31

Любен. Пандев

преди 2 години

5. Да се въведе повсеместна демографска цензура. От инф пространство да изчезнат яловите леки жени и подигравките към семействата с деца.След първите две точки ще сме на нулев ръст, а с останалите, след 2-3 години ще сме на ръст!Това трябва да е ежедневна задача на всички от президента до последния чиновник и ръководител.Медийната среда да стане позитивна и безпощадно критична към тези които не изпълняват демографския си дълг пред Отечеството.

30

Любен. Пандев

преди 2 години

3. Без колебание и скруполи да се отменят всички досегашни форми на стимулиране на раждаемостта и се премине към такова на принципа "според образованието ", като родителите с висше образование получават най-високи надбавки до завършване на висше от децата им. И така надолу по скалата на образованието на родителите.4. Да се въведе "демографски борд" за период до положителен ръст на насвлението. Всяко решение и разход на държавата, общините и юридическите лица да бъде подлагано на демографска оценка.5. Да се въведе повсеместна демографска цензура. От инф пространство да изчезнат яловите леки

29

Любен. Пандев

преди 2 години

Ето какво трябва да се направи веднага:1. Да се приеме Закон за бг гражданството с който всички външни българи, в т.ч. македонците, да получават гражданство и лични карти по реда за вътрешните, но безплатно и само срешу валиден документ за самоличност от страната в която живее и декларация за бг произход.. Никаква корупция! Никакви други органи, комисии и бюрокрации.2. Да се приеме 5 годишен план за стимулиране на инвитро процедурите, като на болниците държавата плаща на живородено дете. България може да стане световен център за инвитро операции. Да се поведе пропагандна война на абортит

28

Анонимен

преди 2 години

Ще каже човек, че когато бедни страни влязат в безвизов съюз с богати страни хората имат тенденция да се местят от бедните местности, към богатите.

27

Анонимен

преди 2 години

Много голяма работа така ли се окуражавате то ако гледаме и Дания ,Норвегия е с същото население но погледнете тях и поглвднете нас стига сте зяпали на одтаналите паници

26

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов Когато не знаеш какво да пишеш, започваш да пишеш по теми нямащи нищо общо с коментара, който адресираш.

25

Анонимен

преди 2 години

С В БГ СЕ СТОПИ

24

Рошав учен

преди 2 години

България не е само в демографска криза, тя е във всички възможни кризи + криза на идентичността, което вече е страшен проблем.Рестарт на държавата България, неучастие във военни и политически съюзи.Само като независима нацията ни може да се спаси и да не изчезне.

23

Анонимен

преди 2 години

И там е имал Иван Костов Перишич ,които да е унищожил 330 работещи предприятия на печалба и да раздели парите

22

Анонимен

преди 2 години

Тия, които реват за соца, сега какво ще говорят? Оказва се, че цяла Южна Европа е с намаляващо население, не само България.

21

Бежанците

преди 2 години

Които ни идват все млади активни бойни мъже могат да опаткат българките правят го без да питат жените искат или не. Така ще забременят масово много българки и при това пари напълно безплатно и без разните скъпи инвитро процедури за импотентни двойке дето държавата пилее само пари - бежанците ще ги опаткат всички заедно и по отделно.

20

Пепи

преди 2 години

Просто доста хора отидоха да работят в големите икономики . Ама сега процеса е наобратно .

19

Чики Рики

преди 2 години

Ние също ще се оправим когато хората без образование и без работа ТОГАВА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ животинските инстинкти за безразборен масов секс както е във факултето и в Африка най-мизерните държави необразовани и безработни се плодят най-много. Бежаците тоест бежанците и те могат да си извадят патките и да помагат.

18

Анонимен

преди 2 години

При тях процентно е 1/5 , при нас 1/3. Хърватите ще се оправят, ние не.

17

Вайт пауър

преди 2 години

Кажете направо, че навсякъде бялото население се топи. Увеличават се само амуджите и блекитата.

16

Анонимен

преди 2 години

Те са шепа хора а как се джендеросаха повече от нас още по малка шепа ще останат!!Едва ли високата раждаемост в съветските сателити при комунизма е била само плод на затворени граници,просто тогава е имало социална политика..а сега си е просто чумаво време!!

15

Пепи

преди 2 години

По документи . А иначе .

14

интересно

преди 2 години

3 млн хървати. Изненадан съм, че те са шепа хора. Скоро и те влязоха в ЕС, така че на всички ни е ясно защо. Както и при нас явно икономиката е по-важна от природата.

13

Анонимен

преди 2 години

Уелкам то ЕС. Добре дошли при нас.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3: Хърватите ни бяха приятели. Сега подкрепят РСМ.