29

Алчен брокер

преди 2 години

Цените на имотите растат като бамбук .

28

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите не разбират. То за да тълкуваш статистики и данни ти трябва образование и някакъв интелектуален капацитет. Мани ги! Горките!

27

24

преди 2 години

Недей пиши глупости личи си колко си грамотен ,изучи нещо поне чети книги най застаряващ бил до кой клас си учил не знам но не се излагай така

26

Фалшива новина

преди 2 години

Това е абсолютна лъжа. Всеки може да провери данните за смъртността преди пандемията. Пак сме на едно от първите места. Има растеж с 10 до 12%. Който се дължи на лошото ни здравеопазване, а не на вируса.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 "защото ако погледнеш общите бройки на починалите за 2019 и ги сравниш с 2020 няма да видиш увеличение от 77%, а увеличение от 2%." Невярно. Увеличение от 16 хиляди спрямо 108 хиляди (за 2019) не са 2%.

24

До 24

преди 2 години

Тези причина,които си изброил е някакво мнение, те не са научно доказани. Научно доказано е ,че ваксинираните са с ниска смъртност, а неваксинираните с висока. По почти целия свят има надвишена смъртност следствие Ковид 19. След ваксинацията обаче в Европа се наблюдава спад на смъртността, което е обобщено стстистически и научно.

23

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на антиваксърите и на техния вдъхновител мангъра за това. Убийци!

22

До 22

преди 2 години

Приятелю, разгледай стстистиката, общо взето всеки месец е с надвишена смъртност, а тя е най-надвишена точно с вълните на Ковид! Погледни таблиците. Няма защо да се плашат хората, просто Ковид увеличава смъртността и това е надвишена смъртност,което опровергава първо доц.Мангъров,който твърдеше,че Ковид не е опасен и няма надвишена смъртност.

21

Анонимен

преди 2 години

България е с най-застаряващото население от години. Ама от години. За последните две това не се е променило. Друга причина за високата смъртност в България е населението в гетата - те започват репродуктивна дейност още като деца, хранят се с най-боклучавата храна, пият най-ска_пания алкохол и *** рано. Третата причина за високата смъртност по време на пандемията са "здравните грижи" - химичният коктейл, който уж лекувал, недозираният кислород и никакво внимание към пациента.

20

До 19

преди 2 години

Абсолютно невярно и фалшива новина. Данните на НСИ и преди , и сега са по еднакъв критерии и вклчват българите, починали в България и чужбина,както чужденците, починали в България.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 - и между другото е смешно, че е взет точно Април месец, а не който и да е друг месец, защото ако погледнеш общите бройки на починалите за 2019 и ги сравниш с 2020 няма да видиш увеличение от 77%, а увеличение от 2%. Не казвам, че няма увеличение но 77% е смехотворно твърдение, което се ползва за пропаганда и плашене на хората. Всеки може да подбира статистики, пример през 2020-та имаме 500% увеличение на раждаемостта, защото на 22ри Февруари има толкова. Ама за годината не е 500%

18

ФатаМоргана

преди 2 години

Здравните власти и лекарите на прокуратурата... Веднага!!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен16 - в статистиката си пише, че сравняват кисело зеле с праз. Сравняват се данни на Българи починали на територията на страната в периода 2016 - 2019 по седмици с Българи починали където и да е на планетата + всички чужденци починали на територията на страната за периода 2020 - 2021. Естествено, че така ще изкараш *** увеличението в смъртността. Аз ако искам да гледам смъртност в област София-град и за 2021 включ област София, а не София-град знаеш ли колко процента ръст ще видя?

16

Анонимен

преди 2 години

Сичкото над 60-така вече умре. Време е за бебинята. И те са само разход и нищо не снасят.

15

Данни

преди 2 години

Данни всякакви, дайте данни за пост ваксинална смъртност без ковид. :) Чакаме.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 НСИ и преди е събирала данните по същия начин. Така че не разбирам какво искаш да кажеш.

13

Анонимен

преди 2 години

И какво като Евростат взима данни от НСИ. Естествено,че няма да правят паралелна администрация. Но и в Европа смъртността е надвишена поне 20% след Ковид 19. А България и Румъния сме с най-висока надвишена смъртност и най-малко ваксинирани,разбира се.

12

Анонимен

преди 2 години

Да обясним статистиката, която имат Евростат и са взели от НСИ. Статистиката на "умирания в България по седмици". ЦИТИРАМ "Данните за 2020 и 2021 включват данни за всички Български граждани с настоящ адрес в България без значение от мястото на смъртта, както и чужди граждани умрели на територията на страната". Превод досега гледахме Българи умрели в България, сега гледаме Българи умрели на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ и всички чужденци умрели в България. Е ДА ГО .. какво очакват по-малко ли да видят така погл

11

Анонимен

преди 2 години

Доказано е научно,че ваксинирани дори да могат някои от тях да се заразяват, изкарват Ковид по-леко и смъртността е ниска, за разлика от неваксинираните,които се заразяват, но при тях смъртността е по-висока.

10

Анонимен

преди 2 години

Когато куче подуши гъ за на друго куче, има повече информация и по-реална, отколкото на нашите медии. Драскачите си измислят и съставят свободни съчинения, за да попълнят страницата и да кажат това, което им е наредено да напишат .