19

Само че кандидатурат

преди 2 години

Само че кандидатурата на Галина Захарова не беше гласувана от ВСС, което е фарс. Пак скандал.

18

L. F.

преди 2 години

Във ВКС се подвизава все още съдия Майя Петрова Русева (50 г.), която през 2014 г. подаде документи за участие в конкурс за избор на съдия в Страсбург, но на изпита за владеене на английски и френски език не се яви, което я дисквалифицира.После обаче е била назначена за съдия ad hoc в Страсбург. Много странно. Живееше със съдия Велислав Спасов Павков от ВКС. И сега още е съдия ad hoc в Страсбург. Виж ти.Какво ще коментира по този факт Галина Захаров? Недопустимо е.

17

В нета има видео,

преди 2 години

на което е показана ролята на правосъдния министър Йорданова в процедурата по избора.По-неграмотно водене на избор не съм виждал.Тя се държеше сякаш е пияна или дрогирана.Предложи за гласуване дневен ред от една точка, а се оказаха четири.Гласуването на дневния ред го сметна за избор и поздрави "избраната".Не всички точки бяха гласувани.Всичко това бе гарнирано със запъвания,мънкане,сбъркани понятия.По представянето си тя не става за адвокат по кокоши дела,камо ли за министър.Отврат.

16

Бай Тошо

преди 2 години

А мен ме избираха с 99,8%.Тая ме надмина

15

1

преди 2 години

Нямам юриди4еско образование,но този избор е пълен фарс,също като избора на иван гешев ,за гл. Прокурор,имах един 95 годишен дядо,който казваше,моето мом4е,с един кон кушия не се прави,това може да се наре4е ,назна4ение,на госпожа Захариева.Нека да кажат,колко кандидата имаше,4е то4но г-жа Захариева,беше ,най-добрия кандидат.

14

Анонимен

преди 2 години

Прокурора е "адвокат" на Държавата!Следователя обаче събира данни както против така и за обвиняемия или -те, но в една катунска държава откъде толкова мозък и логика?

13

Евала

преди 2 години

Браво! Прокопа пак си има главен съдия. Честито! Един приятел пита, какво ще върши тая, аджеба, като предшественика си ли, нищо?

12

Анонимен

преди 2 години

Позорно е това, която се случва в политическия живот последните 20 години. Безпринципни договорки, депутати се предлагат като топъл хляб, плюене един срещу друг и всякакви други циркови изпълнения,но думичка и не се чува за бъдещето на България, защото са заети, кой да захапе управленския кокал и да договори постове за приближените си!

11

Анонимен

преди 2 години

Б ай Г aнчу си заслужава съдбата

10

Чичо Васко

преди 2 години

Няма не искам, няма недей. Фигурант след фигурант. Ние сме на всеки фигурант. Ще разберете какво означава да ви разкатая фамилията.... Фигуранти.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво са и извъртели на главата?

8

Анонимен

преди 2 години

"Избраха". Ха-ха-ха!

7

Анонимен

преди 2 години

Галина означава Кокошка на италиански. Уважавайте българския език.

6

Анонимен

преди 2 години

Чиститу, да си харчи подкупите от със здраве.

5

sofeto

преди 2 години

Името на тая ми звучи като "Сталинска Червенкова"!

4

Анонимен

преди 2 години

Пазарлъците продължават. Избраха Захарова с единодушие т.е. и хората на Гешев са гласували за нея. Сега остава да видим/разберем каква е цената на тази подкрепа. Цацаров бяга, предстои промяна в законите за ВСС и съдебната власт явно е въпрос на време да се смени и Гешев. Време е за сделки .....

3

Анонимен

преди 2 години

Венсеремос таварищи!Бай Тошо може да завиди на реформирали те съдебната система по следните години. Един кандидат на конкурс избран с пълно единодушие. Няма лобита, мобита. О все Оха се всички.

2

Анонимен

преди 2 години

Ясна стана задкулисната договорка. Цацаров се оттегля Со кртце Со благо, а ВСС гласува единодушно за вдиннственият кандидат.

1

пияница мистик

преди 2 години

Един кандидат за мястото и разбира се е избран :))) А дрогарете комунисти квичаха, че Гешев и той единствен кандидат бил. Ей и тази е същата. Ай ревете сега...Ахахахахаха