108

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите усърдно заработват стотинките си. Нямат почивен ден! Лъжа след лъжа, и пак отначало....

107

Анонимен

преди 2 години

"При всички засегнати реакциите от ваксинацията са се проявили в рамките на първите три дни и са отзвучали най-късно до осмия ден".....Баси,то за толкова време със същите симптоми го карат ковида 80% от хората.

106

Анонимен

преди 2 години

Миокардид, инфаркт, внезапна смърт или както виждам при иначе доста здрави хора - твърде често боледуване

105

Анонимен

преди 2 години

Нашето семейство нямахме странични ефекти, нито от 1 нито от 2, нито от 3 доза. Нито пък децата. Нито пък приятелите ми или колегите. Стига си измисляхте!!!.

104

Аз НЯМА

преди 2 години

Споделяйте и разпространявайте:Аз НЯМА да си инжектирам еврейската пекня "ваксина"!

103

Анонимен

преди 2 години

Конкуреция майка, дайте да очерним другия това е й което разбрах от статията . Много правлно се казва че тва са продукти ,не лекарства да лекуват. И така ще е от тук нататък. Ваксината ще става част от вашия ежедневен живот. Сега си ябиете на два месецаскоро ще кажат на един . а НА КРАЯ ЩЕ КАЖАТ ЧЕ НЕ МОЖЕ БЕЗ ВАКСИНА НА СЕДМИЦА НА МАЛКИ ДОЗИ- ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СИ ГО ПЛАЩАТЕ ВИЕ ОТ ДЖОБА !В Гърция вече ,а вдруги страни, глобяват хората "решили" да не се ваксиниратДОКАТО НЕ ВЗЕМАТ ДРУГОТО РЕШЕНИЕ - ДА СИ СЛОЖАТ . Уж било избор ?Нямате избор.

102

(-_-)

преди 2 години

Не знам за ЕМА, ама според изследване на самата пфайзер от април миналата година нещата изглеждат доста по-различно. Има достатъчно акумулирани данни, но се представят селективно, а случаите на сериозни увреждания въобще липсват.. Що така? Нима вече новата медицина изключва напълно опасните, нежелани странични ефекти?

101

Цъ

преди 2 години

Защо статията е Недовършена?!

100

Lina

преди 2 години

Страничните ефекти се крият упорито.Ще бъдат публикувани 2057 г.Най - често срещан страничен ефект - смърт!Останалите - 2057...

99

До 120

преди 2 години

Ваксината си е същата. Няма промяна.

98

Ха ха ха

преди 2 години

Изследвани 300 доброволци за Файзер и 171 за Модерна!!!! Много бе!

97

Анонимен

преди 2 години

Е, нали бустер беше не просто трета доза, а специално променена ваксина за новия вариант. Забравихте нещо.

96

Анонимен

преди 2 години

Петяяяя, петяяя, да си беше довършила преписването на статията. То акъл за това не трябва..

95

БС

преди 2 години

На мен ми нямаше нищо. А на БустерШок ще му кажа, че и без ваксина тези работи са много разпространени в БГ. Само продължавайте да се тъпчете със сланина и салами от супермаркетите.

94

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарКой те излъга че нямало графенов оксид бе баламурняк. Ти не си ли виждал лабораторните анализи на ваксините та говориш такива глупости. Графена е ДОКАЗАН с лабораторна техника. Можеш да видиш анализите стига да те интересува наистина и да си безпристрастен. Всеки интелигентен човек който се запознае никога няма да си позволи да пише такива лъжи и идиотщини как нямало графен. Наличието му е 100 процента сигурно и доказано. Освен него са доказани различни метали, ДНК и ***.

93

Анонимен

преди 2 години

Толкова сте смешни, че чак сте трагични с глупавите си коментари. Не си заслужава дори да ги чете човек. Не знаех, че сте на толкова ниско ниво, вие българите.

92

Цар Антивакс Смели

преди 2 години

След 10 години ще четем за бум на онкологичните заболявания. Тогава Бил Гейтс и Алберт Бурла ще ги лекуват с 6G вълнова терапия.

91

БустерШок

преди 2 години

Инсулт и инфаркт където те свари - много хора умрели без причина вкъщи, на улицата, на работаизведнъж припаднали. Имунен дефицит или неврологично заболяване също в средносрочен и дългосрочен аспект. Който успее да поеме третия бустер може да го довърши четвъртия или петия. Мислете да не съжалявате после. Тези ваксини за най-голямото биооръжие в истотията

90

От Берлин

преди 2 години

98% от лекарите в Германия отказват да съобщават такива последствия... Даже ги отричат, знаейки, че един ден може да им се потърси отговорност... Като чета в Телеграм групите за какви трагедии стават!? Пазете се! Сатанистите са сега на власт

89

Додо

преди 2 години

До Лекар: Най-страшното е, че вероятно наистина си лекар. След конструкта Ковид, с цялата намеса и участие в престъпните манипулации с данни, статистики и смъртност на продажни и гладни за пари и слава лекари-клекари, Западната медицина вече е доказано конвергирала и хората масово и перманентно загубиха доверие в нея!