26

Съвет

преди 2 години

Принцът трябваше да иска съвет от нашия Зелен чорап - нашият чорап си прави оргийки с плеймейтки много често ( показаха ни клипове ) и досега няма повдигнати обвинения за сексуален тормоз или изнасилване ! Все пак селянията е поласкана да си заголи г.за пред миризливия чорап !

25

Анонимен

преди 2 години

Гугъл преводач и неграмотен редактор - неочаквано нелепа комбинация.

24

съвет

преди 2 години

Принце принце ,я неми някой Сикарио от Мексико ,и готово. Ще изчезне яко дим.

23

дедо Ташунко

преди 2 години

американски ценности, това е положението

22

до 21

преди 2 години

Мен най ме кефи Ъпщайн

21

И аз

преди 2 години

Съм потресен от статията. От една страна е написана много "оригинално", а от друга даже има и елементи на кръщене. Веднъж принца е Андрю след това стана Ендрю, после пак си върна името Андрю и т.нАбе Вие от Днес.бг четете ли какво пишете?

20

БАй Х@й

преди 2 години

Не виждам никаква драма - сега спокойно може да продължи да мърсува и без "боински" звания!

19

Iok

преди 2 години

Доста неграмотна статия.. преводът направо е ад, словоредът е шокиращ.. поздравления

18

Анонимен

преди 2 години

Вече всеки по всяко време може да твърди нещо за някого и твърденията му имат статут на присъда. Няма го вече "невинен до доказване на противното". Още по-гнусно е, че обвиненията са недоказуеми. Така пострада и актьорът, който играе Тузаря в "Сексът и градът" - даже изтриха сцените от последния епизод в продължението му.

17

Анонимен

преди 2 години

И защо ще трябва да ги описва той а не потърпевшите Нали твърдят че ти е таковал. Те би трябвало да опишат това което са хапвали. Иначе как ще докажата че ги е таковал.

16

До асан 7

преди 2 години

Ходи, ни не издържа до клетвата и майка му го върна. После го направи полковник.

15

аз-ът

преди 2 години

Междувременно на процеса принцът ще трябва да опише гениталиите си под клетва---------------------------------------------------------------------------------------------Няма ли е да е по-лесно просто да ги покаже? Ще се спести време от приказки най-малкото. Днес-чето, превецждайки статийки на либерални пасквили , поне да се постараете малко с превода. Обяснете на стажантките, че В ДИРЕКТЕН ПРЕВОД, ЧЕСТО СЕ ИЗРАЗЯВА НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО. ЗАТОВА ИМА ПРОФЕСИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕВОДАЧ !

14

Анонимен

преди 2 години

75 лв от Кирчо срещу бустерче

13

Анонимен

преди 2 години

До Там 9 Гербав трроле, точно пък Денков не е такъв пример. Не се и съмняваме, че принцът е получил титлите по заслуги :)

12

ПроСоТо

преди 2 години

бах ти и претъпите ДИВОТИИ на "избраните" и..МЕРАКЛИИТЕ ЗА ЛЕСНА СЛАВА И БОГАТСТВО !../кък да са не отвратиш от тия създания ?!../

11

what the f*ck

преди 2 години

Само по пенсия ли го оставиха?

10

Ъ?

преди 2 години

И какво по-точно ще е това идентифициращо описание?

9

Там

преди 2 години

не е като ТУК,правилата се спазват,при нас много лесно се дават титли,например професор Денков за 2-3 месеца министър и ХОП-АКАДЕМИК,Г.Първанов 2 мандата президент и ХОП -професор,най-тъпата нация с най-много професори,армия няма,генерали с ,,лопата да ги ринеш,след по около 5 год.може да имаме и ГЕНЕРАЛИСИМОС,Р.Р може да се възпроизведе,нищо че ще наруши основния закон,няма да е за сефте.

8

сал

преди 2 години

искала да стане известна и богата и си вдигала краката, защото нямала други качества. След 20 год. се сетила, че правила секс с някой известен и ако може да изкара някаква пара.

7

Асан

преди 2 години

Тоз г ей Андрю ходил ли е у казармата изобщо :)))