128

Върбан

преди 2 години

Много ме кефи че почти никой не коментира брутално недописаната публикация, което означава че повечето хора четат само заглавието. Това е правилното отношение към подобни медии.

127

наноциоцици

преди 2 години

не са странични, те така са предвидени да действат

126

ЗНАЕ ЛИ СЕ?

преди 2 години

"Какви са страничните ефекти при бустерна доза на BioNTech и Moderna?" - въпроса няма смъсъл, понеже отговора е само един - НА ТОЗИ ЕТАП НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ.

125

анон

преди 2 години

Едва ли някой знае какви ще са. Ще се разбере след 10 години. Късмет!

124

Муахаха

преди 2 години

ама то и Странични Ефекти ли Имало, а аз си Мислех че това е Теория на Конспирациите и КОВИДВаксините са БезОпасни!

123

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Аз имам млади пациенти на 20 и няколко години които нямат и един сперматозоид вече след ваксинация и това е необратимо. Имам и починали пациенти след ваксинацията от ваксината на файзер но това не го пише във статията. Смърт, инвалидизация или безплодие за изключително често срещат страничен ефект от тази ваксина...

122

redordead

преди 2 години

В БГ има една популярна книга - Да отвхърлим съвременната медицина и да умрем като средновековни сел-яни...Общо взето това се получава...когато матряла е пр-ост та дрънка.

121

Емил

преди 2 години

Аз съм с 3 дози Файзер и нищо ми няма.

120

Ваксиниран

преди 2 години

Не случайно България е на първо място по смъртност от ковид и на последно по интелектуален капацитет. Всичко си има причина. И обяснение. Умните българи напуснаха държавата отдавна. Останаха 20% читави. Останалото е плява.

119

Анонимен

преди 2 години

Аз знам какви са страничните ефекти, че имам доста познати с такива, а вие си блейте песничката за безопасните ваксини. Можете да идете да попеете на познатите ми, които освен всичко го изкараха след двойни и тройни ваксинации.

118

Гру

преди 2 години

Моя позната от Монтана след три ваксини получи болки в краката. Изведнъж през деня започва неистова болка и казва, сядам и цял ден не мога да свърша нищо. Някаква невралгия, ама лекарите не знаят, не могат да и помогнат засега

117

Анонимен

преди 2 години

До ЦъТолкова е успяла копипейстне авторката...

116

Анонимен

преди 2 години

До До 137Повече не се бодете за да е всичко наред.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 И кой им плаща според теб???Защото аз знам кой плаща да се рекламират ваксините.

114

Ицо

преди 2 години

Майка ми след първата пфайз получи възпаление на ставите. Тъкмо се пооправи, сложи си втората игла и пак същото. На всичкото отгоре в спешното не ни пуснаха защото имало ковид и правели дезинфекция. Слава Богу се оправи. Това не е ваксина, а все още експериментален препарат, това не знам кога ще го разберат хората.

113

До 137

преди 2 години

Ами и на кардиолог беше. Казаха, че не виждат нищо притеснително. Жена ми никога не се е оплаквала от задух през целия си живот. В началото мислехме, че е бронхит. Веднага след бустер, на Пфайзер, на следващия ден, усещаше стягане в гърдите и адска умора. Едва ставаше от леглото. След няколко дни и ходене по лекари, казаха бронхит и предписаха антибиотик. Не помогна кой знае колко. Пак чувства умора и при усилие, се задъхва. Мина месец и половина от ваксината..

112

Анонимен

преди 2 години

До До 130 - звучи като възможен миокардит, там също има усещане за недостиг на въздух поради отслабената сърдечна дейност. Проверихте ли?

111

Анонимен

преди 2 години

Напишете в тубата blutvergleich geimpfte und ungeimpfte о гледайте, преди да го изтрият!

110

До 130

преди 2 години

До 130: стискай палци и за бъдеще да е така. В моя случай жена ми е със задух от бустерната, необясним. Ходихме на всякакви изследвания, снимка на бял дроб, лекари - всичко е наред. А тя не може да се качи по стъпалата до третия етаж. Едва диша горе. Не знам какво е това чудо.

109

Darth shadow

преди 2 години

ще ги разберете, но ще е твърдо късно,с кеф и ритници разбивам глави на платените ваксотролове и хейтъри :)))