112

Анонимен

преди 2 години

Всички сме инвиститори сега. След хипер инфлацията, парите в банките ще се стопят като инвестиция на новите крадци. Пак започваме от нулата. Намерил един чурчин да обещае да инвестира и това му е потока. Какво стана с ел. колите на просто Киро

111

Я, я

преди 2 години

"Инвеститорите са се отказали от България, защото им е пречело голямото ниво на корупция и липсата на специалисти." - Сега имаме специалисти от Харвард и инвеститорите ще си изпотрошат краката и ръцете да инвестират в новите схеми. А и арабско-афганистански инженери ни напъплиха...

110

Анонимен

преди 2 години

Само червения нос му липсва и на тоя клоун.

109

Анонимен

преди 2 години

Важното е да говориш големи думи.Щели да женят един запънат ерген и му рекли като отидат на годеж,да говори големи думи,та сватовете да го харесат.Хапнали,пийнали и нашият човек изговорил: "Таа каща,ако запала от четирите краища,каков ли голем ваглен ке се получи!".

108

Анонимен

преди 2 години

На евреин вяра да нямаш .Това с потока от инвеститори го вождаме всеки ден , едно нищо само мечти

107

Кои са ДАНС

преди 2 години

Пиша до ДАНС (Служба за Сигурност) на dans***dans.bg за Терористична организация в Перник с манталитет на Ислямисти които изтезават зверски хора,ходя до ДАНС не ме приеха но Роми приеха, обадих се до ДАНС на 02 963 21 88 и нагла жена ми заяви, че приемат жалби само на портала, а Ромите ги приемат вътре! Накрая от ДАНС ми писаха че Теристите Юлиян Борисов Георгиев от Перник и бандата му са добри хора! ДАНС за кой работят!? ДАНС е Тотален позор!

106

Анонимен

преди 2 години

Кико лъже, Ролер маже, Кокорчо събира мед.

105

инвеститор

преди 2 години

Аз ви давам работа , а вие ми давате да изнасям парите .

104

Спряха ви ЕС парите!

преди 2 години

Планът за възстановяване вече го раздувате 9 месеца и все не е одобрен ! Май заради вашата корупция ви спряха европейските пари и ще трябва пак Бойко да дойде, за да ги пуснат !

103

Много лъже Лорер

преди 2 години

Къде е този поток от инвеститори ?! Да покаже поне един !

102

Това е GENOCIDE

преди 2 години

В България се Екзекутират хора със знанието на институциите, чрез радио честоти!

101

Анонимен

преди 2 години

Всички ще станете милионери, след хиперинфлацията и мораториума.

100

Анонимен

преди 2 години

Първата ,,индустриална зона,, да я направят в Столипиново . Да я кръстят Аушвиц . Само така ще станем индустриална държава :)

99

Анонимен

преди 2 години

България е харесана за нова обетована земя от племето на човека на снимката. в момента разчистват населението

98

сбирщина

преди 2 години

Тази шуробадженашка сбирщина в правителството и в идиотската абривиатура ПППП ще ни докара до кривата круша. Тези хора са изпратени да окрадат парите от ЕС, да ги присвоят, и да ги дадат на олигарси и приближени фирми. Вързани са като свински черва- кумове, кумици, кръстници, девери,бюбовници, приятели на Линда, а министър ЕКОНТ е съсед по вила на високопоставен политик от новите.Няма ли конфликт на интереси? Събрани са от кол и въже. Да са ни честити! Ще се усетим, но ще бъде късно.

97

Луи дьо Финес

преди 2 години

Не знам защо, но много ми прилича на Луи дьо Финес

96

ЕС

преди 2 години

"Имаме положителен отзвук от европейския комисар по правосъдие" - ако чакаме нареждане и за такива незначителни закони отвън, защо изобщо храним правителство, парламент и половин млн администрация. Да си ни назначат генерал губернатор, поне да не се харчат пари и да не им се пълнят гушите на нашите мафиоти.

95

Монова

преди 2 години

До АнонименНадявай се, Марийо!

94

Анонимен

преди 2 години

Талмуда или как го наричат, май този от там му е образованието

93

Радева

преди 2 години

На Лорер, дали е евреин или арабин, ще му кажа, че до лятото ще ги издухаме, защото са кухи ***!