237

Анонимен

преди 2 години

Ти вече зарази ли майка си, баща си, бабите, дядовците, а и по-големият ти брат, за да не делиш с него имотите?

236

зарязявайте повече

преди 2 години

Ако сте млади заразявайте колкото можете повече хора с ковид - така или иначе ще го изкарате леко. Но много стари ще измрат и ще оставят жилища на пазара. Така цените на жилищата ще паднат - 40% от жилищата са собственост на хора над 70г. Ковида ви е шанса за евтино собствено жилище.

235

IBM Fake NEWS

преди 2 години

сложете си усмивка като фейсбук да ви се смея на глупостите. всеки ден умират хора. това сайт за новини ли е или погребално бюро?

234

Анонимен

преди 2 години

До Зоро "Почват да ме дразнят. Защо не казват, че има спад? Моя съвет е да спортувате поне 2 пъти на седмица и нито ковид нито грипа ще са опасни" Това е несериозно. Аз практикувам множество спортове и се разболявах вече два пъти от вируса, като първия път го изкарах много тежко. Единственото, което спортът гарантира, е, че ако спортувате редовно, ще сте в добра форма, и това на теория ви дава шансове да преборите вируса по-леко. Нищо повече. "Опасни" могат да са винаги.

233

Коронавирус

преди 2 години

Лекарства , бързи и ПСР тестове , лечение ......скъпо платено ......ваксини безплатни ? Намериха инжекций за здравите .....не намериха лекарства за болните ?

232

ХХХ

преди 2 години

Трябва да се ваксинира всеки за да продължи покачването на новозаразените !

231

ПО МАЛКО

преди 2 години

73 УМРЕЛИ НЕВАКСИНИРАНИ И 7 ВАКСИНИРАНИ. ПЪРВИТЕ СА СПЕСТИЛИ 73 Х 3 - 220 ВАКСИНИ И ОЩЕ ТОЛКОВА УМНОЖЕНО ПО 10 - ПЕНСИИ ? И ТАКА ВСЕКИ ДЕН...

230

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните се разболяват, а неваксинираните умират, защото силно вярват, че вирус няма и защото са учили 6 г. биология.

229

Зоро

преди 2 години

Почват да ме дразнят. Защо не казват, че има спад? Моя съвет е да спортувате поне 2 пъти на седмица и нито ковид нито грипа ще са опасни.Няколко дена не тичах и ме заболя гърлото. Обаче с аспирин и сок от портокали се оправих на другия ден и пак ходих да тичам.

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 "Докторите са на ниво и под чата тук затова сме на това дередже" Пак си търсите оправдание за глупостите, които вършите.

227

Анонимен

преди 2 години

Докторите са на ниво и под чата тук затова сме на това дередже

226

236

преди 2 години

Бъркаш го с настинка, драги. Грипът е тежко заболяване и ако имаш грип, изобщо няма да си на работа. Това, което ти описваш е настинка, която се разпространява в момента и сред доста мои близки. Ей това ви е нивото на всичките експерти тука.

225

Анонимен

преди 2 години

До Джон и Bau А случайно да знаете,че вече ваксиниран се води този който има две дози и бустер?Ако имаш само идна или две дози се водиш неваксиниран и те пишат неваксиниран.

224

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че някъде там има интензивни легла, които никой досега не е знаел, но те са там. На хартия са там.

223

Джон

преди 2 години

"Починали са 80 души, 90% от които не са били ваксинирани." А според Свободна Еврапа вчера неваксинираните жертви са 95,3%.

222

ПАК СПАД

преди 2 години

Нали бяха 7 000 сега пак падат бройките

221

Бay

преди 2 години

"Починали са 80 души, 90% от които не са били ваксинирани." няма какво повече да се каже. Не се научиха...

220

Успех

преди 2 години

Дано К Петков успее в борбата срещу Р Радев

219

Анонимен

преди 2 години

Зелените сертификати осигуряват безпрепятствен достъп, без тест, на "ваксинираните" до заведения и обществени сгради, където могат потенциално да заразят десетки хора. Сертификатът е лиценз за убиване! Да се отмени незабавно!

218

Анонимен

преди 2 години

Господ да убие всички шпиони в България