14

Хахаха

преди 2 години

Споко, като стигнете в затвора цялата крадлива шайка ще разбереш какво е като сардели- хаха

13

???

преди 2 години

А в училищата ли как е? Едно пространство, една перфектна климатизация с един чист въздух.А в болниците, хипермаркети,разни производствени цехове,как е господа депутати?! Да ви ***** лъжливи изедници.

12

ссдгсгфдгдф

преди 2 години

нова игра: открий Ерик Форестър

11

Не ви искаме

преди 2 години

Ами напуснете тогава. Ненужни и вредни сте.

10

Гост

преди 2 години

Като Ви направим 120 ще има много място. Като не ти харесва -махай се. Ти за какъв се мислиш- за равен или по-велик? Теб от какво са те правили -от сърма и злато ли? ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ......................

9

Анонимен

преди 2 години

Не госпожо Ангелова,не като сардели,а като пр.сета.Особено вашата група.

8

ххх

преди 2 години

Истината е, че онуи младото, се окъка!!й

7

Весела

преди 2 години

Ами твърде много сте, това е проблемът. Малката ни държава повече от 100 хрантутника не може да си позволи. Все по-скъпа е издръжката ви

6

Lina

преди 2 години

ботокс, повече трябва да се притесняваш за ботокс си - отпуска челото и бръчкаш на " трапчинки ". Това се получава, защото не ползваш услуги на дерматолог , а сам се бодеш и вида е "къдрав ботокс".

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя Ангелов сън не спи да плете интриги и сценарии. Май е сбъркал професията.

4

Т.Шак

преди 2 години

Застрашена в Парламента е само Баба Зайка.

3

Т.Шак

преди 2 години

Тоя нали е с бустер? От какво се притеснява хипохондрикът му с хипохондрик!

2

Анонимен

преди 2 години

Ангелов ти 70 хил от Александровска ,Балтов 110 хил.Като сложим Точева с мъж в затвора в Испания за трафик 11г,Росица видинска с наркобос бизнес тази партия изглежда наистина мутрешка.Борисов трябва незабавно да вземе мерки иначе с право утре ще го сочат с пръст.

1

неНАУЧЕН

преди 2 години

Театрални постановки с оглавяваща роля грипче, което поваля само хора над 80г. С това се занимават нашите политани.. опа искаш да кажа продажници. Цирк за масите докато ни крадат вече от края на втората световна война и то крадците са едни и същи. Така става като няма лустрация и разстрел за червените сега ще чакаме нова война или анархията, която се задава, за да можем да се отървем от нашите плевели.