231

Анонимен

преди 2 години

Никой няма право да прави толкова съдбоносен за държавата избор без да се допита до народа с референдум. Това не е някакво си законче а съдбоносно решение. Нямат право някакви самозабравили се *** да решават такива неща. Никой не им е дал това право. Те нямат никаква легитимност след като са гласували за тях толкова малко хора. разбирам да са гласували 70 процента и дори тогава пак е задължително да се пита народа. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ИЛИ ЩЕ ИМА ЛИНЧУВАНИ ПОЛИТИЦИ!

230

Анонимен

преди 2 години

От доста години лева е вързан за еврото (това е ако не се лъжа свързано с бюджетни ограничения и прочие недостатъци) и ние на практика имаме евро, без да го осъзнавеаме. Така че на практика нищо значително няма да се промени, просто ще се търгува по -лесно с ЕС и няма да има нужда от обмен.

229

Анонимен

преди 2 години

Мога да ви кажа за Германия, когато въвеждаха еврото (2001-2002г.) нямаше някакво голямо увеличение на цените. Единственото беше, че заради закръгляването на 99 цента в някои случаи имаше повишение с по няколко цента. Иначе бяха задължени известно време преди това да обявяват цените едновременно в марки и евро, за да свикнат хората с новите цени ... и за да няма скрити увеличения :) ... А пък ако един търгаш реши да увеличи цената, той може да го направи и сега , в лева, какво му пречи.

228

Анонимен

преди 2 години

ами аз и от д лорер се притеснява,,,,,,,,,,

227

Заьо

преди 2 години

ДЕ като напусне ЕС няма да има вече евро и съответно няма да има какво да приема БГ. Няма страшно. След това същото и с ФР.

226

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До аномимен от 302. Притесняват се тези с недоказани доходи. Тези с кюлчета и пачки по шкафчета и бюфети. Както и тези начело с Гешефтара/каскета/, и неговите авери от Банкя до митница Кулата.

225

Анонимен

преди 2 години

Ние шута на ЕС ще бием , те еврото ще въвъждали .

224

Анонимен

преди 2 години

Кои българи се притесняват бре. Русофилите ли, ромите ли, ...

223

Вълчо

преди 2 години

Колкото повече се доближаваме като стандарт до западна европа, толкова по зле за нас.Това означава високи заплати, висок стандарт, скъпи стоки и услуги.Така, и когато това стане, за какво ще им е на всички западни фирми, които имат офиси, цехове и бизнеси тук, да останат. Голяма част от парите в бюджета на страната влизат от високи заплати, които са високи за нашия стандарт, но средни и ниски на запад.Вдигне ли се стандарта на живот на всички, страната ще потъне.

222

koo

преди 2 години

Цените по номинал най-вероятно ще са същите но вече в евро. Но заплатите ще са два пъти по ниски. т.е. ДВА ПЪТИ ПО БЕДНИ.

221

оцеляваща

преди 2 години

Тия <специалисти> дето ни баламосват нас от бедна България,мислят само за екскурзии,командировки и пътувания на вън.Дори германците,като минаха към еврото,загубиха много.Унгарците не са го приели,чехите също,а поляците?Вие там горе да мислите повече как да съживите икономиката и черния сектор на експлоатация да ликвидирате.

220

REFERENDUM

преди 2 години

Az pyk iskam refrendum po vyprosa za evroto i po drugi vajni vyprosi kato c SCHveizaria i USA

219

Анонимен

преди 2 години

Сарийски да си гледа работата и да не ни занимава с простотии, къде беше Сарийски когато завързаха лева за германската марка, а после за еврото? Искам да питам след като Българите се притесняват да не загубят идентификацията си защо в Европа получават евро, а не се върнат тук за да работят за левове.

218

Заьо

преди 2 години

Чужденеца умира от радост да дава акъл на българина, при положение, че никой не му го е искал.

217

Анонимен

преди 2 години

Защото ще обеднее двойно?

216

Анонимен

преди 2 години

Българина не се плаши от нищо .Единствено го е страх от работа.

215

Доц Григор Сарийски

преди 2 години

Много добре обянснява доц Сарийски!! ! ! ! Ютубата това предаване:"Факти за еврозоната, които елитът не държи да знаем - разговор лекция с доц. Григор Сарийски"

214

Анонимен

преди 2 години

Тично сега пък както здраво се печатат евраци -няма никакъв смисъл. Инфлацията е единсгвеното спасение *** страни, като Италия, Португалия, Испания и др. с около и над 100%бвп дългове. Сметката ще я платим всички ни най-вече бедните. За това еврозона не ни трябва

213

до 283

преди 2 години

малко е нагло да се сравнява България с Швеция , дори с Полша, която след Германия е най-развитата производствена икономика в ЕС. Гърците казаха OXI на споразумението с кредиторите, а не на еврото !

212

Ива

преди 2 години

Потърсете в Ютубата това предаване:"Факти за еврозоната, които елитът не държи да знаем - разговор лекция с доц. Григор Сарийски"