирогов.

72

Анонимен

преди 2 години

Нова медицина създадоха тия, когато боледуваш /без значение симптомно или безсимптомно/ и си срещнал вируса с цялата му прелест, пардон с всичките му съставни части, изграждаш антитела, и представети се имало съмнение КОЛКО СА КАЧЕСТВЕНИ, при положение че при ваксата са на база едно шипово протеинче което е една малка част от вируса. Да не говорим за Т-клетъчния имунитет за който мълчат като бити г-зове! Маафия долна!!!!

71

Минус

преди 2 години

Считам, че всеки, който пише с главни букви трябва да получава минус и да не се чете какво е написал.

70

Считам, че

преди 2 години

ТЕСТОВЕТЕ ОТЧИТАТ ВСИЧКИ КОРОНАВИРУСИ И НЕ МОГАТ ДА РАЗЛИЧАВАТ ЛЕКИТЕ ОТ ТЕЖКОПРОТИЧАЩИТЕ. Някои го карат леко, а вторият път - по- тежко. При други е точно обратното! Мнооого противоречия!

69

Анонимен

преди 2 години

Брат ми го изкара два пъти за една година,така че вече не съм много сигурен кой има имунитет

68

Анонимен

преди 2 години

Е това е и тази тьотка клекна на Мангъра и Копейкин, жалка държава с жалки управляващи.Това корумпе до момента не е взела НИТО едно решение което да реше проблем в здравеопазването, само общи приспивни приказки. Ще видим, ще анализираме ..... и т.н.

67

Анонимен

преди 2 години

Сертификата не е за преболедуване понеже аз съм го преболедувал а нямам 150 антитела имам 86 и нямам сертификат.Идеята на зеления сертификат е да накара хората да се ваксинират ама няма да стане.

66

Анонимен

преди 2 години

И това трябва да приемем като подарък? Ха-ха-ха! Точно пребуледувалите са тези, които имат истински здрав и дълготраен имунитет срещу всяко вирусно заболяване. Ако някой трябва да ползва такъв геноциден документ, това са хората! Инжектираните са неясни и съмнителни.

65

Е, па...

преди 2 години

Как за преболедуване? Нали за наличието на антитела беше дилемата дали да отпадне? Чакаше се предложение на санитрния инспектор Кунчев. Има огромна разлика между тях. Единият важи 1 година, другият само 3 месеца. Кой точно сертификат има предвид министър Сербезова? Нищо не разбрах. Вероятно, защото не мога да схвана възвишената й мисъл.

64

Анонимен

преди 2 години

Сербезова няма избор, едва ли от нея зависи. То и политиката на правителството тръгна към почти задължителна, хайде принудителна, ваксинация. Няма да посмее Сербезова да махне сертификата, все пак добре, че остави и другите. Предполагам не е само нейно решение, а съгласувано. Смее ли да се опъне на правилната политкоректна линия? А и народът нещо се буни, не слуша кО му говорят и не се знае какво мисли. Та малко а ла соломоново решение е взела.

63

До 57

преди 2 години

ВЗЕМАЙ В КОМПЛЕКС НА ДОПЕЛХЕРЦ! ТОЙ Е ЗА ПЕРИФЕРНИТЕ НЕРВИ. УСПОКОИТЕЛНИТЕ НЕ СА РЕШЕНИЕ.

62

До 62

преди 2 години

Моят баща на същите години - Не беше ваксиниран. Тежко го изкара, в болница, но без интубиране. След като го изписаха с Положителен тест за ковид.... успяхме да го върнем към живота! Съжалявам за баща ви!

61

Остават?

преди 2 години

БЛАГОДАРИМ ТИ ПАРТИО ЛЮБИМА!

60

Анонимен

преди 2 години

И ваксините не пазят! Ние цялото семейство сме ваксинирани, заразихме се с КОВИД, изкарахме го не толкова тежко, но покрай нас се зарази и баща ми, щото живееше при нас, ние го гледахме, него обаче дори го интубираха и почина. На 83 г. Ужас просто!

59

57 продължение

преди 2 години

Освен че пия успокоителни имам и доста висок пулс-над 100 и от вчера пия лекарства и за това.Не е майтап работата,поне за мен